פינת פורום טיפקס מצדיע יוצאת לדרך

טיפקסית

New member
פינת פורום טיפקס מצדיע יוצאת לדרך

המטרה-במידה והפורום הזה ייהפך לרשמי [הוד תנסה לברר בעניין התקדמות האתר של טיפקס] פורום טיפקס רוצה להצדיע לכמה מהאלילים הגדולים שהיוו ומהווים השראה להקמת ותחזוקת הפורום כולו שכל אחד יציין כמה דברים שחושב שעיצבו לו את האישיות והאופי,ושיכול להתקשר ללהקת טיפקס בצורה מסוימת,ונא לא לחזור על אותם הדברים פעמיים אני מתחילה: פינת פורום מצדיע ל....: 1]להקת טיפקס על נגניה ואמרגניה במהלך השנים 2]אומני לבנטיני באשר הם!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 3]אריק לביא 4]ציפי שביט המלכה!!!!! 5]פינק פלויד 6]הטלוויזיה החינוכית של שנות השמונים [מי אמר רחוב סומסום והופה היי?] 7]דני רופ!!!! [תעזבו,זו רק אני] 8]ממציא המחשב!! 9]תוצרת כחול לבן!!!! 10]מלחמת המפרץ הראשונה!!!! [1991 למתקשים מביניכם]

porky169

New member
הופה היי זה לא של החינוכית

זה של הכללית יש הבדל גדול מאוד

הוד11

New member
וטיפקס מצדיעה ל...

1) המשפחה 2) הבית 3) כל מוסיקה באשר היא 4) מדינת ישראל 5) כל סרטי דיסני השונים (הוי דלולי איזה יום נפלא!!!) 6) כדורגל 7) ואני מצדיע לטיפקס עצמה

טיפקסית

New member
ועוד כמה הצדעות לאלילי פורום טיפקס

11]פיקוד צפון [אני משרתת שם וגם קובי היה אמור לשרת שם במקור] 12]יותם לווין!! [אחד הקצינים שאני עובדת איתם]-שלמרות שהוא מטאליסט ברמות מטורפות הוא מחזיק בבית דיסקים אורגינליים של טיפקס!! [זה באמת שווה הצדעה]-כל הכבוד יותק'ה!!! גו יותם,גו יותם!!! 13]השיר שלנו-בגלל הפרסום בפומבי לכלבים לא נובחים בירוק,ובגלל מערכת היחסים בין מיקי לנחי ובגלל חנה לסלאו באחד מהתפקידים של חייה בתור אמא של נועה שחר!! 14]תרבות הסרטים המצוירים-בגלל שקובי כילד חלם להיות אנימטור ובמקום לקנות לו מסרטה אבא שלו קנה לו אורגן! 15]סוסיתא בחלל-תוכנית הטלוויזיה של קובי שחקרה את התרבות הישראלית לעומק ולרוחב ומזווית קצת שונה! 16]אופרת הרוק "מאמי"-משם הכל התחיל,וסתם כי זה פשוט אופרת רוק א-ד-י-ר-ה 17]עידו בן יהושע-המייסד והאב הרוחני של הפורום!! "אנחנו אוהבים אותך עידו" 18]הסימפסונים-משפחת סימפסון קצת מזכירה את להקת טיפקס על אקסטזי! 19]רם אורן-סופר מצוין וחבר טוב של קובי 20]ציקי לאבין-החוליה החסרה ללהקת טיפקס

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif עוד כמה הצדעות, עליי

1)אורגנים חשמליים 3)פיתות עם זעתר 2)טרמפולינות (מי שראה את המופע של דיסקו מנאייק יבין את שלושת אלה) 4) יאיר ניצני, שעזר לטיפקס בתחילת הדרך והוא אחלה בחור באופן כללי! 5) יזהר אשדות! (טוב נו, אני מצדיע לו. ובשמתי סחתיין על ההצדעה לפינק פלויד
) 6) אלון אולארצ'יק, שהפיק את הדיסק הראשון ושר בו את "הדואר בא היום", אחראי לכמה עיבודים בשני, יוצא להקת כוורת וזמר ענק באופן כללי! 7) דני סנדרסון! (גורם השפעה מרכזי על קובי, גם אלון ולדעתי שאר כוורת איתם. קובי אף עשה קולות באלבומו "מת לבכות 2" וחידש את "שיר רועים" שלו) ועתה לכמה הצדעות אישיות: 8) קראש בנדיקוט, משחק פלייסטיישן ענק באווירה טיפקסית משהו... 9) פיפוש, אותו דבר כמו הנ"ל אבל מחשב משחק מצחיק, כיפי ו-ישראלי למהדרין! 10) סחלב- המשקה החם המושלם לחורף תל-אביבי קר. וכל מילה נוספת מיותרת.

פיפוש!!! ../images/Emo99.gif

סדרת המשחקים הכי מצחיקה ביקום. קיבינימט!!!!!!!!!!!!!!!! (והמבין יבין
)

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifנכון מאוד

פיפוש וורמס זה שני משחקי המחשב הגדולים (כלומר, לא משחקי אינטרנט כאלה) היחידים שאני משחק בהם. (יש גם משחקי כדורגל למיניהם כמובן.) קיצר טיפוס של משחקי מחשב אני לא..

../images/Emo195.gif אני מצדיע

1) כוורת
2) הקומדי סטור 3) אתניקס 4) הגשש החיוור 5) קומדיות מצבים 6) עסק שחור 7) MTV 8) שוקולד פרה, מילקי וכל המאכלים תוצרת הארץ
(לאמריקאים יש שוקולד מזה מגעיל
) 9) כביש הערבה 10) עם ישראל

ואני מצדיעה../images/Emo195.gif

1-אולפני עננה כמובן
2-כוורת ללא ספק השארה גדולה
3-ביג אם, גל, רמי, קובי....ועוד רבים וטובים, שבלעדיים לא היה קיים הפורום הזה. 4-להקת שפתיים. תן חתימה 5-ה-
האלה תמיד מוספים הרבה.
6-פסטיבל מספרי סיפורים. 7-שאלה ותשובת המאה שלזה התאספנו כול דובני איכפת לי, 8-עליסה בארץ הפלאות. 9-פלפלת. 10-העברת מסרים בצורה לא מגניבה, הכול בהקיפין, זה ללא ספק חלק מאוד נכבד. 11-אני הגיבור לא לא אני הגיבור לא לא אני הגיבור לא לא,,,,,,, שזה ללא ספק חלק מהאגו הטיפשי, שזו מלחמת העולם לא של שנת 91,,,, תתקדמי טיפה,,,מלחמת העולם השילשית מלחמת גוגו מוגוג משהו בסיגנון הזה, ללא ספק מלחמה קשה ביותר, אבל אנשים מה נסגר מדברים איתי במונחים של מלחמות הרוגים, תחרות, כיבושים ופצועים, צאו מהסרט!
המלחמה לא קיימת זה הכול בראש
12-עקרות בית נואשות
ללא ספק סידרה שישגעה את המדינה
סתם סתם
טוב זהו לבנתיים שיהיה לילה מדהים
יאללה ביי

למה להתבגר???

עדיף להשאר ילדים, הרי זה ידוע שיש לילד את שיא הפיור, לאט לאט אנחנו מאבדים את הפיור הזה, את התמימות, את השמחה האמיתי כמו שלילד יש. ומה קורה אחרי זה, לאט לאט שוכחים, (זה גם ידוע שלתינוק אין תת מודע הוא פשוט חי את התת מודע במודע) וכשאנו גודלים לאט לאט מקבלים את התת מודע במודע. ככה שעדיף מראש להיות ילד, אין צורך בלשחק אותה אנשים גדולים, זה סתם הורס לתת למודע להגיע למודע, בצורה כזו אנחנו לא מאפשרים לתת מודע לזרום למודע.ציציצי אוווו עלי
אני והפילוסופיות שלי אבל מה שיצא מכול הפילוסופייה הזו, עדיף להשאר ילדים! יום טוב
חח יאללה ביי

למעלה