פינת ה-
השבועית

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

.m

New member
פינת ה-../images/Emo91.gif השבועית

בסימן הוולנטיין, כמובן... " אין סיבה טובה דיה להפסיק לאהוב!" המלצת השבוע - לאהוב! את כולם: אמא / אבא / חברים / משפחה / המוכר במכולת / הפקידה בדאר / השומר בקניון / ערבים / רוסים / אתיופים / לסביות / סטרייטים / תיירים / עורכי דין (טוב, אולי נסחפתי קצת...) / הכלב המעיק של הדודה שושנה... בקיצור - לאהוב את כולם! ולא לשכוח להגיד להם... אוהבת אתכם
mai

נדמה לי שכבר המלצת את זה!

מה, כל כך מהר הגיע זמן המחזור? (מיחזור, לא מחזור...אלא אם כן גם הוא הגיע...)

.m

New member
לא...

אבל - זה מופיע בכרטיס האישי שלי. (אתה עוקב אחרי???
) mai

MARMELAD

New member
ואני מצטרף להמלצה ומוסיף:

לאהוב זו לא רק אהבה רומנטית. אהבה זה דבר עצום. אל תצמצמו אותו לחבר ותצווחו באוחצ´יות שאין לכם אהבה רק כי אין לכם חבר. זה לא אותו הדבר.
והדבר שבעיניי הוא הכי חשוב - תאהבו את עצמכם למרות שזה יכול להתפרש כשחצנות - אם אתה לא אוהב את עצמך... אך אחד אחר לא יעשה את זה. גיא

יובל16

New member
אני ממש לא מבין

למה כולם שונאים עורכי דין! אמא שלי עורכת דין ואני מאוד אוהב אותה (בלי קשר לזה שהיא אמא שלי!) אני חושב שעוריכת דין זה ממש סבבה. וזה גם, בדר"כ, הרבה כסף. וכסף זה טוב... אבל יש דברים יותר חשובים מכסף!!! כמו
, חברים ובריאות! טוב, אני אוד נאיבי... אני גם פציפיסט.. וגם הומו!
אני בנאדם מיוחד... אז שוב אני אגיד- עורכי דין זה הכי! למרות שאני לא אהיה אחד.. אולי בגלל שאמא שלי עורכת דין. אז אני גם לא אהיה מהנדס... למרות שאני לא יודע בדיוק מה אבא עושה.. לא משנה! לילה טוב!

spainbar

New member
מצטעק שאני מקשה, בא לי פתאום

אני יודע שאני מקשה יובל 16, אבל למה אתה פציפיסט? סיבות???

ככה זאת

New member
לי יש תאוריה בקשר לזה

כלומר אני נגד זה, אבל אני בכל זאת אתגייס לצבא... אעשה את חובותיי

תשמעו, אני יודע שיהיה קשה לחלק ממכם

להאמין, אבל יש כאלו אנשים שחושבים שאלימות מאורגנת זה קקה. וזה רק מוביל ל: א. הרבה אנשים מתים ב. עוד אלימות מאורגנת שמובילה להרבה אנשים מתים. וכמה שכייף להרוג אנשים, יש דברים יותר חשובים מ"חובה". מומין

יובל16

New member
למה פציפיסט???

כי אני חושב שכל מוות מוביל לעוד הרבה. תראו מה קורה בשטחים. אנחנו רוצחים את ה"מנהיגים". אז יופי, אין מנהיג... אבל מה קורה אז? מספר 2 הופך למספר אחד (והרי המטרה הייתה שלא יהיה מספר 1) וגם יש בארץ הרבה יותר פיגועים. אז מה הרעיון של זה? חוץ מזה, אני אולי נורא נורא נאיבי אבל אני לא מכיר שום חיה שתבוא לאחרת ממינה ותהרוג אותה. אבל אנחנו כן. נכון שאנחנו כבר "לא חלק מהטבע האמיתי" כמו שהמורה שלי לביולוגיה אומרת, אבל אנחנו עדין חלק ממנו. אנחנו חיים, נושמים ושותים. וגם רוצחים. חוץ מזה, למה להרוג? זה מפרק משפחות שלמות ואני חושב מה היה קורה אם זה היה קורה איתי, או אם מישהו שאני מכיר, חס וחלילה!!! אז אני יודע שזה סבל לא נורמלי, אז למה שאני אגרום לו? חוץ מזה, אם אני, חס וחלילה, אהרוג מישהו אני אשנא את עצמי כל החיים.

גל2002

New member
יובל אתה בחור נפלא וחכם!../images/Emo140.gif

וחבל שאין עוד רבים יותר כמוך!! אז העולם היה נראה טוב יותר... אתה פשוט מפעיל את ההיגיון כמו שצריך! והיגיון הוא מצרך מאוד נדיר במקומותינו תמשיך ככה! אל תיתן שיקלקלו אותך...

taxi555

New member
אלימות

היי אתה דיי צודק לגביי מה שאתה אומר בכל מקרה אני חושב שהם דיי סובלים שם ואין להם מה להפסיד כך שלפעמים אני מסוגל להבין תגובות יאוש ואנחנו טעינו בהרבה דברים שעשינו בשטחים אבל מתברר שקשה לחזור אחורה עכשיו זה נראה לי מצב מייאש לגמרי נקווה שזה יגמר כבר ולא נצטרך לדבר על שלום אלא גם נראה אותו בעיניים ביי משה!

ככה זאת

New member
אצלי התאוריה אחרת לגמרי

לכל ארץ חייב להיות צבא, אבל מה? בישראל אין עונש מוות. אין. ומדיניות החיסולים של צה"ל נוגדת את זה בצורה ממש ממש חזקה. שלא ייזיינו (סליחה מרמלדי) לי את השכל שכשמרססים 5 ילדים שהולכים לבצפר זה לא עונש מוות! וזו גם צביעות, וגם מראה על הדבקות של ישראל בהחלטות שלה ולירוי יקירי, גם לי ממש אין מושג הגענו לצבא.

לירונר

New member
בואו נעזוב את הדעות שלנו בצד

אני ימני והוא שמאלני וזה לא העניין פה אנחנו לא בפורום של דעות פוליטיות איש איש באמונתו יחיה אבל בואו לא נהרוס את שבוע האושר
~לירון~

יובל16

New member
צודק!!!

למרות שיש לי תיקון אחד- זה לא דעות פוליטיות, זהו דרך חיים... ולמה זה כזה שבוע מאושר אם אפשר לשאול????

spainbar

New member
למי שלא הבין איפה הצבא נכנס לשרשור

אני נורא מצטער לכל מי שהשאלה הפשוטה ששאלתי את יובל16 הרסה את השרשור, פשוט מאד, אני לא רוצה להיכנס לסוג הוויכוח שאליו נכנסתי בפעם הראשונה שכתבתי בפורום (נכנסתי בסערה) ... לא הבעתי בשום צורה את דעתי בעד או נגד, הבעיה היחידה שיש לי היא שאנשים מכל הקצוות מביעים דעות ומצהירים על עצמם הצהרות בד"כ (90%) מתוך בורות וחוסר חשיבה על כל הצדדים - גם האינטרסים וגם ההפסדים. לא משנה, בואו נעזוב את הנושא, כי זה לא המקום, ואין לי כוח שיעלו לויכוח עקר....
ס´

לירוי25

New member
אני דווקא לא מסכים!

פורום זה מקום שבו אפשר לדבר על הכל, ואם כרגע אקטואליה זה מה שמטריד אותי אז על זה אני אדבר. לא יודע מה איתכם אבל די מיציתי דיונים על השיר החדש של סלין דיון, הומופביה או כמה אנחנו מסכנים כי אנחנו לבד..בשביל זה יש פורום זיהוי שירים או תמיכה של סהר. אנחנו כאן בשביל לדבר על הכל בלי סלקציה ובלי הגבלות.

spainbar

New member
בהתחלה הייתה לי כוונה לנושא...

של מי שקורא לעצמו "פציפיסט" ללא ידיעה אמיתית של הנושא והחלק שמסביבו, אבל איך שראיתי את התגובות הבנתי ששוב נכנסתי לבוץ של הויכוח הקודם, אם רוצים אפשר, אבל יש משהו מוזר בלהתווכח לא פנים מול פנים, :) ס´

MARMELAD

New member
../images/Emo6.gif שני דברים......

קודם כל אין לפורום הזה גבולות. אין בו נושאים שהם טאבו. הכל הולך. ודבר שני - גם אני חשבתי שיובל סתם לא רוצה ללכת לצבא כי לא בא לו. אני שמח שגיליתי שיש לו סיבה מנומקת והגיונית. למרות שאני בעצמי עשיתי צבא - ושמח - אני מבין אנשים שלא הולכים לצבא. ואני עוד יותר מבין אנשים שעושים את זה מסיבה הגיונית - גם אם אני לא מסכים איתה.

למעלה