פינת התרבות השבועית

hila3000

New member
פינת התרבות השבועית ../images/Emo63.gif../images/Emo79.gif

נכון, היום לא יום חמישי. אבל מחר אני יוצאת די מוקדם מהבסיס אז עדיף לפרסם מוקדם (רביעי בערב) מאשר מאוחר (חמישי בערב). מסכימים? :) ויש לכולכם ד"ש חם חם מלירון
טוב, אז היצירה שמפורסמת היום נכתבה בידי Kaktusa (קרן). ENJOY
-------------- עם רגל בסערה סלקו ממני את החושך תורידו את האפלה לפני שארגיש אובדת לפני הנפילה הרצפה מתחילה לרעוד עוד מעט היא תישמט מתחת לרגליי תיפול ויגיע הרוע השקט הושיטו לי יד מבורכת שתבוא ותמיס את הקור תסתירו ממני את שקיעת השמש שיזרח עליי המאור לא רוצה לשבת ולחכות שהגשם ישטוף את התקווה רוצה עכשיו רק לראות מרחבים של תשובה שתבער האש מבפנים החוצה שיבער כל התסכול שיבלוט כל מה שטוב בעולם ויפסיק את הבלבול שנצא יחד אל החופש ונכתוב על דף לבן את השביל הזה התחלנו כאן --------------

lilou2

New member
מה את רוצה להראות..

בשיר.. לא הבנתי סתם שיר מעפן צריך להחליף את כל המילים הייתי עורך לך אותו בכיף באולפן שלי כולל לחן והקלטות אם היה לו קצת פוטנציאל.. אבל לאנורא אני מאמין שתשקדי עלזה והכל יהיה בסיידר

eladi88

New member
תגיד רגע....

למה אתה כל הזמן שלילי תגיד לי?? יש דרך להגיד דברים.... בסדר...אתה חושב שזה שיר לא יפה... זה לא אומר שאתה צריך להגיד שזה שיר מעפן וצריך להחליף את כל המילים

matanbru

New member
תקשיב תקשיב !!

את הפוזות שלך על תעשה פה... צ'ונג מי שהביאה אותך וחלס לחשוב את עתמך פה כי פה אתה אפס אז אתה היית בצבא ומכיר את המילה צ'ונג אז מה אתה חושב את עצמך כי תחלס כמה שכולם פה יותר קטנים ממך(עד כמה שזה נכון) אתה מתנהג וחושב כמו ילדה בכיתה א אז תתחיל להרגיע את הפוזה שלך ואם לא טוב לך עם כל ה"צ'ונגים" אתה תמיד מוזמן להעיף תתחת השעיר שלך לאלף עזאזל

matanbru

New member
אוויש היום חשבתי עד כמה שאני מחכה

לפינה הזאת!!! והשיר מדהיםםםםםם ממש אהבתי...

פופי22

New member
פשש מדהים

ממש שיר יפה אהבתי אותו יש כישרון ולבחור השלילי כשתבין משו מהחיים שלך אז תגיב כי בינתיים נראה שאתה לא מבין כלום

hila3000

New member
הבהרה קלה :)

חבר'ה, מדובר פה בפינת תרבות.. שזה אומר - מתן חופש ביטוי לכל אחד מחברי הפורום שרוצה לחשוף יצירות שלו בפומבי.. מי שאהב - מצוין, מוזמן להגיד.
מי שלא אהב - סבבה, זכותו, ואם הוא מתעקש להגיד - אז יש גם דרך להגיד דברים כאלה. בואו לא נגיע למצב של מריבות וכעסים, במיוחד לא תחת טייטל של "פינת תרבות", הא?
שיהיה לכם סוף שבוע מהנה

eladi88

New member
מסכים איתך...אבל עדיין...

יש דרך להגיב לדברים! והצורה שהוא עשה את זה היתה מגעילה.....

hila3000

New member
אמרתי שלא?

נכון, יש דרך להגיד דברים. ומי שבוחר להגיד את הדברים בצורה הלא כל כך נכונה, אין צורך לתת לו לגיטימציה בכך שמגיבים לו.. אז..

matanbru

New member
תראי מותק

אין לי בעיה עם מה שהוא חושב על השיר באמת... הבעיה זה איך שהוא אומר את זה וכל ההתנהגות שלו בכל מיני אשכולים פה... אז סליחה שההתפרצות שלי יצאה דווקא בפינה שלך אבל באמת כבר לא יכול לסבול את ההתנהגות המתנשאת והמגעילה הזאת!

kaktusa

New member
היי... זה שלי ../images/Emo12.gif

חח תודה על כל התגובות
אני אשמח לשמוע גם מה אני יכולה לשפר....

mory89

New member
קרן!

השיר ממש יפה.. לדעתי לפחות.. חח יש לציין שממש חיכיתי לפינה הזאתי, ודוגרי מתגלים כשרונות חדשים.. יפה לך בקיצור!
מפרגנתת!!

למעלה