רק כדי לעלות חיוך../images/Emo6.gif
אז ככה היה לי היום נוראי... כאב לי הראש בטירוף.. ועדין כואב.. ועכשיו אני צריך ללכת לעבודה, וממש אין לי כוח. הידידה שלי שלחה לי כרטיס ברכה מצחיק, והמליצה לי להכנס לאתר גוקס, של בדיחות... עכשיו אני לא בטוח שזב מתאים לפורום הזה, אבל חשבתי לא יזיק אם אני ירשום כמה בדיחות שממש הצחיקו אותי.. אז ברשותכם!
בעת החתונה השביע החתן את הכלה שיחסי מין הם יקיימו רק בחושך, יום אחד לאחר עשרים שנות נישואין נמאס לאישה מהמנהג התמוה והיא מחליטה פעם אחת להדליק את האור באמצע היחסים, האישה מדליקה ורואה לתדהמתה את בעלה עם מלפפון ביד, בשיא הכעס שלה היא אומרת לו: "יא חתיכת מנוול, אני רוצה שתסביר לי מיד את העניין הזה עם המלפפון" עונה לה הבעל: "אני אסביר לך?! תסבירי לי את מאיפה יש לנו שני ילדים?!
שני גברים רצים בסופר עם עגלת קניות, באחד הסיבובים הם נתקלים אחד בשני פונה הגבר הראשון: "סליחה אני מצטער, פשוט אישתי נעלמה לי כבר חצי שעה אני מחפש אותה" אומר השני:" איזו מיקריות גם אישתי נעלמה, איך אישתך ניראת?" הראשון:" גבוהה, רזה, בלונדינית, עם עיניים כחולות, חזה יפה ועומד, שזופה. איך ניראת אישתך?" השני:" עזוב לא משנה, בוא נחפש את אישתך!"
אז ככה בדיחה דיי דוחה הייתי אומר התגובה של אמא שלי היתה"ימגעיל!!!!" מה ההבדל בין הליכלוך באף (חננה) לבין ברוקולי? ברוקולי ילדים לא אוהבים לאכול
אז יש לי עוד המון בדיחות.. אבל אני חייב לעוף לעבודה, מקווה שגרמתי לכם אולי לחייך. שלכם חגי