פינת השיר התורן :)

noa08128

New member
פינת השיר התורן :)

כמובן לכבוד המנהל שחדש שלנו (
) יש לנו גם פינה חדשה :) אולי אתם מכירים את זה מפורומים אחרים אבל לא נורא
כל שבוע יבחר שיר ( אם מהדיסק ואם לא) כל אחד יבחר את השורות האהובות עליו, באיזה מקום הוא בדירוג שלו ומתי הוא שמע אותו לראשונה?:) והפעם השיר טיול בהיר תהנו וסופ"ש רגוע לכולם

noa08128

New member
אז הגיע הזמן להחיות אותה!

אני אתחיל שורות אהובות
: אני רוצה לזוז ולא זזות לי הרגליים, זה משוגע אני לא אפתח לזה את הדלת" בחלק הראשון יש ניגוד מקסים לדעתי ש קורה לא פעם - אולי בגלל שלאחרונה יצר העצלנות משתלט עלי?, והחלק השני תמיד הצחיק אותי... מיקום: לא בטופ 10 שלי אבל הוא דיי טוב :) מתי שמעתי אותו לראשונה?: שהורדתי את ההופעת הבכורה בבארבי( הוו איזו הופעה מקסימה ) יאאללה תענו כבר...

שישיץ

New member
אבל אבל_../images/Emo79.gif

תראי
ודווקא יום ראשון היא הייתה צריכה לחזור.

0mroosh

New member
../images/Emo24.gif

יום ראשון היא תעלה שוב, והפעם תהי אחראית עליה שוב, כמו בימים עברו, אי הבנה-קורה.
[אחת לכל אחת].

0mroosh

New member
../images/Emo42.gifזה משוגע! ../images/Emo12.gif

הו, הפינה חוזרת [שירן, את רשאית להמשיך אותה, כמו בימים עברו, אני משער שנועה, לא ידעה
<--הוא סטרייט לחלוטין!]. כתם לבן של אור צליל מחריש אוזניים לרוץ לרוץ ולא זזות לי הרגליים. היה חורף, ירד גשם,הברזתי מהבי"ס, ובמקרה הייתי בחנות דיסקים, שמעתי אותו לפני שקניתי ולא רציתי לעזוב אותו,אז במקום בי"ס, נמרחתי על הדלפק בחנות ושמעתי את הדיסק, הגעתי הביתה ונרדמנו. כמובן שאז, שמעתי את טיול בהיר בפעם הראשונה.

galvin

New member
עומדת מול מראה ולא מזהה

מי עומד מולך ... " ... המלך אמר "אני אומר לך, יקירתי, קפאתי עד קצות הפאות שלי!" והמלכה ענתה "אין לך פיאות!"... " (לואיס קרול, הרפתקאות אליס בארץ הפלאות ומבעד למראה, הספריה החדשה, הקבוץ המאוחד).

שוודה

New member
אני אוהבת את

נזרוק מטבע אל תוך מזרקה נחזור בעוד שנתיים נראה איך כל מה שביקשנו נשחק בתוך המים

למעלה