פינת השיר היומי
.....

שני 4

New member
" טוק טוק, מי שם "זה ../images/Emo79.gif מישהוא

יודע? זאת חידה! רמז האמהות אולי תדענה! זה לקוח מאיזה שיר מסוים
היום יש לי מצב רוח לשיר... סתם ככה ביי ביי שני

gaia20

New member
אוקי, גם לי יש שיר!!!!../images/Emo79.gif

"יש אירית ב-א´, יש עירית ב-ע´ בראש ובגוף ובכל השאר"... מי שידע את ההמשך מקבל....
!!! גאיה.

gaia20

New member
תתבישו לכן!!!!!

איך אתן לא מכירות את השיר הזה?? טוב... כנראה שה
נשאר אצלי....
גאיה.

gaia20

New member
אוקי ,אוקי... אני מגלה...

יש סרט מאוד ישן, עברי, שקוראים לו "אירית, עירית". סרט די מטופש אבל השיר הזה לא יוצא לי מהראש מאז שראיתי אותו במקרה לפני איזה שבועיים... וזה מה שאני זוכרת מהשיר: "יש אירית ב א´ יש עירית ב ע´, בראש ובגוף ובכל השאר, וזה מתחרז לי עם שתי עיניים שמח עצוב לי ושר..." בכל מקרה... כנראה שאני נצחתי...אז-
לילה טוב, גאיה.

gaia20

New member
נזכרתי בהמשך...

"יש אירית שטוב לה ומה נעים וזה מתחרז לה עם שני ילדים אז אירית בא´ ועירית בע´- שמח עצוב לי ושר..." לה לה לה ..... גאיה.

gaia20

New member
פינת השיר היומי ../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif.....

שני 4

New member
כל הכבוד לך שאנל! אז גם את שומעת

את "דיג דיג דוג"? הבת שלי חרשה את זה, טוב ביי ביי נשתמע. ד.א הבת שלי כל הזמן רואה קלטות וידאו, ואני וגם היא נהינו בקיאות בזה, ברצינות אלו שירים נחמדים, לפעמים שאני נוסעת באוטו לבד ואין משהוא מענין ברדיו אני שומעת את "עולם קטן" זה נחמד לפעמים

שאנל

New member
האמת

לא יכולה לסבול את הקלטת הזו...וגם לא קלטות של הדצים.. אני ממש אוהבת קלטות של דתיה בן דור ובהחלט ממליצה!

שני 4

New member
שאנל: דתיה בן דור ? לא מכירה ...

איזה שמות יש לקלטות אולי אני מכירה לפי השמות?

שאנל

New member
דתיה בן-דור

היא סופרת ילדים מדהימה, היא כותבת המון שירי ילדים ויש לה לא מעט ספרים. חלק מהקלטות שלה הם: מחסן השטוזונים של דתיה- - האפרוח מת על זה. מי שטוב לו ושמח. דגדוגים - קלטת נהדרת (להבדיל מדיג דיג דוג). בטוחה שהמלאכית שלך תאהב את זה

למעלה