פינת קיטורים (מזמן לא הייתה פה)

פינת קיטורים (מזמן לא הייתה פה)

למה כמעט תמיד תגובות שלי בבלוגים נשלחות פעמיים? מילא שזה קורה בבלוג שלי, אני יכולה למחוק את המיותר, אבל כשאני מגיבה בבלוגים אחרים וזה נשלח פעמיים זה די מבאס..

לא רק לך :)-

גם אני אצלי כמה פעמים מקפיץ מגיבה אצל אחרים כמה פעמים קופץ לא נעים.....תקלה....להביא את הכלה? שבת שלום מוזהבת

wranger

New member
טוב, קיטורים -

אני אחוז חרדות והיסטריה קלה לגבי העוגה שאני מכין בפעם הראשונה עבור חברה של אשתי, כקינוח לארוחת צהריים חגיגית שתיערך מחר. כאילו, מי מכין בפעם הראשונה עוגה עבור חברים, מבלי להכין קודם טיוטה בבית, כדי לוודא שהכל יוצא בסדר? אוי ואבוי, כל המוניטין שלי בחבר'ה כאופה עוגות עומד כאן במבחן! אה, קיטורים על הבלוגיה? לגבי התגובות בבלוגים, אני לא נתקלתי בבעיה של כפילויות כפי שאת מתארת. אולי זה אומר שאני לא מגיב מספיק, ואז נו-נו-נו לעצמי. בכל מקרה, כדאי לך לשאול בתחילת שבוע הבא בפורום התמיכה הטכנית של הבלוגיה.

לא נראה לי שזה קשור לבלוגיה

זה קשור למחשב שלי, או יותר נכון לעכבר, למרות שאני לוחצת פעם אחת זה מזהה את זה כשתי לחיצות (אותו דבר קורה גם כשאני רוצה למשל להיכנס לאקספלורר וכו'). כך שזה סתם קיטור, לא שמישהו כאן יכול ממש לעזור..

wranger

New member
אה. אז קיטורים על מחשבים? סבבה:

המחשב שלי מת. בן 7 היה במותו, ולא היה חולה אפילו יום אחד, אבל יום אחד הוא התחיל לקרטע - ואז פשוט לא התעורר יותר. אומרים לי פה ש-7 זה גיל מופלג למחשבים, אבל זה לא מוריד מהבאסה. הייתי כותב על זה רשומה, אבל אין לי מחשב. (כלומר, יש לפטופ, אבל אני לא מסתדר עם המקלדת הזעירה הזאת ועם המלבן הטיפשי שאמור להיות עכבר. כל נעיצת שרשור בפורום הופכת לסיפור שאתם לא מאמינים. כן, נסו אתם להיות מנהל פורום נטולי מחשב. אהה. לא תענוג.)

mAmA MiSiSiPi

New member
../images/Emo46.gifהקיטור יוצא מכל הכיוונים

רשומות לא נשמרות
קישור לרשומה מקפיץ לדף הבלוגיה
קישור מתוך מסך ניהול מקפיץ לדף הבלוגיה קוראים מתפספסים, זה לא מכבד את המנויים שלי. לא פלא שעוזבים לטובת בלוגר......

mAmA MiSiSiPi

New member
מילא זה היה מונע רק ממני

אבל זה מונע מכל הקוראים שלי גם הקישור שנשלח לכל המונייים ברגע שאני מפרסמת הוא "מקולקל" לשמחתי יש מנויים שלא מותרים ומחפשים את הרשומה המעודכת.

wranger

New member
אני מסכים שזה מרגיז

היי, כאשר קרה לי שפרסמתי רשומה חדשה וקלטתי שאף מנוי עדיין לא רואה אותה במשך כמה דקות יקרות, הייתי מוכן לנפץ איזו מקלדת או שתיים מרוב עצבים. אבל אני מחזיק אצבעות ומקווה שהבעיה תיפטר בהקדם (הרי הבאג הזה לא נוח לאף אחד כרגע...). לכן כל מה שנותר לומר הוא שהקישור שנשלח לכל המנויים הוא אכן "מקולקל" לכמה דקות, אבל "מתקן" את עצמו אחרי כמה דקות, כשהרשומה סוף סוף מגיחה לאוויר העולם (כאמור, זה לוקח משהו כמו 15-20 דקות, וידוע ובטיפול). לפרטים נוספים לגבי זה אני מציע שתפני לפורום התמיכה הטכנית החל ממחר (ראשון) בבוקר.

mAmA MiSiSiPi

New member
תודה

גם על היענות וגם על ההבנה בעולם הלא וירטואלי כבר עשו ממני דרמה קווין בגלל ההתבכיינות שלי על הבלוג שמחה לדעת שלא רק אני רגישה לזה.

למעלה