פינת השאלה הקטנה

1Shir

New member
פינת השאלה הקטנה ../images/Emo62.gif../images/Emo70.gif

איפה נק' השיא של אקס פיילס בעבורכם? עבורי זאת הטרילוגיה של "ההכחדה השישית" וביוג'נסיס ואמור פאטי למי שמתעקש
סוף עונה 6/תחילת 7

the scout

New member
מבחינת מה?

אני מבדילה בין נקודת השיא מבחינת תיקי האקס, לנקודת השיא מבחינת השיפיות. לגבי תיקי האקס, אני חושבת שזה אי שם בעונה 6 כי אח"כ הם כבר פחות היו ברורים. לגבי השיפיות- זה כמובן כשויליאם נולד.

the scout

New member
לא הפרק ויליאם

אלא כשויליאם נולד. למה זה שפל? לדעתי זה סוף סוף הוכיח שהיתה להם מערכת יחסים ארוכה.

Gilliana

New member
א. איך בדיוק זה הוכיח?

בשביל לעשות ילד לא צריך מערכת יחסים ארוכה כמו שאת יודעת ו-ב. נניח והיתה להם מערכת יחסים ארוכה (ובכלל לא בטוח שהיתה - לפחות לפי דבריו של איש הצללים בפרק Trust no 1 היה זה ארוע חד פעמי), מדוע זו נקודת שפל?

the scout

New member
רגע רגע

וילאים מבחינתי זו נקודת שיא. שאלית את שיר למה זו נקודת שפל. חוץ מזה, אני כן רוצה להאמין שקדמה לזה מערכת יחסים, או לפחות שבירת קרח ממושכת, וראי למשל "מגע יד"- זה לא בא סתם.

Gilliana

New member
אופס, לא הבנתי נכון ../images/Emo9.gif

מצטערת. אם כך - השאלה לא רלוונטית. כמובן שגם אני מאמינה שהיתה מערכת יחסים רצינית יותר מאשר לילה אחד בודד, כפי שאמר איש הצללים. דיברנו על כך רבות בעבר אם את זוכרת והזכרנו במיוחד את "פר מאנום" שעליו גם את מדברת. אגב, מגע יד שה השם שנתנו לו בארץ? איזה תרגום... טוב, זה באמת לא משנה. מה שמשנה הוא שגם מבחינתי וויליאם הוא נקודת שיא ואני מסכימה איתך לחלוטין לגבי כל מה שכתבת כאן.

1Shir

New member
איך "מגע יד" משתלב בכל זה?

כלומר כיצד הוא מוכיח שהיתה ביניהם מערכת יחסים? ד"א גילי מה זה פר מנום? זה לא מגע יד? ולמה זו נק' שפל מבחינתי? כי לא אהבתי את קו העלילה שיש להם ילד, זאת הסיבה. הבנתי שדיברת על וויליאם עצמו (סוף עונה 8?), לא על הפרק "וויליאם".

Gilliana

New member
פר מאנום

"פר מאנום" זה "ביד" מאיפה הביאו את המגע, רק אלוהים יודע...

1Shir

New member
אני יכולה להבין למה קוראים ככה לפרק

זה קשור למה שמאלדר עשה בשביל התרומה.... ?

the scout

New member
אני מבקשת....

למה להכניס לכם רעיונות מוזרים לראש- קוראים לזה מגע יד בגלל שענין התרומה לא נעשה באופן טבעי- כלומר ההשתלה- אלא באמצעות מגע יד- זו הפריה מלאכותית. אה, והיום אני ואורית הולכות לראות את הסרט של ג'יליאן . נחזור עם רשמים.

eve6

New member
היו כמה

אבל אם אני חושבת על נקודת ה"ואו" הראשונה שנתקלתי בה, זה היה בפרק האחרון של עונה 2 (paper clip?)

Julia307

New member
עבורי עונה 3

אחרי שסיימתי את שלוש העונות הראשונות ובמיוחד עונה מס' 3, זה היה וואו. אני חושבת שזה השיא של הסדרה. ורגע x phile שכזה...הנשיקה במילניום בעונה 7 נורא נורא ריגשה אותי למרות שאת העונה בכללותה לא אהבתי וכשניסיתי לאחרונה לקחת בדיוידי את תחילת עונה 8 כבר ממש לא יכולתי לשאת את זה והחזרתי אותו די מהר.

טוב אם מדברים על ה"וואו"

אז היו לי הרבה כאלה במהלך הסדרה, רגעים שהשאירו אותי פעורי פה, מתוחה , בשיא הרגש (איך האלבום של משינה נדחף לפה?) אבל ה- קטע בשבילי, ה- רגע שאולי לא ממש התאוששתי ממנו עד היום הוא כמובן החלק בו סקאלי מודיעה על התאבדותו של מאלדר... גם בפרק אחריו ברדוקס כשראיתי שהכל בסדר לא יצאתי מזה. מבחינתי תיקים מחולקת ללפני גת שמנים ולאחרי גת שמנים. וה"וואו" שאמרתי כשמאלדר יצא מהבריכה זה נחשב?

1Shir

New member
../images/Emo45.gif נראה לי שאת הבנת את הכוונה שלי

האלבום של משינה...! לאיזה אלבום קראו ככה? ממתי הוא?

למעלה