"תגמרי כבר ונמשיך לארץ הבאה"
"ראה את הקשת!" "כן, כן, רואה." "כיצד היא מבליחה מבין העננים, כיצד היא חודרת אל תוך לבבות האנשים!" "חודרת, כן, חודרת." "הצבעים החדים, פרפרי השמחה, ציפורי האושר, המפלים הזכים, ה-" הדרקון הקטן הוציא את ראשו מתוך סל הפרחים, ניער מאוזנו איזו תפרחת ציפורן מרגיזה במיוחד, והביט מעלה, אל פניה של הילדה. "תשמעי, אביב, יש לנו עוד שלוש ארצות לעשות היום, ובקצב הזה לא נספיק כלום." האביב קטעה את דיבורה ועצרה לרגע, מביטה בדרקון הזעיר במבוכה. "או. מצטערת." "כדאי שתתחילי לזוז." פקד הדרקון. "אנשים מחכים לך, את יודעת." "אני פשוט כל כך שמחה!" הכריזה האביב, וחזרה ללכת על השביל, עוברת במהירות לדילוגים מלאי עליזות. "הי! הי!" צווח הדרקון המטלטל בתוך הסל. "חדל דילוגים! עצור! נהג אחורה מהר! מה זה?!" "מלא את ליבך בתענוגות היום." אמרה האביב, רוכנת ליד עץ הרוס ושבור שמיד נמלא עלים חדשים. "מלאי את הואקום שבין אוזניך בשכל." מלמל הדרקון. "אני לא מאמין שנתקעתי איתך השנה. בדרך כלל אני מסתובב עם סתיו, היא הרבה יותר מאאגניבה ממך." האביב, כמובן, בכלל לא נעלבה. להיפך. "אני כל כך שמחה לדעת שמצאת חברה!" היא חייכה באושר, והמשיכה בצעדי ריקוד אל תוך השדה. הדשא התפשט סביבה כמו אש בשדה קוצים, רק להיפך. "ראה!" קראה האביב לפתע, מצביעה על סערת הברקים שמולם. "שאריות החורף!" "מרתק." אמר הדרקון מתוך הסל. "איזו עונה טיפשונת, היא שכחה לעזוב, להמשיך הלאה!" הדרקון שלף החוצה את ראשו, והניח טפר אחד על קצה הסל. "אם מדברים על להמשיך הלאה, הגיע הזמן להתחיל לנוע. אנחנו מאחרים בלו"ז." "הנח לי רק לפזר מספר חמציצים וזוג פרפרים נעימים לעין אשר-" "כן, כן, וואט-אבר. יאללה, תגמרי כאן כבר, ונמשיך לארץ הבאה."