פינת השיר המזרחי האיכותי
הפעם עם

פינת השיר המזרחי האיכותי../images/Emo8.gif הפעם עם

אבי סינואני עם שיר מרגש ויפה מתוך האלבום האחרון שלו "כשאת שותקת" והשיר נקרא "תפילה לילד"
אבי סינואני - תפילה לילד פתח נא לי שערי שמיים היושב שם במרומים המטר לי ברכתך כמים להרוות את צימאוני כל בקשתי זה ילד לא רוצה כסף או זהב מתפלל לזה הפלא אל נא אלי אל נא תחדל מתפלל לזה הפלא אל נא אלי אל נא תחדל ושירי אשא תפילה אנא זכני אל בילד בטרם אחדל לחיות הראה נא לי את זה הפלא ושירי אשא תפילה אנא זכני אל בילד בטרם אחדל לחיות הראה נא לי את זה הפלא ממעמקים קראתיך בימים ובלילות זה אני , אני עבדך רק הראה לי את האות תן לי לאחוז בילד להביט ועיניו זכות להנחותו בתורתך לגדלו אף ליהנות ושירי אשא תפילה אנא זכני אל בילד בטרם אחדל לחיות הראה נא לי את זה הפלא ושירי אשא תפילה אנא זכני אל בילד בטרם אחדל לחיות הראה נא לי את זה הפלא.... מקווה שנהניתם
כל טוב, ברכה והצלחה

עוד שיר ../images/Emo8.gif (להעלות את תפילה לילד)

הפעם עם אייל גולן מתוך האלבום המצליח שהקפיץ אותו גבוה אל ענקי הזמר הים תיכוני עם השיר "עיניך מספרות" מתוך האלבום "בלעדייך" אייל גולן - עיניך מספרות עיניך מספרות מה עובר עליך אם עצובים קשים או יפים חייך אור החיים הולך בעיקבותיך יגשים את כל משאלותיך עיניך מספרות אם אתה אוהב אם יש בליבך מין צער או כאב עם החיים קשה להתמודד אל תנסה להסתיר האמת כי עיניך אחי כבר אומרות הכל אותך לא צריך אפילו לשאול כי עיניך אחי אומרות הכל אתה מנסה אך לא יכול כי עיניך אחי כבר אומרות הכל אותך לא צריך אפילו לשאול כי עיניך אחי אומרות הכל אתה מנסה אך לא יכול ובשמיים יושב הכל יכול עיניך מספרות את סיפור חייך אם רק תקרא אני אבוא אליך תמיד אזכור את חסד נעוריך אל תבקש רחם לא תמו תקוותיך כי עיניך אחי כבר אומרות הכל אותך לא צריך אפילו לשאול כי עיניך אחי אומרות הכל אתה מנסה אך לא יכול כי עיניך אחי כבר אומרות הכל אותך לא צריך אפילו לשאול כי עיניך אחי אומרות הכל אתה מנסה אך לא יכול ובשמיים יושב הכל יכול... מקווה שנהניתם
כל טוב. ברכה והצלחה

דודו21

New member
פני קטיפה שראיתי

רוך ותמימות של פורקן נעורים בך לגעת רציתי ולא היו בך חיים שמך חקוק על האבן רק אהבה נשארה לי בלב את עכשיו בגן עדן ולי נשאר הכאב אמרת שהגשם ישטוף את הדמעות אבל הגשם הפסיק והדמעות ממשיכות הן זולגות את הקבר החם יורדות בכל העולם זה מה שאני זוכר אם מישהו יודע את המשך השיר אשמח ליראותו כתוב על המרקע בתודה מראש דודו

idankli

New member
משה לשיר קוראים נפרדנו כך

של אבנר גדסי נפרדנו כך היתה דממה וכו וכו.. אם אתה רוצה את השיר אחי תשאיר אי מייל ואני ישלח לך ביי

tsipi35

New member
עוד שיר ../images/Emo79.gif

ולי קראת פרח ועיניים אני זוכרת הייתי נשמה רק איתך מעל ריחפתי בשמים פתאום נפלתי לבד לאדמה לא נותר דבר מלבד הגעגוע........

tsipi35

New member
ועוד שיר - ../images/Emo79.gif והפעם משהו קלאסה

רק אותך אוהב הלילה דימדומים ומחשבות.... חבל שאני לא זוכרת את כל המילים

tsipi35

New member
נשבע לך לא בוגד - דורון מירן ../images/Emo31.gif../images/Emo128.gif

אור בת 18

New member
ציפי...

חחחחחח זה שיר מצחיק נשבע לך לא בוגד בעיוני לא בוגד חחחחחחחחחחחח

tsipi35

New member
היי אור

שיר מגעיל אבל עושה את שלו במועדונים. אם את רוצה ואין לך שילחי לי את מס´ האי סי קיו שלך ואני אשלח לך.

אור בת 18

New member
שלום שלום ציפי...

הוא לא מגעיל דווקא הוא מצחיק... הוא חופשי מקפיץ אולמות... יש לי ת´שיר ותודה לך אבל גם ככה אין לי איי סי קיו אבל תודה בכל אופן :)

למעלה