פינת ה -
השבועית

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
פינת ה - ../images/Emo91.gif השבועית

"זכור תמיד לטפח שאיפות גדולות, אבל להנות מהדברים הקטנים" המרוץ אחרי החיים גורם לנו לפעמים לשכוח לשם לב לדברים הקטנים: חברים טובים יום שמש כייפי סרט טוב בטלביזיה, עם פופקורן ציפור מצייצת בבוקר חיוך המלצת השבוע- לעצור ולהעריך (לפחות) משהו אחד כל יום, קטן ככל שיהיה.
mai

.m

New member
../images/Emo9.gif הסמקת אותי

נתראה לילה...
mai

.m

New member
פוש אפ??? אני צריכה פוש אפ???

ואתה - תחזיר לי את נעלי העקב שלי!!!

לירוי25

New member
הם שלי למתנה! גם הליפסטיק!

אין דבר כזה לא צריכה יש לא רוצה! ולהזיק זה לא יזיק אז על מה הויכוח בכלל???

.m

New member
רק עכשיו הבנתי....

שהתכוונת שאתה רוצה פוש-אפ... הבקשה התקבלה, והיא תבוצע בתוך 5 דקות מהזמן המבוקש
ומזה ההברזה של אתמול??? |הצלפה| mai

.m

New member
אני ../images/Emo23.gif אותך...

ועכשיו שיש לי
ים, יש לי גם פגישה איתך... ומה למדנו? העקשנות משתלמת...
mai

Yaniv-DC

New member
זה בסדר.

הרי סיבת הכעס לא הגיע לצהלת כולנו. יש קשרים, ונקבעה פגישה בארבע עיניים

.m

New member
אז ה- ../images/Emo96.gif עליך....

אגב - דיברתי עם הטרייט שלי בבוקר. ונרגעתי. תודה על ההקשבה mai

haguy

New member
רק כדי לעלות חיוך../images/Emo6.gif

אז ככה היה לי היום נוראי... כאב לי הראש בטירוף.. ועדין כואב.. ועכשיו אני צריך ללכת לעבודה, וממש אין לי כוח. הידידה שלי שלחה לי כרטיס ברכה מצחיק, והמליצה לי להכנס לאתר גוקס, של בדיחות... עכשיו אני לא בטוח שזב מתאים לפורום הזה, אבל חשבתי לא יזיק אם אני ירשום כמה בדיחות שממש הצחיקו אותי.. אז ברשותכם!
בעת החתונה השביע החתן את הכלה שיחסי מין הם יקיימו רק בחושך, יום אחד לאחר עשרים שנות נישואין נמאס לאישה מהמנהג התמוה והיא מחליטה פעם אחת להדליק את האור באמצע היחסים, האישה מדליקה ורואה לתדהמתה את בעלה עם מלפפון ביד, בשיא הכעס שלה היא אומרת לו: "יא חתיכת מנוול, אני רוצה שתסביר לי מיד את העניין הזה עם המלפפון" עונה לה הבעל: "אני אסביר לך?! תסבירי לי את מאיפה יש לנו שני ילדים?!
שני גברים רצים בסופר עם עגלת קניות, באחד הסיבובים הם נתקלים אחד בשני פונה הגבר הראשון: "סליחה אני מצטער, פשוט אישתי נעלמה לי כבר חצי שעה אני מחפש אותה" אומר השני:" איזו מיקריות גם אישתי נעלמה, איך אישתך ניראת?" הראשון:" גבוהה, רזה, בלונדינית, עם עיניים כחולות, חזה יפה ועומד, שזופה. איך ניראת אישתך?" השני:" עזוב לא משנה, בוא נחפש את אישתך!"
אז ככה בדיחה דיי דוחה הייתי אומר התגובה של אמא שלי היתה"ימגעיל!!!!" מה ההבדל בין הליכלוך באף (חננה) לבין ברוקולי? ברוקולי ילדים לא אוהבים לאכול
אז יש לי עוד המון בדיחות.. אבל אני חייב לעוף לעבודה, מקווה שגרמתי לכם אולי לחייך. שלכם חגי

.m

New member
ועם בבדיחות עסקינן (ותודה למיקי)

אשה אחת מתכוננת לבילוי עם המאהב בביתה, מפשיטה אותו, ולפתע היא שומעת את מכוניתו של בעלה מתקרבת לבית. "מהר, אתה חייב לקפוץ מהחלון", האיצה במאהב. "אני לא יכול, מותק, יורד גשם בחוץ", ענה לה המאהב העירום. "אתה מוכרח. אם בעלי יתפוס אותנו הוא יהרוג את שנינו". המאהב קפץ החוצה ונפל ישר לתוך שורה של רצי מרתון שחלפה במקום. הוא התחיל לרוץ לצידם עד שאחד מהם שאל: "תמיד אתה רץ בעירום?" "כן", ענה המאהב, "אני אוהב לחוש את הרוח על עורי החשוף". "ותמיד אתה רץ עם הבגדים על הזרוע?", הציק הרץ שלצידו. "כן, כי ככה אני יכול להתלבש בקו הסיום, להיכנס לאוטו ולנסוע הביתה". "ותמיד אתה רץ עם קונדום?", הקשה הרץ. "לא", עונה המאהב, "רק כשיורד גשם..."

לירוי25

New member
קצת הומור שחור בשביל הנשמה../images/Emo123.gif

מה עשתה גננת בשואה? שעת ריכוז
מה זה 30 ס"מ וקשה בבוקר? מוות בעריסה.
מה עבר בראש של הנסיכה דיאנה בזמן התאונה? המנוע.
אילו שלושה אדולפים השמידו יהודים? אדולף היטלר. אדולף אייכמן. והדולפינריום.

ביג דיל

New member
הומור שחור וקשה

מה היו שלושת המילים האחרונות של אני פרהק? (בזמן שיחת טלפון) "רגע, דופקים בדלת..."

לירוי25

New member
קשה? מעולה אח שלי!

למה אמא שלי חנית קיקוס לא קונה מכונית? בכדי שלא ישאלו אותה "איפה חנית?"

ביג דיל

New member
קבל עוד אחת...

מה היה כתוב בשלט בכניסה למקלחות הגז? "זהירות, מדרגה...".

למעלה