פינת טכניקות קרקע...

פינת טכניקות קרקע...

למרות שרובנו אנשי עמידה חשוב חשוב חשוב לדעת לעבוד על הקרקע ולהכיר טכניקות הפעם.... KESA-GATAME רצ"ב תמונה נשמח לשמוע הסברים ממאמנים/חברי פורום/תלמידים על ביצוע נכן של הטכניקה הזאת יניב

הקפצה..... הקפצה.....

RoyceGracie

New member
בקרב ג'ו ג'יטסו האחרון שלי

הייתי באותו מצב, כך שאני על הגב והיריב שלי ככה עליי. הוא לקח לי את היד (יד ימין בהתאם לתמונה) ושם אותה על רגל ימין שלו, ועם רגל שמאל עשה לי בריח על היד. הבריח הזה לא עמיד במיוחד ואפשר להזיז את היד. אבל בהחלט אפקטיבי אם עושים אותו מהר. רק לידע כללי

הסבר על הטכניקה...

המחזיק יושב ומכניס ידו ברווח שנוצר מתחת לבית השחי של יריבו. המשקל הוא על העכוז כאשר רגל ימין פרוסה קדימה ורגל שמאל פרוסה מאחור המחזיק נועל בזרועו השמאלית את ידו הימנית של יריבו תוך שהוא מחזיק בשרוול יריבו ונשען בכבדות על צלעותיו התחתונות של יריבו..

ש מים

New member
עמדה גרועה ביותר!!!

התוקף (המרתק) בתמונה ניצב בעמדה גרועה ביותר! 1. יריב (זה שמרותק) גמיש יכול בקלי-קלות לקטוף לו את הראש ולהוריד. 2. יריב מנוסה יכול בקלי-קלות לבצע תרגיל השתחררות ולהפוך אותו. העמדה הנכונה: להוריד את הראש כמה שיותר נמוך (אני מעדיף להדביק את הרכה שלי לזו של היריב) ובכלל - להוריד את מרכז הכובד כמה שיותר למטה. יש עוד המון ללמוד ולשפר בריתוק (פשוט) זה, אבל לשם כך יש צורך באימון אמיתי, עם מאמן. שבוע טוב לכם!

למעלה