פינת השאלה הקטנה (
)

adva g

New member
שאלה לגבי חרקים למיניהם...

האם חרקים יכולים לחוש סבל ולהרגיש כמו בעלי חיים אחרים? תודה לעונים.

zzipo

New member
שאלה

אני לא מוצאת בשום מקום רשימה של חברות שמייצרות צבע לשיער שלא עושות ניסויים בחיות או שכן יש למישהו מושג? אני מאוד אשמח לקבל רשימה כזו אם יש

שני17

New member
מישהו יודע איפה להשיג את .....

תצלום או ציור של הסמל של הארנב שאומר שהמוצר לא נוסע על בעלי-חיים? אה וזה די דחוף.... תודה מראש

shanty.G

New member
מקור נוסף:

את יכולה לנבור ברשימוֹת הארוכות של PETA, הן מכיולות אין ספור חברות קוסמטיקה מרחבי העולם, שלא את כולן ניתן למצוא בארץ
. דרך הקישור תוכלי למצוא את שני סוגי הרשימות אותן חיפשת.

m_shy

New member
תשובה, ובקשה!../images/Emo9.gif

חברת וולה (wella) אינה עורכת ניסויים בבעלי חיים, כך שאת מוזמנת להתשמש בקו המוצרים שלה. זאת - על פי מדריך הקוסמטיקה של האגודה נגד ניסויים בבעלי חיים. זהו מדריך שכולל קצת יותר חברות מזה המפורסם באתר, והוא מן הוצאת ביניים, לפני שיצא המדריך הבא. הריהו מצורף בזאת
ולבקשה שלי: האם יש כאן דוברי גרמנית? אם כן, יהיה אחלה אם מישהו מכם ייכנס לאתר האחות של האגודה נגד ניסויים בבעלי חיים בגרמניה, ויברר שם מה לגבי "אינדולה". זהו מוצר נפוץ בארץ, אבל אין עליו אינפורמציה לא בעברית ולא באף אחת מהאגודות האחיות של ISAV דוברות האנגלית. שי משולם

adva g

New member
מה לגבי נטורל פורמולה?

זה מאוד חשוב לי מכיוון שאנחנו רוכשים מוצרים של החברה.

adva g

New member
תודה,

עכשיו אוכל להשתמש במוצרי החברה ללא חשש...

Gal-Mo0D

New member
שתי שאלות קטנות

מישהו יכול להמליץ על ספרים העוסקים בזכויות בעלי חיים (עברית או אנגלית) ומקומות בהם ניתן להשיג אותם ? (לא רק ספריית אנונימוס, אלא לרכישה). אני נוסע לניו יורק ביום ראשון עם המשפחה, ורציתי לדעת האם יש מקומות (מסעדות, מוזיאונים, אגודות) שכדאי לבקר ולראות ? ואולי ללמוד... ?

shanty.G

New member
../images/Emo160.gifגל

בניו יורק לא הייתי מִזה אהממ... המון שנים, אז המלצות מיוחדות אין לי; בכל מקרה,
שתהיה לך נסיעה מוצלחת ומהנה! אנחנו מחכים לך פה

m_shy

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

Gal-Mo0D

New member
תודה לשנטי ושי ../images/Emo70.gif

אני בהחלט מתכוון להתנחל בחנות ספרים לפחות יום אחד...

Crazy Life

New member
תהנה בניו יורק!!!!

אף פעם לא טסתי אבל אני כן יכולה להגיד לך שאתה יכול ללכת לחיפוש וחפש ניו יורק ושם בטח תמצא...
תהנה ותיזהר!!!!!!

למעלה