פינת שירי השבוע שלנו

טיפקסית

New member
פינת שירי השבוע שלנו

טיפקס-עוד תפרוט הבללייקה,ואם יפול גורלע,בצלחת מעופפת אתניקס-שניים שניים+מחר אני בבית מוקי-תספור את החבר'ה חווה אלברשטיין-החול יזכור הדג נחש-סאגה+להתחלק בעיר+את הולכת לבד עכשיו עם חיים אוליאל הופה היי-מלך הביישנים+סוף הוא תמיד התחלה יגאל בשן-ביישן [פסטיגל] קוואמי-ימים ריקים פורטרט-במקום לבכות אהוד בנאי-מאמי

הוד11

New member
שלי

טיפקס- ואתה ברי סחרוף- נפתלי הדג דני רובס- מכתב קטן טל גורדון- כמו שיורד הגשם אליס אין צ'יינס- אה ליטל ביטר, הבנס ביסייד יו

porky169

New member
אני

סי היימן ושירי מיימון(כילדה) - בכל מצב גידי גוב - שיר אחד שמח, דרך ארץ, שלל שרב, מה מי מו
באותו הסולם, יורם דני בסן(אין קשר אלי) - השד יוצא מן הבקבוק, דברים שרציתי לומר(הגרסה המקורית) דני סנדרסון - אל תצחק עלי, סיפורים מבית שחי, לונה, קורבן של השיטה, מפלט אחרון, חוקי הטבע להקת דור ההמשך - הילדה באדום אדם - סוד, אין מוצא, נוסע רחוק, עשן, הנשיקה הצרפתית רינת גבאי - בוא אהובי כמו צועני - ארץ הצבר, אנחנו נשארים בארץ, טוחנים

slallum

New member
שירי השבוע

עברי: טיפקס - מי שליבו לועזי: Trespass - Mad House Blues Genesis - Dusk Liquid Tension Experiment - Another Dimension A Perfect Circle - Counting Bodies Like Sheep to the Rhythm of the War Drums A Perfect Circle - When the Levee Breaks (קאבר ללד זפלין) Pain of Salvation - Beyond the Pale Pain of Salvation - The Perfect Element Gryphon - Red Queen to Gryphon Three - כל הדיסק Gryphon - Gryphon - כל הדיסק שירן, אם את קוראת את זה, אני אוהב אותך

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gifיאפ.

הדג נחש - הנה אני בא, סאגה אורי רוזנברג - שיר הסטודנט (גרסת היוצר) נעם רותם - עזרה בדרך אריק קלפטון - כל הדיסק אנפלאגד רמי פורטיס וברי סחרוף - בסוף של יום

למעלה