פינת חי בישוב

דינהשגב

New member
פינת חי בישוב

לפני כשנתיים אני וביתי נקלענו לפינת חי קטנה ונחמדה , בעיר מסויימת בצפון, שפעלה ותוחזקה על ידי ילדים ובני נוער(שהסתובבו בה עם תגים :'נאמני פינת החי' ונראו מאוד מאושרים מהטיפול בחיות ומן האחריות שנתנו להם !)פינת החי ההיא היתה שייכת לעיריה.חזרנו אז עם חשק עז להקים כאן משהו דומה. ביתי כתבה מכתב בעניין ליו'ר הוועד הקודם , אך נאמר לה בתגובה שאין כסף לכך. לי נראה עדיין שכדאי לשקול זאת שוב. אולי אפילו להתחיל עם כלוב אחד גדול - עם כמה ציפורים וארנבים ושרקנים... שימוקם באחד מהמתחמים המרכזיים,ויהווה מקום מפגש, וכיף לילגים ונוער, והזדמנות בשבילם לעבוד שם ולהפגין בגרות ואחריות.כמובן שצריך מבוגר שמוכן לקחת את הנושא על עצמו -בהקמה ובשוטף... האם יש מישהו שמוכן לנסות לבדוק ולהרים את הדבר הזה????

אברהם ג

New member
רעיון מצויין דינה ! את מוכנה להתנדב

ולקחת את הפרוייקט על עצמך לרווחת היישוב?

אשירית

New member
פינת חי בבית הספר

אישית , אני חושבת שפינות חי מסוג זה הן דבר אכזרי. אולם אם תקום פינת חי כזו בתחומי הישוב צריך לוודא שהטיפול בה, הווה אומר ברווחת החיות , בריאותן,מזונן וכמובן נקיון הכלובים יתבצע על הצד הטוב ביותר. ראיתי במקומות רבים פינות חי בבתי ספר כולל פינת החי בבית הספר בלפיד.עד כמה שעיני הבלתי מקצועית קלטה, הפינות היו מטופחות מאוד. הסיבה - הטיפול אינו תלוי במתנדבים בלבד. ילדי שכבת גיל מסויימת חוייבו במסגרת לימודיהן לטפל בפינה.בתוך בית ספר זוהי חובה יותר נעימה מלימודים עיוניים. מחוץ לבית הספר זוהי התנדבות חופשית די מתישה בכל גיל. לחיות אין חופשות וצריך לדאוג להם בכל ימי השבוע , כולל שבת. בבית הספר יש ילדים שמתנדבים לקחת את החיות לביתם במהלך החופשות ואני מקווה שהמתנדבים אכן אחראים.

צב בר2

New member
פינת חי דורשת טיפול

לכן הכי מתאים במסגרת בית ספר או מועדון או מתנס לתשומת לב מקימי בית הספר.

ronpel

New member
קיים בתוכנית

בחצר בית הספר מיקום לפינת חי. ההקמה תהיה במסגרת פעילות בית הספר של הילדים, המורים וההורים.

myhd

New member
אשמח לתרום חיות לפינה

יש לי שרקנים, ארנבות ועכברים לבנים כמובן אשמח לתרום גם בטיפול והדרכת הילדים כולל אירגון חוג לטיפול בילדים בעזרת בע"ח

myhd

New member
שמי: מירב רז

טלפון 9760154

אשמח לעזור

רעיון מאוד מבורך שיכול לתת גם מענה לפעילות הנוער בישוב. אשמח לעזור ביעוץ וטיפול. דר' ברק יהלום- וטרינר

beeme

New member
זה טוב שאת רושמת כל מה שאחרים

מעלים ומציעים כי לבד אינך מסוגלת לחשוב וליזום!

ההודעה הזאת מיותרת ומשמיצה

אבקש לבחור היטב את ההתבטאויות בפורום גם אם מישהו עצבני וכועס מדובר בעובדת ציבור מוכרת לכל התושבים בעוד את/ה מסתתר/ת מאחורי כינוי (וזה בסדר) אני מצפה להתנצלות ולא תוגש תלונה רשמית למנהל הפורום והלאה יוסי

למעלה