פינת שיר השבוע של טיפקס

הוד11

New member
פינת שיר השבוע של טיפקס

ותודה לפורום בון ג'ובי. כל שבוע נביא שיר של טיפקס ונעשה שאלון קצר עליו יכול ליהיות מעניין לא? ונתחיל בשיר שהמילה מדהים קטנה עליו התחנה הישנה. שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ שורה מועדפת? למה דווקא היא? שורה פחות מועדפת/ מעצבנת? למה דווקא היא? הייתם רוצים לשמוע לו גרסה שונה? פרטו. אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אמן שהיה הורס את השיר? אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? למי הייתם מקדישים את השיר? ציון לשיר 1-10 - האם השיר הוא בין המועדפים שלכם של טיפקס או בכלל?

הוד11

New member
שלי

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ שורה מועדפת- שגשם יורד וכשהשמש בוערת למה דווקא היא- משום מה אני הכי אוהב אותה לא יודע שורה פחות מועדפת/ מעצבנת- אין, שיר מושלם הייתם רוצים לשמוע לו גרסה שונה? פרטו.- האמתי הכי מתאים לשיר הגרסה הנוכחית לא יכול חשוב על גרסה אחרת אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר?- שלום חנוך אמן שהיה הורס את השיר?- צביקה פיק אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?- מדינה אחרת למי הייתם מקדישים את השיר?- לתחנה הישנה אלא מה ציון לשיר 1-10 - 10 האם השיר הוא בין המועדפים שלכם של טיפקס או בכלל?- בטח אחד השירים האהובים עלי בכל הזמנים

hilali1

New member
ובכן - ../images/Emo88.gif

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ שורה מועדפת? "מדינה של מציאות בהמתנה"
למה דווקא היא? השורה אוצרת בתוכה תקופה, שלפחות מבחינתי, כבר לא קיימת. וחבל. בכלל כל השיר הזה פסטוראלי מאוד. אמנם נכתב על התחנה המרכזית בתל אביב אבל לי זה ממש מזכיר את האוירה והתמונות בשוק מחנה יהודה הירושלמי.
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה שונה? לא במיוחדץ אולי משהו רק עם פסנתר. קצת יותר מלנכולי.
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? אף אחד. דיגלתי על חלק מהשאלות. מקווה שמותר. בעיני זה אחד השירים היותר יפים שיש

slallum

New member
../images/Emo13.gifרעיון טוב =]

שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה/ שורה מועדפת? "בדרך לתל אביב המבריקה אני עוצר במציאות הסדוקה" למה דווקא היא? לוידע, קשה להסביר ;] שורה פחות מועדפת/ מעצבנת? "כשגשם יורד והשמש בוערת" למה דווקא היא? גם, לא יודע =] הייתם רוצים לשמוע לו גרסה שונה? כן כן כן! אורפנד לנד יכולים לנגן את זה בגרסת מטאל, רציני. יש להם גם שיר - Ocean land, שבו יש קטע ממש דומה
אמן שהייתם רוצים לשמוע מבצע את השיר? כמו שאמרתי orphaned land אמן שהיה הורס את השיר? לוידע?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה? מה פתאום, התחנה הישנה זה השם היחידי שיכול להיות לשיר הזה למי הייתם מקדישים את השיר? מה אני יודע
ציון לשיר 1-10 - 10, שיר טיפקסי ומצויין
האם השיר הוא בין המועדפים שלכם של טיפקס או בכלל? אממ כן אפשר להגיד, כאילו מבין של טיפקס

הוד11

New member
וואי ביצוע של אורפנד רעיון מעולה

הם יכוולים להוסיף איז הפתיחחה של גיטרות חלשות ומעוולים ולהוסיף איזה סוף מפתיע

למעלה