פינת מקומונים

פינת מקומונים ../images/Emo39.gif

מאחר ולא כולנו מגיעים לכל המקומונים מדי סו"ש, מה דעתכם/ן להעלות הנה את מה שקראתם? אני אתחיל בהמשך היום. כולם/ן מוזמנים /ות

קראתי רק את הקטן

והתעצבנתי על הצופים. ההורים המודאגים מדווחים שזרוקים קרשים בכניסה, יש ספות קרועות וטינופת במבנה, ומפנים אצבע לעיריה????? חבורת ילדים מלכלכים וחסרי אכפתיות לסביבה המיידית שלהם מטנפים את הבניין והעירייה צריכה לנקות? איפה הראש של הצופים? ולהורים לא אכפת החינוך לשמירה על ניקיון של הילדים שלהם? אוי ואבוי אם אלה הצופים היום. בזמנו אף אחד לא ניקה לנו. מה הם רוצים - שהעיריה תביא עובדת קבלן עניין ומדוכאת כמו בבתי הספר כדי שתיתן דוגמא לילדים המפונקים של רעננה איך להמשיך להיות פרזיטים? ראש השבט ענה בסדר, גם בעניין זה שהילדים מנקים ולא עובדי קבלן, אבל מסתבר שיש פער (שצולם בכתבה) בין הדברים שלו לבין המציאות.

shian

New member
כאמא לילדה בצופים

אני יכולה להגיד שכל ההתנהלות שלהם לוקה בחסר. מאוד משמח אותי שהילדה שלי בתנועת נוער אבל הדבר היחיד שעובד בצורה משומנת שם זה מנגנון גביית הכספים. יש שם יחס לא תקין של מבוגרים - ילדים שגורם להזנחה הזאת גם במבנה וסביבתו וגם בפעילויות. אני עצמי הייתי בתנועת נוער כל השנים ויש לי גם חברים עם ילדים בתנועות נוער אחרות והיחס שם הוא אחר. יש יותר מבוגרים או אפילו קומונרים (חיילי נח"ל שתורמים שנה אחת בפעילות בתנועת הנוער) שיש להם פרספקטיבה יותר טובה מתלמיד תיכון. אני מכירה את ראש השבט שוקה, הוא איש טוב ואיכפתי אבל משהו צריך להשתנות שם בצורה יסודית.

למעלה