פינת יוצר 1 Scott Snyder

DARKSEID

New member
פינת יוצר 1 Scott Snyder

עוד לא נגמר יום שלישי

והפעם סקוט סניידר שפרץ כמו מטאור בשלוש שנים האחרונות.
סיפורים מפורסמים שלו: ערפד אמריקאי (אייסנר: הסדרה הכי טובה 2011), Detective Comics (הסיפור על הבן והאח הפסיכוטי של הגורדונס),Batman 1-23, יצור הביצה 1-17, Severed ׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁ(סיפור האימה שלו באימאג'ׂ) וSuperman Unchained

מה אתם חושבים עליו? איזה סיפורים שלו קראתם?

DARKSEID

New member
אני סבבה איתו

הוא לא כתב משהו ששנאתי, רוב דברים שהוא כתב היו טובים. שום דבר שלו לא הדהים אותי אבל אני חושב הוא כותב טוב.
בעיה אחת שלו http://4thletter.net/2011/09/mama-cant-tell-me-nothing/

דברים שקראתי:
Detective Comics: The Black Mirror סיפור אימה ממש טוב על הגורדונס כבר אז היה אפשר לראות שסניידר כותב מתח ואימה מצוין.
אמנות מצוינת של פרנצ'סקו פרנצ'וילה.

Gates of Gotham: לא ממש זוכר את זה
, כנראה שזה לא הרשים אותי יותר מדי אני חושב שיש שם את הופעה הראשונה של הינשופים.

SWAMP THING 1-17: סך הכל סיפור טוב
1/2. סניידר שוב כותב את רגעי האימה והקריפיות ממש טוב ויאניק פוקט מצייר ככה שרע זה לא יכול להיות. הבעיה היחידה בסיפור הזה שהוא נמשך יותר מדי וגם לא הסתיים באופן מספק. גם נוצרת ההרגשה שהכותב הבא לא יכול להתעלות על מה שסניידר כתב כי הסיפור גדול מדי (זה היה אירוע שלם rotworld), זה בסדר אם זה ההרצה של ג'ף ג'ונס על GL לש 100+ חוברות ,אבל סניידר כתב רק 19 חוברות של יצור הביצה ולא נראה שלכותב הבא יש יכולת להפיק סיפור גדול משלו אחרי מה שסניידר השאיר לו.

SEVERED: השתעממתי אחרי החוברת השנייה

BATMAN 1-12: סך הכל לא רע בסביבות ה
1/2 אבל זה סיפור שנעשה כבר בהרצה של מוריסון (RIP) וכרגע אני בשלב בחיים שלי שנמאס לי מבאטמן.

Gul the Great

New member
American Vampire Vol. 1

נראה לי שזה הדבר היחידי שקראתי שלו ולא ממש אהבתי.
אוקיי, אז זה בהחלט איזשהו טוויסט על הסיפור הערפדי הרגיל והטחון, אבל הגישה של הקומיקס מרגישה כאילו הוא אמור לקחת ערפדים ואת האימה שבהם ברצינות, אבל זה לא. לפחות לא בשבילי. לא התחברתי לדמויות יותר מדי (אולי קצת בחלקים שסטיבן קינג כתב ואני ממש לא אוהב את הכתיבה שלו בדר"כ) והיה בכל הסיפור משהו עייף שחיכיתי שייגמר. רציתי מאוד לאהוב וזה פשוט לא קרה.
האומנות של Rafael Albuquerque מאוד יפה, אבל אני לא בטוח שהיא מתאימה. הזכירה לי את Chew הקומי-אימה-בלשי. הייתי מצפה למשהו יותר מורכב ומפורט (כמו בכריכה).

לא פוסל אותו ככותב, אבל אין לי משהו חיובי לומר עליו כרגע.
נו טוב, הרבה אוהבים את הבאטמן שלו. הנה אמרתי.

Guid

New member
הוא טוב!

לצערי, חוץ מההרצה הנוכחית שלו על באטמן ועל סופרמן-אנצ'יינד, לא קראתי שום דבר אחר שלו.
אבל משני הכותרים הנ"ל אני מאוד נהנה, ונהניתי במיוחד מהסיפור Court Of The Owls שפתח את הריצה החדשה של באטמן.

לפי מה שקראתי מסניידר, אני שם לב שהוא מאוד מנסה לבסס את הדמויות בצורה הגיונית לפני שהוא מנחית עלינו את העלילה הכבדה. זה משהו שאני מאוד מעריך, במיוחד במדיום כמו קומיקס.
זה נותן לך אפשרות להבין את הדמויות ולהתחבר אליהן, ואז כשהסיפור מסתבך אתה פשוט נשאב איתם לתוכו.
אז אמנם זה טיפה מורח את הסיפור, אבל בסופו של דבר מתקבל תוצר מאוד מושקע ומפורט ואפילו עמוק.
(ככשוב אני אומר, אני מתייחס אך ורק למה שקראתי)

אני מאוד רוצה לקרוא את Black Mirror שלו, במיוחד בזכות זה שבאטמן ששם הוא למעשה דיק גרייסון.

למעלה