פינת ה
היומית

עידית ד

New member
ואני חושבת בדיוק כמו הסוכריה שלנו

ואמרתי לך את זה! אבל עם זה אני כנראה כבר מצליחה להבין את העצבות שלך והדאגה לגוזל.

לא הספקתי להגיב אז אבל מרב ככה

בשושו את מכניסה למשפחתון ולא מספרת כלום.איך איתמוש מסתדר?

yaelhul

New member
החיפושית שלך מתפתחת מהר נור'לה

את לא תרגישי איך הזמן עבר ופתאום המחזרים יתחילו לדפוק בדלת
תמשיכי להפעיל את הקטנה כמו גדולה ולהנות ביחד איתה, אבל בבקשה בבקשה, לטובתה, לא להושיב אותה לפני שהיא מתישבת לבד
חשוב מאד כדי לא להזיק לעמוד השדרה. יעל

נורה כשאני קוראת את מה שאת כותבת

נדמה לי שאני קוראת על תינוקת בת שנה ויובלי הרי בת חצי שנה והיא עושה את כל הדברים המדהימים האלה
והבן שלי בן גילה ואפילו לא מתהפך. לדעתי הוא גם לא יבין מה זה הגה, אולי יושיט ידיים וירצה לגעת וזהו, אתמול הוא לקח מאבא שלו את השלט של הטלויזיה ושיחק בו וכל פעם שבעלי ניסה לקחת ממנו את השלט בחזרה הוא בכה וכעס (כמובן שקיבל בחזרה את השלט בחיוך ענק ומדושן מעונג של אבאל'ה
) אז איך זה שיובלי כל-כך מפותחת וחכמה ורק הבן שלי

לימור לא לדאוג גם עומר עוד מעט יעשה

הכול אל תשכחי שיובל מגיל חודש בחברת ילדים ואמהות וכשילד גודל מגיל קטן בחברת ילדים גדולים יותר ידוע שההתפתחות יותר מהירה(מניסיון של שתי בנות שהתחילו אצלי כל אחת בתורה מגיל חצי שנה ההתפתחות שלהם בוגרת ומהירה מילד שבא מרקע של מטפלת או אמא) אבל עם עומר את צריכה לא לוותר על הבטן כך גם הוא יתחיל ללמוד לזחול. ומצאתי צעצוע שמפתח זחילה: ליובל הביאו כשהיא נולדה איזה ברווז שמסתובב ומגעגע(עם סוללות כמובן) והתחלתי לשים לה אותו כשהיא על הבטן על שמיכה על השטיח והיא מסתכלת עליו בעניין רב ומנסה להגיע אליו(נכון שהיא עדיין לא זוחלת אבל זה עניין של זמן).

מרב.

New member
ברחוב שלבים 18 בת"א

אני מצרפת מפה מדפ"ז. (זה סמוך לבית מרכזים ומול אצטדיון בלומפילד)

חמניה1

New member
איך זה שלא שמעתי על החנות הזו ??

כתובת בבקשה. אני חייבת לראות מה קורה שם.

רונצי

New member
החנות נמצאת ברחוב שלבים 18

ביפו. גם אני הייתי שם היום אבל דווקא לא מצאתי הרבה דברים לתינוקות בנות קטנטנות(בגיל) ובכל זאת קניתי ארבעה פריטים ב70 ש"ח. עוד דבר חשוב, יש ממול את חניון בלומפילד (בחינם) כך שגם אין בעיית חניה. רוני

חמניה1

New member
את הולכת לכזו חנות ולא אומרת לי ??

(אייקון של נו נו נו)... ארולי בעצם עדיף.

רומי 007

New member
תיקון והמלצה

השלבים 18 זה דרום ת"א ועדיין לא יפו. באמת החנות מצויינת (אני מכירה אותה מאז שהבת שלי נולדה והיא עברה כבר כמה כתובות בעיר ולאחרונה התמקמה בכתובת הנוכחית). המחירים זולים באמת, יש את כל הביגוד לתינוקות בני יומם ועד גיל שנתייםם במחירים מצחיקים, 1/3 משילב. כמו כן - אם מדדתם בבית ולא התאים אפשר לקבל חזרה כסף ולא זיכוי. אבל תשימו לב - ככל שעולים בגיל - מדובר בעודפי יצוא ולכן רבות מחולצות הטריקו עשויות מבד קצת עבה שלא ממש מתאים לארץ ובעבר קניה שנראתה משתלמת פשוט לא שימשה אותנו בקיץ הישראלי החם. אני ממליצה על החנות לגרביים ותחתונים הצמודה באותה בעלות - אפשר לקנות שם לכל המשפחה במחירים מצחיקים את אותם דברים שיש בחנויות הרגילות ובחצי מחיר באמת. ועוד עצה חשובה: ממש לא להגיע למקום עם התינוק/ת. האולם עמוס סחורה וכדי להנות מתהליך הקניה וליעל אותו וכדי להעמיס על הידיים בגדים אי אפשר להסתובב שם עם עגלה או מנשא. רצוי גם להשאיר את הבעל בבית - זה לא מסוג המקומות שבנים יבינו. לעומת זאת אמהות (סבתות) חוטפות שם ויברציות.

Navva

New member
מסקנה מקניות בגדים-אוטוטו יש לי ילד

ולא תינוק. ביום שישי קניתי בחנויות שמרב מספרת עליהם (יש עוד חנות בבית מרכזים, שכוללת גם עודפים בגדים למבוגרים). ברור שעם מידה 18 ח' מתן לא יסיים את הקיץ, ולחלק מהיצרנים אין בגדי קיץ במידה 24 ח'. לכן צריך לקנות מידה 2, המידה הראשונה בבגדי ילדים. לאט לאט מתן הופך לילד. הוא הולך ורץ, חוקר כל דבר, עומד על שלו, אוכל כמעט לבד, תפוח ואגס אוכל לגמרי לבד, אך עדיין מדבר בשפת תינוקות. או כמו שסיגל אמרה לי, הוא כן מדבר אבל אנחנו לא מבינים.

אצא לי השוקה

למי שיכולה אני ממליצה לסוע לשוק בצלאל. בפינה ליד הפלאפל יש חנות גדולה מאוד של אותה סחורה שעמק מביא אבל ב 10 שקלים לבגד. חליפות לילדים, חולצות משגעות של GAP, פיג'מות של BLUE NAVY וכדומה. באותו צד של הכביש שתי חנויות לפני קינג ג'ורג יש חנות של חולצות ושמלות משגעות לילדות במחירים של בין 5-25 ש"ח ומול לפריקיות יותר שבינינו יש שמלות בטיק חמודות ב - 5 ש"ח השמלה, קלאסי לקיץ. בסוף המסע אפשר להתפנק בחומוס או מרק בכרם התימנים ולקבל עודף מ 200 ש"ח בקלות קיץ נעים

אתם חייבים לשמוע

כרגע שוחחתי עם נתנאל בטלפון וזה הלך ככה: אני: מה נשמע חמודי הוא: טוב הכל בסדר אמא את הלכת בעבודה? אני: כן הוא : עוד מעט את תבועי לביתה? אני:כן הוא: את הבאת לי הפתעה? אני:לא מתוק שלי הוא: למה? אני: כי לא הלכתי לחנות לקנות הוא: אז את תקני לי שוקי? (הכוונה לשוקו) אני: יש במקרר הוא: האאאא (בנימת הסכמה) אני: מה עשית היום בגן? הוא: עשיתי שטויות ועכשיו אני מנקה את הבית (יענו עוזר לאבא שלו בנקיונות לפסח) השיחה הסתיימה בזאת מבחינתו כשהוא אומר: טוב תודה רבה תרגישו טוב ביי חולה על הילד הזה כבר אמרתי?

../images/Emo41.gifפורומים חדשים בתפוז אנשים../images/Emo41.gif

פורום חשוב מאין כמוהו, פורום שיסייע לכם הגברים לפצח את הפיירוול הקשה והמדהים בעולם: מה נשים רוצות
גם לצעירים מותר לדבר על זה, סקס לנוער
אם אתה רק חולם, נסה לשתף אחרים בחלומות שלך, מה בדיוק תעשה כ"אהיה גדול"
אחרי כל אלה נשאר רק לשיר...פורום ללהקת חמסה
לא מכירים את חמסה? אתם צריכים ביקור בהול בפורום IN ו-OUT
לתושבי רמת השרון, יש מקום מיוחד משלהם

מיכל ק-ש

New member
קרם הגנה מתפרחת חיתולים של ג'ונסון

נמכר עכשיו ב'שילב' ב-10 ש"ח במקום המחיר השערורייתי שגובים עבורו ברשתות הפארמים והשיווק (בין 25 ל-27 ש"ח). סוף סוף משהו זול ומשתלם בשילב.

../images/Emo43.gif היום בתפוז Live ../images/Emo91.gif

היום ב-11:00 יתארח בפורום חתונות די ג'יי איתן גור, המתמחה במוסיקה, ובעיקר במוסיקה בארועים. תוכלו לשאול ולהתייעץ איתו בכל הקשור במוסיקה בארוע הקרוב שתארגנו, במיוחד אם זה חתונה.
דרורית אמיתי דרור תגיע לשעה קלה של יעוץ להורים בענייני תאומים או שלישיות. זה יקרה בפורום תאומים ושלישיות היום בשעה 21:00. רצוי להכין שאלותיכם מראש.
ואל תשכחו את משחק החמסה, שמשגע את המדינה. הרמז השני עולה היום בשעה 10:30.

למעלה