פינת הvs השבועית

ליסאן

New member
פינת הvs השבועית ../images/Emo41.gif

אוקי כולם בגלל שזו פעם ראשונה אני הסביר: כל יום חמישי אני אפתח פינת vs שיכולה להיות החלטה בין שתי דמויות /שתי התקפות/שני נשקים וכו' כל אחד/ת צריך לבחור את מי הוא מעדיף ולנמק בכמה משפטים (תגובות כמו הוא כזה חמוד וזהו לא יחשבו) "המנצח" הוא כמובן זה שזוכה ביותר קולות מנומקים .אני בוחרת את הvs לפי כמות זמן המסך שלהם והתפקיד שהם ממלאים (הרי אחרת יהיה פשוט לבחור בין דמות ראשית לדמות משנית שרואים פעם ב לא?) אבקש את שיתוף הפעולה שלכם... והשבוע בפינת הvs : מיוגהvs גאקן

GalBatz

New member
ג'אקן-סאמה!^_^

כי הוא משעשע. ויותר נחמד. וירוק.XD
וכי יש איזה פרק נורא משעשע איתו, זה שהוא מנסה לגנוב את הטסאייגה. והוא נורא משעשע כשהוא עם רין. סוף
והוא קרפד. ומיוגה סתם מעצבן ולא נחוץ. והוא בורח כל הזמן.><

Buyo H

New member
ג'אקן

אוקי.. אז קודם כל, הוא קרפד עם מקור וזה שולט! והוא גם ירוק והוא גם מחבק לססמאשי את הפלאפי (וזה דבר שמיוגה לעולם לא יעשה
) ו.. אמ.. אני לא יודעת אם זה ספוילר
הוא גם כל הזמן שומר על רין כשססמאי הולך לאנשהו.. הוא כל כך נחמד^______^

De-Panther

New member
מיוגה!! כי הוא מאוד|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שימושי כשצריך להוציא רעלים מהגוף של כלמיני אנשים והוא יודע מלא דברים שווים על העבר של כלמיני דמויות וכלמיני סיפורים כאלה על אבא של אינויאשה והוא יודע לזהות סוגים שונים של שדים והוא משמיע צליל מצחיק כשהוא נמעך!!

De-Panther

New member
ליסאן את רואה על מה|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אני מדבר?? ניצלו"ש זה טוב אם יודעים איך להשתמש בו

De-Panther

New member
../images/Emo9.gif לא... עדיף שהיא|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הייתה כותבת את זה בשירשור עוף או בשירשור נצל"ש כלשהו (ויש 2 כאלה בעמוד הזה)

ליסאן

New member
אתה רואה? אני צודקת ../images/Emo41.gif

גם אתה חושב שצריך לשרשר . אז היא לא בדיוק הבינה את העיקרון אבל היא מנסה (יותר ממה שאני יכולה לומר על אנשים אחרים פה) ד"א ב22:00 אני מחריזה על הדמות הזוכה אז כל מי שלא רשם כדאי שימהר....

De-Panther

New member
זה מה שאמרתי קודם..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ובגלל זה אני הצודק כאן
"ניצלו"ש זה טוב אם יודעים איך להשתמש בו" היא לא יודעת איך להשתמש בו... בגלל זה הוא סתם נתקע באמצע השירשור... את אומרת שצריך לנצל"ש אני אומר שפשוט צריך לשים בשירשור עוף או בשירשור אחר שמיועד לזה לא בשירשור שלא קשור לנושא

be a bee

New member
מיוגה

כי גאקן ניסה לשרוף את שיפו\מירוקו(לא סולחת לא שוכחת:p)

טוף.. הנה הנימוק ^^;

למה ג'אקן?.. ובכן, הוא קרפד ירוק עם מקור, וזה דבר שולט למדי! הוא מסתובב עם סאשו, הוא מצחיק והרבה יותר חמוד ממיוגה. חוצמזה, יש לו את המקל המגניב עם שני הפרצופים ששרים XD והוא הרבה יותר מועיל ממיוגה שתמיד בורח P:

y a m i girl

New member
ג'אקן^^|מדוזה|../images/Emo82.gif

הוא פשוט שולט וחביב! מיוגה סתם מופיעע טיפש ומספר על יוקאים... אבל ג'אקן פשוט מצחיק

למעלה