פינת התקשור של תמיר

רותי 11

New member
פינת התקשור של תמיר

ניתן לשאול שאלה אחת בלבד
ועל גבי הפורום.
אין צורך בהשארת פרטים אישיים
ניתן לכתוב בקשות רק עד לשעת
חצות היום
ותמיר יענה על השאלות שלכם החל ממחר

בהחלט אפשרי גם בפינות התקשור הבאות

בתקופה האחרונה את בקשיים לקבל את "הדבר החדש הזה" שנכנס לתוך חייך
את בקשיים לקבלו לא רק כי הוא שונה אלא מכיוון שהוא "מפריע" לשגרת החיים היומיומית שלך שאותה את שקדת במשך תקופה ארוכה להנחיל לעצמך
ועכשיו, אותו משהו חדש מאיים "להרוס" את אותה שיגרה
מה שעלייך לעשות זה פשוט לקבל את השינוי
ישנם שינויים שמועילים לנו - ואם נקבלם נוכל גם לראות את הדברים החיוביים שבהם וישנם הרבה דברים חיוביים

ועוד משהו - חייכי קצת יותר - יהיה טוב יותר מהטוב הקיים כרגע

שבת שלום

שלום הולי 101

ישנה אווירה הרבה יותר טובה בבית
אמנם את במצבי רוח משתנים וזה מובן אאבל בגדול ישנה תחושה של אנחת רווחה שפשוט ירד מכם עול גדול
את בכיוון נכון וטוב בחיים שלכם כך שאת יכולה להיות רגועה מהבחינה הזאת
עלייך להסביר פנים יותר לאורחים הרי הם לא מביאים כבר אנרגיות שליליות אלא מגדילות ומעצימות את האווירה והאנרגיה החיובית הקיימת בבית
את רואה כבר שהכל מתקדם לכיוון הרצוי והטוב
יהי רגועה והסירי דאגה מליבך - מגיעים ימים טובים יותר

שבת שלום

הי תמיר

לא יודעת אם אתה קורא בפורום בלי קשר .
כי הייתי שמחה לקבל מענה לגבי הבעיה שלי עם מישהי מהמשפחה
מעל עשור כל קשר איתה מאמלל אותי ואת היציבות בביתנו כל ניסיון התנתקות מצידי לא ממש עובד ....

שלום עולם ו מלואו

ממה שאני מקבל הדרך לפתור את הקונפליקט הקיים בניכם היא קודם כל להבין אותה מנקודת המבט שלה
היא במצב לא פשוט בכלל, היא מנסה לייצב את התא המשפחתי הרעוע ואז היא פתאום מרגישה ש"תוקפים" אותה מכל מיני סיבות בין אם מדובר על דרך חייה ובין אם מדובר בדרך החינוך שאותו היא מנסה לילדיה
היא זקוקה לאהבה ותמיכה וכך היא תהיה פחות מתגוננת כלפייך או כלפי אחרים

שבת שלום

היי תמיר

האם עליי לדאוג בנוגע לסיכון בריאותי בגוף שלי?

תודה רבה ושבת שלום!

שלום שבי שבלולי

מבחינה זוגית אין לך ממה לדאוג אתה מסודר מהבחינה הזאת
אולי יש מעט פחות ביטחון מאז התקופה האחרונה אך זה ישתפר וילך אם רק תתמיד לטפל בנושא הזה שקשור לתקשורת בין אישית
להיות עצמך ולחייך כמו שאתה רגיל כשאתה מרגיש בטוח ובסביבה שלך הסביבה המוכרת
ולשאלתך כן יש למה לצפות - זה תלוי בך

שבת שלום |4U

שלום גבר טרנסי

אין לך ממה לדאוג - דאגות לא עזרו ולא יעזרו לאיש , הדבר היחיד שאתה מקבל מדאגות הוא דכדוך וצחושות לא נעימות

בכל מה שקשור לבריאות - פשוט תפנה לרופא

שבת שלום

היי תמיר תודה!

אני עדיין זוכר את התשובה שלך לשאלה שלי על הבית וזה היה לי כל כך חשוב ואני הבנתי הרבה מאד על עצמי. תודה שאתה כאן לעזור.

שלום noush29

ממה שאני מקבל את במצב הולך ומשתפר - רואים סופסוף חיוכים מדיי פעם ופעם ואת רואה שכאשר את מחייכת מחייכם אלייך בחזרה וזה משרה אווירה כל כך נעימה שפשוט אפשר להמשיך כך כל היום - כל הכבוד - המשיכי כך , את בדרך הנכונה
ואת תצליחי במשימה אם זאת השאלה -
את מתחילה לפרוח וגם זה טוב ואל תחשבי שלא שמים לב לזה , שמים לב והמחמאות לא יאחרו להגיע

עלי והצליחי!
שבת שלום

מייפלס

New member
שלום תמיר

אשמח לדעת מה הולך להיות לי מבחינת לימודים שרוצה ללמוד - טיפול באמצעות בעלי חיים בשנה הקרובה ?
מותר לי לשאול באותה השאלה על לימודים נוספים שרוצה ?

למעלה