פינת השאלה השבועית לרונה

califia

New member
פינת השאלה השבועית לרונה

לא עשיתי את זה באיגי , אז מוטב מאוחר מאשר לעולם לא. שאלה 1.מאיפה העצב התהומי הזה? זה מיותר מדי ספרים? שירה? היתה לך ילדות איומה עד שזוג נחמד בא ואימץ אותך? בת תפנוקים בוהמיינית בורגנית, משכילה, מבית תרבותי. ( לך קנו גיטרה בגיל 10 ולקחו את רוני פיטרסון בתור מורה, לי קנו ברבי מזוייפת איפור זול ומיני מכוער ויקר. אני שונאת אותך. אני שונאת טום בוייז ודייקיות עם ילדות ונעורים מאושרים) 2. אחותך באמת למדה באוקספורד? איך היא הצליחה להגיע לשם? היא גאון? סתם, תמיד תהיתי. 3. למה לוקח לך כ"כ הרבה זמן בין אלבומים? אין לך מספיק שירים? את פרפקציוניסטית? 4. באמת אפשר להתפרנס ממוסיקה בארץ? כלומר בתור רווקה. להחזיק משפחה זה סיפור אחר. 5. למה את לא חוזרת לעבוד עם ערן צור? את מעדיפה את העיבודים של יזהר? זהו לבינתיים. אני אשאיר גם לכם כמה שאלות. טוב, עוד אחת. 6. באמת הצלחת לקרוא את יואל הופמן וקאלוינו? הבנת משהו? באמת? רוצה לספר לנו מה?

califia

New member
חיבוטי יצירה

את כותבת כשטוב לך או רע לך? או שאין קשר בין מצב ריגשי ליצירה? אם היית יוצרת בז'אנר אחר, איזה?

califia

New member
עוד שירי ערש?

בעקבות רשפון, וזה שלא ברור לי למה שיר מורכב יחסית של בואי בוצע בפני קהל שהורכב ברובו מערסיות שיכורות בנות 14, אולי משהו סקסי? היפס דונט ליי כבר יצא מהווג, משהו עדכני יותר? לא שזה יפריע להן להשמיע אותו גם בעוד 20 שנה, או עד סוף היום. דואט עם השיר של הרובוט ההומו?

SheIIy

New member
../images/Emo6.gif

היא פשוט כותבת כל מה שעולה לה לראש... משעשע בהתחלה, קצת מעייף עכשיו. אני גם צריכה לנסות את זה פעם

מיץ פזי

New member
אני מסכימה לגמרי

בחורה- אני באמת לא מבינה אותך. באמת לא מצליחה להבין מה את כותבת.

DeepThoughts

New member
ולמה אף אחת לא כתבה מה היה ברשפונשים?

החתימו אותכן על סודיות או מה?

califia

New member
גולדסטאר. דשא. נובלס.

שירים מלפני עשור, ולא החלק הטוב שלו. שוב פעם אף אחת לא נתנה לי. פייב יירז של בואי. לא זוכרת כלום כי ניסיתי להיזכר במילים כל הזמן. עוד שירים. עשיתי עיניים לכל מיני תפוסות וכמה שלא. יצאתי בחיים. הערסיות היו שיכורות מכדי להרביץ לי. שירים. פנס בעין, תאורה, לא אגרוף. צוואר תפוס. טי שרט מצחיקה מתגלגלת מדבקת בלי סיבה. זיעה. סתאאם. שירים. איזה סולו גיטרה חביב. נתתי בראש. עוד פעם הג'ינג'ה לא נתנה לי. זה נורא לסביות. פעם ל20 שנה הן פנויות לאיזה שתי דקות וישר נתפסות קשה ל30 שנה הבאות. מה אני עושה? עוד פעם חדר כושר וחסה. אוף. מי תרצה סטרייט אקטינג מזדקנת עם כרס בירה.

misheani

New member
דברים יבואו, דברים יבואו.

אין לי מושג מה יבוא, אבל זה מה שאחותי אמרה לי ביום ההולדת לפני שנתיים כשנשמעתי לה מבואסת מהתחת. גם לי מישהי לא נתנה ברשפון, אז ההרגשה מוכרת. אבל קורין ורונית נתנו גם נתנו. סוכריה אומרת, אני אעשה זאת בלה בלה בלה כיף לכתוב קצת כמו את (זאת אני, ברלין והכל, יש מבין? אזדרכת מתחתכת והופכת לשלכת?)

califia

New member
זה לא יפה לצחוק על מסוממים ודיס

לקטים. רונית? איזו מהם? המקורית או הנוכחית? מוסיקלית? פאק, שנים הלכתי רק ליודית. נלך לקורין ביחד? מוסיקלית. אני לא חובבת בנות 50+. איך היה בברלין? נו תפרטי. תשלחי לי במייל.

למעלה