פינת שירי השבוע

טיפקסית

New member
פינת שירי השבוע ../images/Emo79.gif ../images/Emo220.gif ../images/Emo57.gif

חורשים על דיסק כל השבוע? רוצים לשתף את כולם בשירים שעשו לכם את השבוע? בפינה הזו תוכלו לשתף ולהמליץ אחד לשני על מה שאתם חושבים ששווה האזנה. שלי: טיפקס: סוף השבוע מסיבה אחרים: סוליקו מציגים את אקסום-פתאום באנו sertab erener-every way that i can [eurovision song contest winner 2003] david bowie-space oditty [ground control to major tom] ג'יגיס חאן הדורבנים-רציתי רק לבדוק לך ת'מנוע עופרה חזה-חי מתי כספי-כשאלוהים אמר בפעם הראשונה תומר יוסף-צוחקים מתחת לאדמה+אינעוני מומי לוי-יש לי את הלילה [קדם אירוויזיון 2006]

Ran Bimba

New member
אחלה שירים,יפה לך שהכנסת אירוויזיון

המומלצים שלי: בת מלך - עמיר בניון את מקודשת שלי - אתי אנקרי הזמן שלך - היהודים הלילה יעבור - יפתי מצחיק מדי - יהודה סעדו Aerosmith - Dream On Amber - Yes Javine - Touch My Fire - השיר שיצג את בריטניה באירוויזיון 2005 Сhristin - Alvedansen - השיר שיצג את נורבגיה באירוויזיון 2006

הוד11

New member
אני חרשתי השבוע על מאיר אריאל ז"ל

אבל באובססיה, כלומר רק עליו וגם ברגע זה אני שומע אותו כל השבוע. שירים מומלצים לילה שקט עבר על כוחתנו בסואץ נשל הנחש טרמינל שיר כאב ארול עברנו את פרעה נעבור גם את זה שני מקסיקנים מדרש יונתי שדות גולדברג שירים גדולים אחד אחד מומלצים מאוד

טיפקסית

New member
וואלה,יש לי את הדיוידי של דרך דמעה

שקופה מאיר אריאל משורר גדול,בכל שיר שלו תמיד אפשר למצוא משהו שתופס אותך. הדיוידי אגב צולם בהופעה חיה,בהשתתפות להקת זרעי קיץ וכריזמה [מי אמר יואב קוטנר ולא קיבל?] הפייבוריט שלי מההופעה הוא "לילה שקט עבר על כוחותינו בסואץ",משהו תמיד נוגע בי כשאני רואה את ההופעה ולא משנה כמה פעמים. כמה שהוא חסר בנוף של המוזיקה הישראלית.

הוד11

New member
קריזמא*

ואכן לילה שקט הוא אחד הגדולים הוא שלושה בנים והוא עובד כאיש בין וזו מלחמת העולם הכי שנייה
מלך

למעלה