חדת אישון ולשון
New member
פינת השיתוף (האישית) של חדת
לפני כ-13 שנה עזבתי מקום עבודה אחרי 11 שנות עבודה ומאז, התרכזתי בלימוד בר המצוה - עבודה שאני אוהבת בכל לבבי ובכל נפשי ובכל מאודי + חלטורות קטנות פה ושם. 13 שנה נפלאות עברו עלי - אני מניחה שאתם מסוגלים לתאר לעצמכם, איזה כייף זה כשלא צריך לקום מוקדם בבוקר לעבודה, אלא להתעורר אלה באב אללה.. וכן, אני יודעת שזה לא מתאים לכולם, אבל לי - לא היתה שום בעיה עם זה. להיפך.. כייף חיים. 13 שנה בלי אף רגע משעמם! אמנם ההכנסה פחתה, אבל השמחה גאתה.
ואז, ככה פתאום.. בלי שום הודעה מוקדמת, לפני כחודשיים, פנו אלי אנשים שאני מכירה וביקשו שאבוא לעבוד אצלם. מחר, יום שלישי.. פעמיים כי טוב, אני מתחילה שני חודשי נסיון (לפי בקשתי) כדי לראות אם אוהבת אני אותם והם אותי ואם העבודה לרוחי ואני עונה על ציפיותיהם. מקום העבודה די מרוחק וזה פרט חשוב, כי שעות הבוקר עמוסות ולא כייפיות על שום כביש וכמו בכל מקום אצטרך לבלות (להערכתי) כשעה לכל כיוון ואחרי 13 שנות נסיעה לא עמוסות לחלוטין, מאד מאד לא בראש שלי לשבת בפקקים. אבל.... אני די נרגשת להתחיל לעבוד שוב כי בזמנו מאד נהניתי מעבודתי ולפי מה שהבינותי (אדע יותר ככל שאעבוד יותר), זו תהיה די דומה ואולי קצת יותר. בקיצור... אהיה עסוקה מאד (בחודשיים החודשים לפחות) משום שאיני מפסיקה את כל לימודי הבר-בת/מצוה שלי, אלא דוחקת אותם לזמני הפנוי בסוף השבוע בעיקר וקצת בערבים. אז בהצלחה לי ותודה מראש על כל איחוליכם.
לפני כ-13 שנה עזבתי מקום עבודה אחרי 11 שנות עבודה ומאז, התרכזתי בלימוד בר המצוה - עבודה שאני אוהבת בכל לבבי ובכל נפשי ובכל מאודי + חלטורות קטנות פה ושם. 13 שנה נפלאות עברו עלי - אני מניחה שאתם מסוגלים לתאר לעצמכם, איזה כייף זה כשלא צריך לקום מוקדם בבוקר לעבודה, אלא להתעורר אלה באב אללה.. וכן, אני יודעת שזה לא מתאים לכולם, אבל לי - לא היתה שום בעיה עם זה. להיפך.. כייף חיים. 13 שנה בלי אף רגע משעמם! אמנם ההכנסה פחתה, אבל השמחה גאתה.