פינת התקשור של תמיר

רותי 11

New member
פינת התקשור של תמיר

ניתן לשאול שאלה אחת בלבד
ועל גבי הפורום בלבד.
אין צורך בהשארת פרטים אישיים
ותמיר יתחיל לענות על השאלות
החל ממחר.

כיף3

הצורך שלך לחפש חמה בכל דבר פשוט ראוי רהערצה מכיוון שיש כאלו שהיו כושלים אפילו בחצי מהדרך שבה את עברת
אין לך סיבה להיות עצובה מכיוון שכמו בכל משבר גם את זה את תעברי בקלות ויהיה טוב ובזה תהי בטוחה
עלייך רק להאמין שיהיה טוב ואת תראי שאכן יהיה טוב
לא מדובר רק על תקווה אלא על שינוי מחשבה שיגרום למציאות להשתנות גם כן

שבת שלום

elar84

New member
גם אני אשמח למסר

מסר כללי מהמדריכים שלי :)
תודה רבה, ושבת שלום!

elar84

את מחפשת את התשובות במקומות אחרים כאשר את בעצמך השבת עליהם
את יודעת וגם קיבלת על זה אישוש - תחושות הבטן שלך תמיד צודקות (כאשר הן לא מונעות מפחד \ כעס)
לכן, אין לך סיבה לשאול אחרים כאשר כבר קיבלת את התשובה בעצמך
תבדקי את זה - ותגלי שצדקת
(שוב אני מדגיש - תבדקי עם עצמך רק כאשר את רגועה)

שבת שלום

אורנה136

הרצון שלך להגיע לחקר האמת מעורר הערכה אך ישנם דברים מסויימים שאם את לא מצליחה לגלות אותם בקלות - לא אמורים להגיע אליך בעת הזאת (או בכלל)
לכן עליך לכבד את פרטיותם של אנשים (במידה ולא מדובר בעניין של חיים או מוות)

שבת שלום

צבעוני המדבר

הרצון שלך לקבל דברים כפי שהםנכון וכאוי להערכה מכיוון שלא כל דבר שקורה קשור ישירות אליך ולכן אין צורך לחקור ולבדוק דברים
אם יש צורך שדברים יתגלו - הם יתגלו בעת הנכונה

לכן אין לך סיבה להיות מודאגת

שבת שלום

tushtushit10

New member
מסר על זוגיות

שלום תמיר,

התקופה הקשה שאני עוברת עם בעלי לא נגמרת. הוא רק מדבר על זה שהוא יעזוב ולא רוצה להיות איתי אבל נשאר ולא עוזב. ממציא לי כל מיני תירוצים וכל פעם זאת סיבה אחרת.
המצב הזה מאוד מבלבל אותי כי אני גרה עם בעל ואין לי בעצם זוגיות. אני מרגישה תקועה וכאילו המצב הזה לא יפתר אף פעם, לא לכאן ולא לכאן.
תוכל לעזור לי להבין מה עובר עליו? ואם לא, אז איך יוצאים מהתקיעות הזאת?
מרגישה שעשיתי כל שביכולתי ומעבר, אין לי כוח יותר.

תודה מראש

tushtushit10

New member
כן

אנחנו כרגע נשואים אבל לא ביחד. הוא רוצה להתגרש אבל מפחד ללכת. איך אני יכולה לשנות את המציאות הזאת? כלומר, איך אני יכולה לעזור לו להחליט האם ללכת או להישאר?

תודה

tushtushit10

התחושה של ההיתקעות , שהכול תלוי באוויר מתסכלת אותך
אך עליך להבין שלנסות לדחוק אל הקיר את בן הזוג כדי שיחליט משהו עלולה ליצור מצב שהוא הרבה פחות רצוי ממה שאת חושבת
מה שעליכם לעשות זה לקבל את ההחלטה ביחד
(כלומר שאף אחד לא יחליט בשביל השני או שיצפה שהשני יחליט בשבילו)

ואת תראי שאפשר להשיג הרבה יותר - באווירה רגועה וראש פתוח

שבת שלום

adi1132

New member
היי תמיר

אשמח למסר בנוגע למעבר הדירה (יש חיית מחמד ברקע ואין עדיין דירה באופק וצריך תכף להתפנות.... ואני די במצוקה...)
המוני תודה מראש

adi1132

New member
חידוד הבקשה

האם הדירה שעומדת כרגע על הפרק והיא יקרה לי מדי- היא בחירה נכונה (גם מבחינת מעבר חיית המחמד) שתביא לי בסוף לשינוי חיובי מרפא של המציאות ולהזדמנויות חדשות-
או שכדאי לחכות לאפשרויות אחרות ריאליות יותר למרות הזמן שאוזל (כמובן שאם היא היתה זולה יותר לא היה לי ספק...)?

adi1132

את החישובים שלך את צריכה לעשות לא מתוך פחד ולא מתוך חשש
לכן עליך לחשוב על התמונה הכוללת -0 ומה יקרה, לא מחר או בעוד חודש, אלא האם זה נכון גם בעוד שנה - האם בטווח הארוך יהיה טוב

זה משהו שאת צריכה להחליט בעצמך, תסתכלי על התמונה הכוללת ולא רק על חיית המחמד

שבת שלום

למעלה