פינת פרשנות השיר השבועית - והפעם "שחקי שחקי"

califia

New member
פינת פרשנות השיר השבועית - והפעם "שחקי שחקי"

באדיבות חברותי המעצבנות, עונת החתונות, פרה חגים, פוסט חגים, יום כיפור, וכנס העבמי"ות הסטרייטיות השנתי. הצום עלה לי לראש, סליחה, מסתבר שזה גרוע יותר מויפסנה ואלכוהול זול. הנה אני מדרדרת שוב שחקי שחקי על החלומות, זו אני החולם שח. שחקי כי באדם אאמין, כי עודני מאמין בך. כי עוד נפשי דרור שואפת, לא מכרתיה לעגל פז, כי עוד אאמין באדם, גם ברוחו, רוח עז. רוחו ישליך כבלי-הבל, ירוממנו במתי-על: לא ברעב ימות עובד, דרור לנפש, פת-לדל. שחקי כי גם ברעות אאמין, אאמין, כי עוד אמצא לב, לב תקוותי גם תקוותיו, יחוש אושר, יבין כאב. אאמינה גם בעתיד, אף אם ירחק זה היום, אך בוא יבוא - ישאו שלום, אז וברכה לאום מלאום. ישוב יפרח אז גם עמי, ובארץ יקום דור, ברזל- כבליו יוסר מנו, עין-בעין יראה אור. יחיה, יאהב, יפעל, יעש, דור בארץ אמנם חי, לא בעתיד, בשמים - חיי רוח לו אין די. אז שיר חדש ישיר משורר, ליפי ונשגב לבו ער לו, לצעיר, מעל קברי פרחים ילקטו לזר. מישהו או שאני אתחיל בפרשנות לסבית נבערת לשיר? בפעם הבאה, פרשנות לסבית למיטב של מאהליה ג'קסון. מצטערת, יש שם יותר שירים שמתאימים לנושא מאשר בג'וי טו ד'ה וורלד. שם נחמד לבת, מאהליה. אני מתלבטת בין זה לבין פרודנס או צ'סטיטי. אבל זה לא קשור. הבייבי בום משבש את דעתי.

califia

New member
טוב.ארבע לפנות בוקר, לא נרדמת.

שחקי שחקי על החלומות, אני לבד. זו אני החולם שח. שחקי כי באדם אאמין, יש נשים שמאמינות בסיליקון. לא הסיליקון הזה. וקוראות לזה בשם. כי עודני מאמין בך. כי עוד נפשי דרור שואפת, ברור. לא מכרתיה לעגל פז, עוד לא נישאתי לעגל, סליחה, חזיר, עם טבעת באף, סליחה, על האצבע. אבל אני אוהבת לחולל. כי עוד אאמין באדם, יש גם מסופט סקין. ומתנפחות. גם ברוחו, רוח עז. יש רוח פרצים בתמונע לפעמים. רוחו ישליך כבלי-הבל, ינטה או ינטה שדכי לי שידוך, זווגי לי זיווג, סדרי לי חתן... מוסכניקית דחוף.ויש גם מלא לסביות בהוט. ירוממנו במתי-על: וגם בקבוצת הכדורסל השכונתית. מצטערת אני לא מרמה"ש. לא ברעב ימות עובד, לסביות הן עניות. ומוטרדות. ומנוצלות. ומתנדבות ב "קו לעובד". דרור לנפש, פת-לדל. אין לנו כסף לחופש. אפילו לא באוקטובר בג'יפה של אילת עם בריכת פעוטות ודנה אינט'. ובלי הכל כלול. שחקי כי גם ברעות אאמין, היתה לי מדריכה בשם רעות. טוב, "סיסטרהוד יש רק בסיסטרז" ( אני רוצה אחוזים) זה על משקל חברים יש רק אאמין, כי עוד אמצא לב, כן, אני עדיין מאמינה באהבה. לא, עדיין לא עברתי לחדרי חושך ומסיבות סקס. באגד. לב תקוותי גם תקוותיו, לא. אני לא רוצה טרנסמן. סליחה טשרניחובסקי. לא הבנתי אותי נכון. אני לא עד כדי כך מיואשה. יחוש אושר, יבין כאב. סאב לעומת לעומת זאת, תמיד. בלי סוויצ'ים. הפינס אין סלייורי. אאמינה גם בעתיד, אני מנסה לתרגל לחיות בהווה. את הרגע.זה קשה.רגע. טומורוו נוור קמז, וומן. איטס אולווייז טודיי. אף אם ירחק זה היום, אני אמשיך לחכות לנצח. פשוט אין מספיק לסביות בארץ. אך בוא יבוא - ישאו שלום, אם במקרה מישהי יודעת משהו על העולם הזה, רצינית, ורק רוצה. אז וברכה לאום מלאום. אוםםםםםם. אוםםםםםם. טנטרה מישהי? והבייבי בום, שוב. כן, נמאס. נכון. ישוב יפרח אז גם עמי, הפאמיות נהיו כאלה פרחות שזה חבל"ז. והאוחצ'ות בכלל עברו כל גבול. ובארץ יקום דור, כן. בייבי בום. שוב. מזל טוב דנה א. ברזל- כבליו יוסר מנו, יש הרבה לסביות אנמיות. גם אני. ואני כבולה לספק האינטרנט שלי. עין-בעין יראה אור. אני עדיין מחכה לראות את האור. אפשר עין בעין. אפשר עין בעורף. אפשר מספריים.אפשר ספרד איגל. שחקי שחקי על החלומות, כן, ללסביות לוקח המוווןןן זמן לגמור. סליחה, להגיע לאביונה.המווןןןןןןןן זמממןןןן. זו אני החולם שח. אני חולמת שאני פרפרה, או שהפרפרה חולמת אותי? זה מה שאני זוכרת מיואל הופמן. שחקי כי באדם אאמין, פעם שיקרתי שאני מעריצה את אדם הזמר, אי שם בשנות ה80, ובעצם אהבתי את ארונה בביץ. נודית. כי עודני מאמין בך. טוב. סי היימן. טוב, אלונה דניאל. טוב, רונית שחר. די. כולן סטרייטיות. באמת? חווה. יחיה, יאהב, יפעל, יעש, - כן. רצוי. מאוד. פסיביות מובילה למיטת המוות הלסבית ולאוסף דילדואים כפולים דקורטיבי. דור בארץ אמנם חי, אני צריכה לברר סטטיסטיקות מהאגודה. יש כמה? 4? 27? 262 אם כוללים בי? לא בעתיד, בשמים - עד שאני אסיים לספור אני אגיע לגן עדן? 72? 72? מישהי? חיי רוח לו אין די. לא, המכשפות שידורים חוזרים של זינה ומעשה הדובדבן הם לא חיי רוח מספקים. אז שיר חדש ישיר משורר, יותר טוב כלום מכמעט. ליפי ונשגב לבו ער חוזרת לקרוא סאפפו. לו, לצעיר, מעל קברי אני עוד חיה, מצטערת. אני מפנה אתכם לרחובות. פרחים ילקטו לזר. ענבל אהבה פרחים? r.i.p. זומביות מתפוררות לאבק אחרי 10 שנים? או שהן ממשיכות לבעוט מהקבר לרדוף כל יום ולהפחיד ילדות קטנות?

califia

New member
אוה הפי דייז. הללויה. אמן. אמנה. אמנית.

אין לי כוח. אחר כך. http://www.qube.co.il/cover_show.asp?id=826 זאת רשימת קאוורים חלקית שנעשו ע"י רונה. למישהו יש הקלטות? בטח יש עוד. נו, תוסיפו. לא, בבקשה לא בסולסיק. בתודה, ד'ה דד אנד ד'ה ג'נקי. לא. דד אנד ג'נקיז. לא. אוףףף. חמש וחצי בבוקר. די. יום כיפור. הולכת לצום עוד קצת ולישון. המכשפה לא תיסע על האופניים היום. אה, ותזכירו לי לשנות את הניק ל ערפדה מקללת עם טוראט. תודה.

califia

New member
שכחתי להכניס את הבדיחה על

זה שלסביות יודעות לספור רק עד 2. אבל אני תמיד הורסת בדיחות.

למעלה