פינת השבת והפעם טבית עירקי
מומלץ ביותר שלב א': להשחים בצל (2 גדולים) במעט שמן להוסיף כף פפריקה מתוקה וכפית מחוקה פפריקה חריפה מלח (לפי הטעם) כף רסק עגבניות כרעיים להוסיף שתי כוסות מים ולבשל העוף. --------------------------------- שלב ב': להוציא הכרעיים למדוד רוטב: על כל כוס אורז שתי כוסות מים (נוזלים שכוללים את הרוטב) כף אבקת מרק עוף (לא חייב) כפית בהרת עירקי. --------------------------------- שלב ג': לסדר על האורז את הכרעיים ומי שרוצה גם ביצים קשות לכסות ולהכניס לתנור למשך הלילה. --------------------------------- בתאבון
ושבת שלום
מומלץ ביותר שלב א': להשחים בצל (2 גדולים) במעט שמן להוסיף כף פפריקה מתוקה וכפית מחוקה פפריקה חריפה מלח (לפי הטעם) כף רסק עגבניות כרעיים להוסיף שתי כוסות מים ולבשל העוף. --------------------------------- שלב ב': להוציא הכרעיים למדוד רוטב: על כל כוס אורז שתי כוסות מים (נוזלים שכוללים את הרוטב) כף אבקת מרק עוף (לא חייב) כפית בהרת עירקי. --------------------------------- שלב ג': לסדר על האורז את הכרעיים ומי שרוצה גם ביצים קשות לכסות ולהכניס לתנור למשך הלילה. --------------------------------- בתאבון
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo141.gif)