פינת התקשור של תמיר

מייפלס

New member
טוב , אם ככה ... אז

אני לא יודעת לנסח שאלה מוגדרת ...
אני אשמח לדעת בהתאם לכל השאלות ששאלתי ...
ממה שתקבל וכמה שאתה יכול להגיד לי לגבי הכוונות שלה ואם היא עשתה זאת עם עוד אנשים וכו' ...
כל מה שאתה יכול להגיד לי ממה שתקבל ... לגבי איך לפעול בצורה הכי טובה ...
הכוונה והסברים ?

אני מתנצל אבל אני לא אוכל לענות על זה

&nbsp
א. אני לא מתקשר בנוגע לאנשים שלא ביקשו ממני במפורש
ב. ובנוגע ל- מה לעשות , אני לא אוכל לענות על זה

sivann1710

New member
שלום תמיר

אשמח בבקשה למסר בנושא זוגיות ומצב קשר בשלב זה. כרגע הוא נמצא בחופשה באיזור אירופה די קרוב לכאן ולא ברור לי אם הוא מתכוון להגיע לארץ, אני רוצה לבקש ממנו להגיע אבל מהססת בגלל המצב הביטחוני. בכל אופן בעקבות המצב יכולים להיות שינויים בתוכניות ובמסלול הנסיעה לכן כל הפרטים שיתקבלו בתקשור יעזרו לדעת מה מומלץ לעשות. אשלח פרטים במסר אישי שיהיה במידת הצורך, תודה רבה ושבת שלום.

sivann1710

אין בעיה שתפני אליו ותבקשי ממנו שיבוא לארץ
הרי תמיד עדיף לעשות משהו ולדעת שעשית אותו
מאשר לא לעשות כלום ולחיות באשליות של "מה היה קורה אם..."
&nbsp
עליך לדעת שתמיד חשוב שתעשי משהו , אל תפחדי ממה שאולי יקרה , (מקסימום הוא יגיד לך כן
)
&nbsp
לילה טוב

גנושקה26

New member
שלום תמיר

אשמח לדעת מה הייעוד שלי מכיוון שעולם התקשור נגלה לי ואני חדשה בו כי ניסיתי להימנע מזה כנראה שאין מנוס , אשמח לדעת מה הייעוד שלי בחיי ,

אני מתנצל , פינת התקשור כבר נסגרה לשאלות

אפשר היה לשאול שאלות ביום חמישי עד 23:59
&nbsp
לכל אלו שלא הספיקו לכתוב בקשה - נתראה בפינת התקשור הבאה

הערה קטנה

מכיוון שאני לא תמיד ליד המחשב , יקח לי כמה ימים לענות
&nbsp
תודה על ההבנה והסבלנות
שבת שלום

הילה2953

New member
עבודה

תמיר שלום,
כיום, אני עובדת מתוך ברירת מחדל כואבת ומהווה עבורי פשרה הן מהפן הכלכלי מבחינת שכר, ומבחינת ענין תעסוקתי, פשרה זו מביאה אותי למקומות של כעסים , מירמור, ותיסכול פנימי מתמשך.
התנהלות היום יומית שלי הפך לטכני בלבד אך יחד עם זאת עם חלומות על העבר - חולמת על חזרה לעבוד בתחום שאני מוצאת קרוב לליבי- תחום הרכש - מקצוע שהשיגרה היא לא מילת המפתח בו והדינאמיות היא זאת ששלטת ומכתיבה את קצב העיינינים .
אני מחפשת עבודה באתרי האינטרנט השונים ואף הלכתי למספר ראיונות עבודה, אך חוסר התקדמות בנושא,( דיי תקועה במקום), מהרהרת לי את הביטחון ויתרה מכך מובילה אותי לחוסר אמון למצב טוב יותר בעתיד הקרוב/רחוק.... טוב שיוביל אותי לאושר עקב מציאת עבודה המתאימה לליבי, לתכונותיי ולהשכלתי.
אשמח לקבל את עזרתך, מתי אמצא עבודה מתאימה לי - ביבוא, (לא ברירת מחדל), ?
תודה,
חברה בפורום

yyaelg1

הרצון שלך למצוא זוגיות הולמת מעורב בפחד מלהשאר מאחור
את רואה שיש חברים עם זוגיות ואפילו כבר הספיקו למסד את אותה זוגיות
&nbsp
אבל אל תתני לפחד לשלוא בהחלטות שלך
אם המטרה שלך היא להיכנס לזוגיות כדי לסמן וי ולומר לעצמך - הנה המטה הושגה
את עלולה למצוא את עצמך בזוגיות שתבוא על חשבון האושר שלך
&nbsp
את יכולה להשיג זוגיות טובה ואפילו נפלאה - אך כדי שתרגישי שהזוגיות אכן מתאימה לך ואכן ממלא אותך
&nbsp
אך עליך לטפל במה שגורם לך לתחושה ש"משהו חסר בלב" - זה משהו שאת צריכה לטפל בו ואת יכולה לטפל
&nbsp
שבת שלום

&nbsp
&nbsp

למעלה