פינת ה-זה או זה

West Doll

New member
פינת ה-זה או זה../images/Emo35.gif

בפעם הקודמת נשאלה כאמור השאלה של איזה סוג תמונות של אליסה אתם מעדיפים לראות והיו לנו 3 תשובות אפשרויות אך אחת לקחה אותה בגדול
כן היו אלה תמונות הפפארצי
לצפייה בפעם הקודמת כנסו לפה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1620&msgid=90561518 עכשיו השאלה החדשה היא: מה אתם מעדיפים, שאליסה תצא עם מפורסם או עם מישהו פחות מוכר ו/או לא מפורסם
אתם כמובן תצטרכו לבחור ביניהן ולסמן
או
לאפשרות שאתם הכי מעדיפים.

West Doll

New member
לבחירה באופציה של מפורסם.

אם אתם חושבים שאליסה צריכה לצאת עם סלבריטאים סמנו כאן
או
ולדוגמא: אליסה וג'סטין.

spelling

New member
../images/Emo127.gifהסבר..

לפי דעתי כדאי לה לצאת עם מפורסם מכמה סיבות בגלל ששניהם במעמד דומה הם יכולים להביןאחד את השני (כשבחור אלמוני יכול בקלות להבהל מהפפראצי והמעמד שלה ולברוח)וגם בגלל שזה יכול לחזק לה את הקריירה גם(אבל זאת ממש לא סיבה עיקרית) למרות שיכול להיות לה טוב בחור אלמוני שככה לא יציקו להם יותר מידי אבל המעמד שלה עלול להפריע במקרה הזה וזאת דעתי...

West Doll

New member
לבחירה באופציה של פחות/לא מפורסם.

ואם אתם חושבים שאליסה צריכה לצאת עם בחור שאור הזרקורים לא בפניו סמנו כאן
או
. לדוגמא: ג'ייסון תומפסון[מי? מה?
] סתם איזה שחקן אחד שאליסה יצאה איתו בעבר..ואפחד לא מכיר אותו

../images/Emo127.gif

אני בחרתי פחות מפורסם כי אני חושבת שהפפראצי פחות ירדפו אחריהם וינסו להציק. אבל זה לא משנה מפורסם או לא העיקר שידע לאהוב אותה ולכבד אותה.

always be me mc

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif

סלב הם סבבה אבל לדעתי כשיש זוג סלב אז יש יותר הצקה מצד הפפארצי(ראו מקרה בניפר 1, אניסטון ובראד פיט, בראנג'לינה למרות שמצד שני הם הרבה יותר מפורסמים מאליסה
) אז בכל זאת למרות הכל והתמונה המעפנה פה חח(ולמרות המפורסמים השווים) אני אבחר בפחות מפורסם. שתצא עם איזה שחקן בייסבול או משהו נראה לי הכי טוב
גם תחשבו על זה אם הם יפרדו אז זה יהיה בהרבה מדורי רכילות ויהיו שמועות(ראו מקרה ג'סיקה וניק לאשי) וזה לא נעים כך שעדיף מישהו עם פרופיל יותר נמוך.

מכושפת15

New member
../images/Emo127.gif

האמת זה לא משנה, אבל אם אני חייבת לבחור אחד, אז עדיף שלא יהיה מפורסם מהסיבה הפשוטה שככה המבחר יותר גדול
חוץ מזה, כשכל העולם נכנס להם לקשר ומנתח אותו זה לא כלכך נחמד

CheN323

New member
../images/Emo127.gif

כל מה שיביא לה יותר שקט בחיים הפרטיים ופחות פפראצי מבחינתי הוא אפשרות מועדפת |בן|

למעלה