פינת יעוץ פנטזי (כן אני מעתיק מיורם...)

Packer88

New member
פינת יעוץ פנטזי (כן אני מעתיק מיורם...)

אז ראיתי שזרמתם עם יורם וקיוויתי לתפוס על זה גל... הרסיברים של דאלאס מה זה אכזבו בשבוע הראשון... ועל כן :
דז בריינט מול טנסי VS קנדל רייט מול דאלאס וגם ג'ייסון וייטן מול טנסי VS זאק ארץ מול הקולטס...

ועוד שאלה אחת.. אחרי שההגנה של הקולטס עשתה יותר נקודות בשבוע הראשון מול פייטון מאנינג האגדי..
קולטס נגד פילדלפיה VS ראמס נגד טמפה ביי...

מה דעתכם? עם מי אתם הייתם פותחים?

RZnum5

New member
אנסה לעזור

הייתי הולך על דז, כי בד"כ אחרי משחקים זוועה, הם נותנים משחק טוב.מצד שני, עד הודעה חדשה, הייתי מתרחק מוויטן. עושה רושם שבהתקפה החדש הוא לא ממש מוצא את מקומו ומתבקש להישאר ולחסום הרבה.לגבי ההגנה.. שאלה קשה. מצד אחד הייתי זורק את ההגנה של הראמס לפח, אבל זה נגד טמפה.. מצד שני אני לא רואה הרבה סיכוי להגנת הקולטס לעצור את פילי שמריחה דם בnfc מזרח

Hines86

New member
השני גרוש שלי

הסיכוי של הגנת הקולטס לחטוף את ניק פולס על אף המחצית הראשונה שלו ביום ראשון - נמוך בהרבה לדעתי מהסיכוי של החבר'ה מסנט לואיס להפיל ולחטוף את ג'וש מקאוון. בקיצור, ראמס לטעמי.

דז בראיינט הוא בחירת סיבוב ראשון \ שני ובחיים לא היית מספסל אותו מול קבוצה שלא עונה לשם סיאטל. לדאלאס יש כל כך הרבה פוזשנים במצב של גארבג' טיים בגלל ההגנה העלובה ודז הוא עדיין האופציה הכי טובה באזור - ככה שזה נראה לי עדיף על קנדל רייט. לא בהרבה אבל עדיין דז.

המצב עם וויטן עדיין לא ברור, אולי שווה ללכת עם ארץ השבוע עד שרומו יתאפס על עצמו

kibibo1

New member
if i were u

Dez , dont get too cute, u dont sit your 1/2 pick in the draft just because he had down week
zach ertz ... jason witten seems dead
neither
rams if i must , but i would look on the wire for a better matchup/defence

למעלה