פינת השיתוף (האישית) של חדת

פינת השיתוף (האישית) של חדת

לפני כ-13 שנה עזבתי מקום עבודה אחרי 11 שנות עבודה ומאז, התרכזתי בלימוד בר המצוה - עבודה שאני אוהבת בכל לבבי ובכל נפשי ובכל מאודי + חלטורות קטנות פה ושם. 13 שנה נפלאות עברו עלי - אני מניחה שאתם מסוגלים לתאר לעצמכם, איזה כייף זה כשלא צריך לקום מוקדם בבוקר לעבודה, אלא להתעורר אלה באב אללה.. וכן, אני יודעת שזה לא מתאים לכולם, אבל לי - לא היתה שום בעיה עם זה. להיפך.. כייף חיים. 13 שנה בלי אף רגע משעמם! אמנם ההכנסה פחתה, אבל השמחה גאתה. :) ואז, ככה פתאום.. בלי שום הודעה מוקדמת, לפני כחודשיים, פנו אלי אנשים שאני מכירה וביקשו שאבוא לעבוד אצלם. מחר, יום שלישי.. פעמיים כי טוב, אני מתחילה שני חודשי נסיון (לפי בקשתי) כדי לראות אם אוהבת אני אותם והם אותי ואם העבודה לרוחי ואני עונה על ציפיותיהם. מקום העבודה די מרוחק וזה פרט חשוב, כי שעות הבוקר עמוסות ולא כייפיות על שום כביש וכמו בכל מקום אצטרך לבלות (להערכתי) כשעה לכל כיוון ואחרי 13 שנות נסיעה לא עמוסות לחלוטין, מאד מאד לא בראש שלי לשבת בפקקים. אבל.... אני די נרגשת להתחיל לעבוד שוב כי בזמנו מאד נהניתי מעבודתי ולפי מה שהבינותי (אדע יותר ככל שאעבוד יותר), זו תהיה די דומה ואולי קצת יותר. בקיצור... אהיה עסוקה מאד (בחודשיים החודשים לפחות) משום שאיני מפסיקה את כל לימודי הבר-בת/מצוה שלי, אלא דוחקת אותם לזמני הפנוי בסוף השבוע בעיקר וקצת בערבים. אז בהצלחה לי ותודה מראש על כל איחוליכם.

הרבה הצלחה

ומאחלת לך שתהני ותפיקי את המירב עבורך.

Sודית

New member
אהלן חדונת, אני יכולה לתאר לי מאוד כי........

גם אני מאז שעשיתי לעצמי הסבה מקצועית, אני חיה כך.....בכייף גדול. מארגנת לי ת'יום כמו שבא לי, קמה כאשר מתעוררת, אין שעון מעורר. ונורא נורא אוהבת את מה שאני עושה.... גם אצלי ההכנסה אמנם פחתה אך הסיפוק לעומת זאת עצום. מאחלת לך המון הצלחה במקום החדש.....איזו עבודה זו ? (אם מותר?)

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
עבודה זה לא בריא, לא כל כך מוסרי

ואני עוד לא סגור לגמרי לגבי ההיבטים החוקיים של זה. בכל אופן אם זו הבחירה שלך אז שיהיה לך בהצלחה.

נשמע כמו חידוש מרענן

שתהני חדתוש, שתצליחי שתקומי עם חיוך בכל בוקר ושיהיה לך נפלא מחזיקה אצבעות

הלכתי לישון אחרי אחת לפנות בוקר (כרגיל)

הלכתי לישון כרגיל, אחרי אחת לפנות בוקר. נרגשת, בקושי נרדמתי ובמשך מעט השעות שישנתי, התעוררתי מספר פעמים לוודא שחלילה לא פספתי את שעת הקימה המוקדמת שהצבתי לעצמי. בשש התעוררתי להציץ בשעון. מה שמחתי שיש לי עוד חצי שעה לישון, אבל הלחץ.... משאיר ת'בת-אדם ערה כמה דקות עד שנרדמה שוב. בשש ורבע התעוררתי שוב להציץ בשעון ומה שמחתי שוב לגלות שיש לי עוד רבע שעה ונרדמתי - ככה טוב! בשש וחצי הוא צלצל ואני זינקתי מהמיטה!! לחלוטין שלא כהרגלי ב-13 השנים האחרונות. (נא לזמזם ת'מנגינה של "6 שנים עברו על דן"...) שלוש-עשרה שנים עברו עלי ביקיצה טבעית, שלום שמיכה שלום כרית, אשוב לארוחת ערבית. יצאתי מאד מוקדם כדי לא לאחר חלילה (בת של יקה או לא בת של יקה?) - הופתעתי לטובה מהתנועה הדלילה יחסית שהיתה בכבישים. הגעתי תוך 40 דקות. מעולה. נחתי לי באוטו 20 דקות ונכנסתי לעבודה 10 דקות לפני התחלתה. שולחן חדש, כיסא חדש (נוח לאללה!!) ומחשב חדש חיכו לי וגם טפסים: "חתמי כאן אם את נשבעת שאת אזרחית אמריקאית ולא שיקרת בשום פרט למעלה"... פני כולם היו נעימים ושתי הבחורות שלימדו אותי היו חביבות והשאירו בי את הרושם כי לימדו בנועם רב, מהלב, כך חשתי. שום דבר שלמדתי לא היה קשה ולא היה לי חדש. הרגשתי "בעניינים", גם המורה הרגישה. מתן, איש המחשבים הישראלי (איזה כייף), חייכן וסימפטי אף הוא עזר להתאקלמות. גולן, הבוס, הסביר להן שהובאתי כדי ללמוד לעשות הכל במשרד כדי שלא הכל יפול על כתפיה של אליזבט, מורתי הראשית. כמו כן אמר גולן לבנות שאעזור להן מעט במחשבים עם הידע הלא רשמי שיש לי. מייד שלפתי כמה "טריקים" ולימדתי את הבנות למען קרני לא תדהה. למדתי על הנעשה במחשב, במחסן ואפילו להפקיד שיקים מבלי ללכת או לשלוח לבנק!! ישנה מכונה כמו בבנק, מעבירים בה השיקים והפלא ופלא! הנה הם בחשבון הבנק!! בלי לנהוג בלי לעמוד בתור ובלי לשלוח בדואר!! מדהים ביותר. לא? תוך כדי לימודים, גילתה לי אליזבט על בריאותה שלאחרונה לא יציבה. היא סיפרה שיש לה לחץ בחזה וכל הרופאים אליהם הלכה אמרו לה שהכל בראש. לבשתי את החלוק הלבן ואמרתי: "עשי אאאאאאאאהההההה", עשתה. Y Y Y ירוקה הלשון! הוצאתי כדור להקלה על האסיד ריפלקס ונתתי לה. לא הפסיקה להודות לי על הלחץ בחזה שפחת. הצליחה לי הדיאגנוזה. נראה איך הפציינטית תגיע מחר לעבודה. בארבע וחצי נסגרה הבסטה!! בדיוק כמו בימי ההסתדרות הטובים. הביתה בשמחה רבה! עייפה אך מרוצה לאללה הגעתי בחמש וחצי הביתה. הפתעה נעימה נוספת - התנועה גם הפעם זרמה לחלוטין. תודה לאל שאוהב אותי. נחתי בבית שעה ונסעתי לבית תלמידה לשיעור פרטי בן 45 דקות כאשר הפרש של 17 דולר בלבד בינו לבין יום העבודה כולו :). היה יום נהדר.

Sודית

New member
איזה יפה סיפרת, חדונת, באמת נשמע טוב

אני מקווה שתמשיכי להרגיש כך ומאחלת לך הרבה הצלחה בג'וב החדש.

למעלה