פינת יצירה
(סתם כי אני שחורה)

midnightcat

New member
פינת יצירה../images/Emo151.gif../images/Emo180.gif../images/Emo41.gif (סתם כי אני שחורה)

זו פינה שתפתח אחת לכמה שבועות, ובה אתם מוזמנים לשים שירים/ ציורים/ עבודות גראפיות/ סיפורים קצרים או כל דבר אחר פרי יצירתכם. והשבוע אני אתחיל, בשיר (מעפן) שכתבתי בשנת 2000, ושרלוונטי עכשיו להרבה חבר'ה פה (וגם לאחותי). אז זה מוקדש לכם: סוף תיכון: כשהשיטות הישנות אינן עובדות ובלילות כבר אין לאן לברוח בין ציפיה לזכרון לחיות ולאמץ שוב פעם את המח אין כח- אז נומר בביטחון: תודה לאל שזה כבר סוף תיכון! הו, התמימות, את כה חמקמקה קצה שמלתך החזקתי ונשמט לי אתן לך לעזוב, אך מבטיחה אני לחזור, ואת כולך לקחת. השאירי לי עצה כפיקדון: מה לעשות כשזה כבר סוף תיכון? והדמיון, אשר רובץ כאן לידי- רק כששייך הוא ליצור מציאותי, יש ערך בו, שמחה וגם תועלת. הקשב, כי בפניך מתחננת: כשאשתחרר, הייה שוב לאדון נפשי- כי זהו, סוף תיכון! את, אהבה, אל תשרפי אותי לשווא, אלא היי לי למנוע תדעי מתי לבעור, תתני מנוח. תודה על שתפסת אותי בשדה שיפון תרם סוף-סוף הגיע סוף תיכון. והחיים, למרות אדישותכם- אמצא בכם פינה ופה ודרך. דברים רבים ניתן למצוא בכם רק אם נדע איך לחפש, בערך. אתם הבעיה והפתרון אתם לוחשים לי: "מותק, סוף תיכון!" נ.ב.: פינת שנות ה-90' לא מתה, היא רק מאותגרת קיומית, אבל תחזור השבוע.

שיר מכוער שכתבתי:

Father – written by Gen G. When I reminisce my youthful years When you held me tightly in your arms When you stroked my hair while I was asleep You were my crutch so I could lean Bridge: And now you’re gone, As I look up at the sky the moon is so unbelievably bright Hoping you’re up there watching down on me tonight Chorus: Cause I can’t comprehend, no I can’t understand I cannot conceive, no I don’t want to believe Cause I need you here to hold me tight You were the light in my tunnel and now it’s shut The nights are warm, the mist slowly clears Yet it’s so cold in this place where death dwells My tears streaming down my face As I stand on the stone where they carved your name Bridge: And now you’re gone, As I look up at the sky the moon is so unbelievably bright Hoping you’re up there watching down on me tonight Chorus: Cause I can’t comprehend, no I can’t understand I cannot conceive, no I don’t want to believe Cause I need you here beside me to hold me tight You were the light in my tunnel and now it’s shut What’s the use of planting a rose And then leave it to decay In this world all alone With nothing to wash my pain away And all I’m left with is my childhood memories I wish you hadn’t had me, I want to disappear. Cause I can’t comprehend, no I can’t understand I cannot conceive, no I don’t want to believe Cause I need you here beside me to hold me tight You were the light in my tunnel and now it’s

זה שיר שכתבתי על אבא שלי

חח שיש לו הרבה מן המשותף עם ג'ו אגב XD חח אנה גם לך אין חיים כמוני תראי את השעה!!!

../images/Emo207.gif לגבי פינת האטוץ' הבאה שלי../images/Emo27.gif

אני הולכת להשחיר אבל מה להשחיר את דבה רואו...כי אני כה משועממת ויושבת עד השעות הקטנות של הבוקר לקרוא מסמכים של בית משפט ולצפות מ900 ערוצי חדשות ולקרוא תקצירים בכל הנוגע לתביעות על מייקל. אז כמובן שנתקלתי במס' תביעות עם רואו....ואתם לא מבינים עד כמה היא מושחרת וחייבת למות!!!! ויותר מידי שמות יהודים צצים בכל עינייני הסחיטה על מייקל- איזה עם מזוהם אנחנו!! טוב זהו אני באמת הולכת לישון אספתי חומר ומחר אסכם אני הולכת לפרסם כתבה פרטנית על ההאשמות של 93 מקווה שמחר או בימים הקרובים, למרות שרוב החומר שקראתי היום על משפחת צ'אנדלר קשור להאשמות השניות. איכסססס הם משפחה מושחרת אויש! טוב אטוץ'.

למעלה