פינת "מה הקשר?"

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
פינת "מה הקשר?"

בפינה זו יוצג כל פעם שם של אמן כלשהו ואתם תצטרכו לקשר אותו אל בטי ע"י שימוש באמנים אחרים ולהסביר כמובן איך הגעתם לזה. למשל: קשר בין ציפי שביט למירי מסיקה ציפי שביט --> שירי מימון (שיחקו יחד בהצגה "מאמא מיה") שירי מימון --> נינט טייב (השתתפו ביחד בכוכב נולד 1) נינט טייב --> יוני בלוך (היא מאחרת אותו בהופעות, כתב לה שיר לאלבום) יוני בלוך --> אפרת גוש (כתב והלחין לה שירים) אפרת גוש --> אריק ברמן (הוא אירח אותה בהופעות וכתב לה שיר לאלבום החדש שלה) אריק ברמן --> מירי מסיקה (כתב לה את "עכשיו אתה חוזר בחזרה", "שוב תודה" ו"תודות" באלבום האחרון שלה) אז עכשיו: מצאו את הקשר בין מיכל אמדורסקי לבטי.

21profile

New member
לא כולם מומחים למוסיקה ישראלית כמוך ארתור!

ואין לי מושג איזה קשר אפשר למצוא בין מיכל אמדורסקי לבטי, היחיד שאני מצליחה לחשוב עליו הזוי ביותר- מיכל אמדורסקי השתתפה בתכנית "החיים על פי Y" (ששודרה ב"יס" ולאחר מכן שונה שמה ל"פעם בחיים"), בתכנית זו השתתף גם אביב גפן, אותו בטי חיממה בסיבוב ההופעות שלו. קשר נוסף ואף הזוי יותר: מיכל אמדורסקי הופיעה יחד ב"מרי לו" יחד עם אמיר פיי גוטמן, שהיה בהיי פייב יחד עם אייל שחר, שכותב שירים לשירי מימון, לה בטי כתבה את השיר "עד שתבין אותי". נו, מה דעתכם?

RTur

New member
אז ככה:

מיכל אמדורסקי --> אסף אמדורסקי (נשואים בלה בלה) אסף אמדורסקי --> מיקי שביב (אסף חידש את השיר של מיקי "אל תעזבי את תל אביב") מיקי שביב --> מיקה קרני (נשואים בלה בלה) מיקה קרני --> דניאל סלומון (הוא ניגן לה באחד האלבומים שלה) דניאל סלומון --> דנה עדיני (שרים ביחד את השיר הרוסי "רבוטה דרכים"
, כתב והלחין את "הסודות" שהיא מבצעת וכו'..) דנה עדיני --> שאנן סטריט (שרים ביחד שיר באלבום הסולו של שאנן) שאנן סטריט --> הדג נחש (הוא הסולן של הלהקה..) הדג נחש --> טיפקס (טיפקס "גילו" את הדג נחש) טיפקס --> שירי מימון (שניהם השתתפו באירוויזיון) שירי מימון --> בטי (כתבה לה את "עד שתבין אותי"..)

אז ככה

חווה- שאנן סטריט (שרים את השיר המדהים "נפשי") ומכאן כמו שארתור רשם וזה אכן משחק הזוי

RTur

New member
ובכן:

פנינה רוזנבלום --> שמעון פרס (שניהם היו חברי כנסת) שמעון פרס --> מלאני פרס (חולקים אותו שם משפחה..) מלאני פרס --> יהלי סובול (מבצעים ביחד את השיר "לרוץ מהר") יהלי סובול --> יהודית רביץ (כתב לה את השיר "עיר קטנה" מהאלבום האחרון שלה) יהודית רביץ --> צביקה הדר (שניהם באר שבעים והם שניהם בוגרי מקיף א' בבאר שבע.. שבו גם אני למדתי) צביקה הדר --> שירי מימון (נו.. כוכב נולד) שירי מימון --> בטי (בטי כתבה לה את "עד שתבין אותי"..)

אחלה ארתור כנסו כנסו

עכשיו צאו...(סתאאאאאאאאאם) אני כולה התכוונתי להגיד שפנינה רוזנבלום התארחה בתכנית האינטרנט האידיוטית של מיכל אמדורסקי ומכאן כל הקישור הקודם.

למעלה