פינת שנות ה- 90'

midnightcat

New member
פינת שנות ה- 90'

והפעם: שתי זמרות שהנייניטיז נחשבות לשנות השפל שלהן, אבל שווה להסתכל על כך אחרת. שתיהן היו האמהות הרוחניות (והיותר מוצלחות) של כל הבריטני, ג'יי לו וכו' בשנות ה- 80', וחזרו להצליח- כל אחת בדרכה- בשנות האלפיים. אני התוודתי לקיומן בו"ז- בשנת 94', עת בה סגדתי לג'נט, ושתיהן הזכירו לי אותה במשהו. אז הראשונה היא... קיילי מינוג. היא התחילה את העשור בניסיון להתנער מתדמית הילדה הטובה, אך זה התבטא תחילה רק במראה. מאוחר יותר, התחילה התקופה הג'ינג'ית שלה, בה לדעתי היא הוציאה את השירים הכי טובים שלה (בייחוד confide in me ו- where the wild roses grow) והתרחקה מהפופ הדביק. האלבום שלה מ- 97' נקרא "נסיכה בלתי אפשרית" ואולי גם זה תרם לכשלונו- בגלל מותה של הנסיכה דיאנה באותה התקופה (טוב שהראש של הבריטים לא תקוע אצלם ב..), ושבדיעבד נחשב לאלבום הכי טוב שלה. ותשימו לב שהיא הייתה יותר מתקדמת מאשת ה... שהוציאה אלבום אלקטרוני אחריה, ופתאום כולם התחילו לסגוד לסגנון הזה. אף פעם לא נראה לי שקיילי מחקה אותה כמו שטוענים (קיילי בעצמה אמרה שהיא קרובה יותר לג'נט, אם כבר). בשנות האלפיים היא חזרה לפופ הפקאצי ובלונד, בגיל יותר מבוגר ובקול שהפך לדעתי לחורק ומעצבן, אבל זה כבר לא מעניין אותנו..

The Experience

New member
והתגברה על סרטן השד בשנתיים האחרונות...

אבל זה כמובן גם לא מעניין "אותנו" אלא יותר חשוב לרדת על מדונה בשרשור שמוקדש לקיילי

midnightcat

New member
כי זה שרשור מוסיקלי ולא רכילותי

אולי גם נדבר על החבר שלה שמישהי גנבה (כבוד למגזר)?

midnightcat

New member
והשניה היא...

. פולה עבדול. היא התחילה את הקריירה בשנות ה- 80', ככוראוגראפית- בין היתר, של הג'קסונים בויקטורי טור, ושל ג'נט בתקופת "קונטרול". מאוחר יותר באותו עשור, הוציאה את האלבום הראשון ומצליח ביותר שלה- forever your girl. בשנות ה- 90' הוציאה שני אלבומים מוצלחים פחות, אבל עדיין חביבים. אח"כ לא יכלה לרקוד יותר בגלל בעיות גב, ודי נעלמה. בשנות האלפיים היא חזרה כמנחה של אמריקן איידול, ואולי עדיף שלא חזרה לקריירה המוסיקלית כדי לא לבייש את העבר.

g a g a

New member
יש לי חיבה עזה לגב' עבדול...

לא יודעת למה אבל יש בה משו מאוד חמוד
אהבתי את אופוזיטס אטראקט ואת סטרייט אפ. והיא רקדנית מעולה

midnightcat

New member
נכון, היא הרקדנית הכי טובה בפופ לדעתי

והיא באמת מאוד חמודה, רק מה שמעצבן אותי אצלה זה שכשהיא הציגה בראיונות את המוצא של ההורים שלה, היא "שכחה" שהם גם יהודים. אנשים תמיד חשבו שהיא לטינית או חצי שחורה, והיא הייתה זורמת עם זה. וזאת להבדיל מעפרה, שתמיד הייתה מתקנת אנשים במקרים כאלה (אני גם זוכרת איזה מראיין שמוק שואל אותה בטון מתנשא כזה: "אבל את לא עשית צבא, נכון?", והיא עונה לו שדווקא כן, ושהיא גאה בזה).

g a g a

New member
אני מאוד מחבבת את קיילי.

ראיתי איזשהו ראיון איתה לפני כמה שנים וגיליתי שהיא בחורה חמודה, נדיבה ומאוד down to earth. יש לה אחלה שירים ואני מאחלת לה כל טוב.

dancing gabriel

New member
קיילי מזכירה את ג'אנט?

איזה טריפים לוקחים כדיי להשיג דמיון כזה מפותח? גם אני רוצה!!! לא חושב שקיילי היא ניסיון של חיקוי או של ג'אנט או של מדונה, אבל אם כבר משווים, אז ז'אנרית, היא הרבה הרבה יותר מתקרבת למדונה מאשר לג'אנט. אני לא רואה שום פן מוזיקלאי שמשותף בינהם.

midnightcat

New member
זה לא רק אני אומרת

היא בעצמה אמרה, כפי שציינתי, וגם שמעתי מישהו טוען שקיילי היא "הג'נט של אירופה", בקטע שכאילו באירופה היא נסיכת הפופ, וג'נט- באמריקה. מה ש(היה) דומה בהן זה שבשתיהן היה משהו קליל, נערתי, מתוחכם כזה שבמדונה לא היה, כי היא יותר מדי אגוטריפ. מה גם, ששתיהן יותר טובות במוסיקה קצבית (לג'נט יש גם הצד של אר'נ'בי), ומדונה- בבלדות. ואני חוששת שהדיון הזה ימזמין טרולים...

dancing gabriel

New member
נצל"ש- beat it 2007

לא שאני עוקב אחרי אמריקן איידול בארה"ב,אבל אחד מהבחורים שלהם לא יודע איזה עונה, עלה לבמה וביצע את beat it. תכלס, ביצוע נחמד מאוד! אני אהבתי תבלו

thriller night

New member
נצל"ש שאלה

מישו יכול להגיד לי באיזו עונה ואולי איזה פרק בסאותפרק יש את מייקל?

למעלה