פינת השיר המזרחי האיכותי
נתי לוי

פינת השיר המזרחי האיכותי../images/Emo8.gifנתי לוי

עם אחד משיריו הישנים והיפים .. נתי לוי - אלוהי מדוע בעולם אלוהי מדוע בעולם לא כל המזלות שווים לאחד יש מעט לשני יש הרבה מאז ובכל הזמנים ביקשתי פינה לחיות בצל האושר למצוא לי חוף מבטחים ובסוף הדרכים לא דרכי זו אשר אחפש כי לבית הלוגמים עוד שכר אבוא לבקש אלגום עד יאבד זכרוני ואוני לא אראה היופי האובד אלגום עד יאבד זכרוני ואוני לא אראה היופי האובד אלוהי מדוע בעולם לא כל האהבות יפות אהבתי אשה בשנותי הכי טובות לפתע חדלה לאהוב וכמו פתי אל ים רגשות נסחפתי עמוק הרחק מן החוף ובסוף הדרכים לא דרכי זו אשר אחפש כי לבית הלוגמים עוד שכר אבוא לבקש אלגום עד יאבד זכרוני ואוני לא אראה היופי האובד אלגום עד יאבד זכרוני ואוני לא אראה היופי האובד ובסוף הדרכים לא דרכי זו אשר אחפש כי לבית הלוגמים עוד שכר אבוא לבקש אלגום עד יאבד זכרוני ואוני לא אראה היופי האובד אלגום עד יאבד זכרוני ואוני לא אראה היופי האובד.. לא אראה היופי האובד.... לא אראה היופי האובד...... מקווה שנהניתם
כל טוב, ברכה והצלחה

אח שלי, יש לך טעות נשמה

השיר שייך במקור לזמר בשם אוריאל שלומי שבשנות ה-80 המוקדמות היה זמר מוכר. את השיר כתב והלחין ציון שרעבי. נתי לוי חידש אותו בשנת 92.

אוריאל שלומי אחלה זמר...../images/Emo8.gif

אני מכיר את הביצוע שלו לשיר, אפילו זה קצת שונה במילים... פשוט זה יותר מזוהה עם נתי לוי... שיהיה כל טוב, ברכה והצלחה

המלךךךך זוהררררררר

סגור לבד אם עצמי ולא יוצא את ביתי אתמול הייתה עולמי עזבה והיא לא איתי נפשי בוכה ושואלת ואין לי מי שעונה אתמול פתחתי דלת היום הכל פתאום שונה נפשי תוהה וזועקת ואין לי איש לידי ולמה היא מתחמקת ואיך אני כלוא לבדי אך עד מתייי אלוקייייי אהיה לבדי אך אלוקייי עד מתיייי אהיה לבדי ובלילות ארוכים חדרי מלא בשתיקה בין מצעים שזרוקים יושב ליד המיתה ובימים בהירים האור לא בא בביתי החדרים הם סגורים מהיום שהיא עזבה אותי עוד יעברו הימים ושוב אשיר את שירי כמי נהר אל ים זורמים כמו צל תילך היא אחרי אך אלוקי עד מתי אהיה לבדי אך אלוקי עד מתי אהיה לבדי אך עד מתי אלוקי אהיה לבדי זוהררררר ארגובבבבבבבב המלךךךךךךךך מוקדששששש לאלוןןןןןןן זכרייייייייהההה הכלייייייייייייייייייייייי עולםםםםםםם שחולההההה כמוניייייי על זוהררררר ארגובבבבבבבבב המלךךךךךךךך!!!!!!!

דודו21

New member
אין שני לוווווווו../images/Emo24.gif

זוהר ארגוב - שיר פרטי שרתי בחיי כבר המון שירים כתבתי מנגינות להרבה מילים רציתי שיר פרטי ששייך רק לי לבד תמיד יהיה איתי ולא יכיר את אף אחד אשיר אותו בסוד ותמיד עליו אשמור שלא יקשיבו לו ושלא יצא לאור אבל הוא לא יכול כי הוא רוצה להיות גדול ברח בין השירים למצעד הפזמונים עכשיו אני לבד היכן השיר שלי אבד חזור אלי מהר איני רוצה פזמון אחר עכשיו אני לבד היכן השיר שלי אבד חזור אלי מהר איני רוצה פזמון אחר... עבר הוא את הים ודילג על ארצות שמר על המילים ושינה הרבה שפות תהיתי אם אוכל להכיר אותו בכלל היכן אמצא אותו אם כולם שרים אותו עכשיו אני לבד היכן השיר שלי אבד חזור אלי מהר איני רוצה פזמון אחר עכשיו אני לבד היכן השיר שלי אבד חזור אלי מהר איני רוצה פזמון אחר... עכשיו אני לבד היכן השיר שלי אבד חזור אלי מהר איני רוצה פזמון אחר עכשיו אני לבד היכן השיר שלי אבד חזור אלי מהר איני רוצה פזמון אחר... עכשיו אני לבד היכן השיר שלי אבד חזור אלי מהר איני רוצה פזמון אחר עכשיו אני לבד היכן השיר שלי אבד חזור אלי מהר איני רוצה פזמון אחר...

השיר האיכותי../images/Emo8.gif המלך זוהר בשיר רגש

שנכון ואמיתי לגבי חייו ומותו של המלך הבלתי מעורער של המוזיקה המזרחית זוהר ארגוב - הולך אדם הולך אדם הולך והוא כנר דועך ואין שואל ואין יודע למה זה ואיך עצב בעיניו ועצובים שיריו קרב יומו זאת יודע והוא סופר ימיו קורא ואין עונה לאלהים פונה עד אנה יתענה עמוק בלב יודע דבר לא יעזור עמוק בלב יודע כי אין כי אין מזור... ביקש בלב נשבר בטרם הוא נגמר בטרם ייסגר השער ויבוא מלאך אכזר לשכוח סבלותיו שוב לראות בניו את אהבת נעוריו את זו אשר אהב שוב ניגרה דימעה מעין בוכיה ונפש הומיה...... עמוק בלב יודע דבר לא יעזור עמוק בלב יודע כי אין כי אין מזור... מקווה שנהניתם
כל טוב, ברכה והצלחה

איזה צמרמורת

כל פעם מחדש שאני שומע א השיר הזה יש לי צמרמורת. זה כאילו זוהר ידע שהוא הולך למות. מדהים.

דודו21

New member
ידעתי...../images/Emo24.gif

שלא הלכתה לבית-הספר היום ישבת עם החברים שלך לצרוב דיסקים של המלךךךךךךךך לא חשוב? כמה אתה מוכר כל דיסק של המלך האם לחברי הפורום יש הנחנה? ואם כן כמה?

למעלה