פינת תיקשור

פינת תיקשור

אז אחרי שביקשתי רשות מרותי אני פותח כאן פינת תיקשור חד פעמית. תיקשרתי בעבר בקבוצה הזאת לאנשים בשם Gray feather.
למעוניינים פינת התיקשור תהיי פתוחה עד מחר - יום ראשון ב9 בבוקר, כל אחד יכול לשאול שאלה אחת בלבד. מי ששואל צריך להשאיר לי פרטים שלו (אפשר בהודעה פרטית). הפרטים שאני צריך הם : שם + שם משפחה, תאריך לידה ואת שם האימא.
מוזמנים להגיב להודעה הזאת ולהשאיר את השאלה שלכם.

באהבה

קורי

מסר כללי

רותי יקרה, בסריקה מההילה שלך ודיבור עם ההדרכות המסר הוא לפתוח ולעבוד את בלוטת האיצטרובל שלך ואת צ'אקרת הכתר. הצעיף שנמצא בכתר חוסם המון מידע והמון אור שצריך להגיע, חיבור לבלוטת האיצטרובל יהיה חיבור מחדש לאנרגיה הנשית שלך שהתלכלכה עקב אירועים שקרו בשנה האחרונה. החיבור הזה יפסיק את העייפות האנרגטית שאני רואה שעוטפת את ההילה שלך.

בהצלחה

נמצא זמן להיפגש :)

רותי 11

New member
תודה רבה מאמי - מסר חזק

אורנה136

New member
שבוע טוב

אני מבקשת מסר כללי בעניין הקריירה שלי.
תודה רבה
אורנה

מסר

שביקשתי מסר בנוגע לקריירה שלך הראו לי שהמצב על פני השטח לא נראה בעייתי אבל אני כן מרגיש תקיעות בנושא, דברים שצריכים להיסגר לא נסגרים ונמשכים מעל ומעבר למצופה. וזה קורה בגלל המצב הרגשי שלך. המצב הרגשי שלך גם הוא יציב ולא נראה בעייתי אבל יש דברים שקרו בעבר שלך ועליהם את צריכה לסלוח. כשתסלחי על הדברים האלו את תראי שינוי מאד משמעותי בקריירה שלך. דברים בחיים שלך פתאום יסגרו מעגל ותהיה תחושה של הרמוניה. שחררי מכל מה שקרה בעבר. הוא כבר לא רלוונטי בשבילך והנטייה שלך תמיד לחיות את העבר היא זאת שתוקעת אותך בהווה.
בהצלחה

מסר לקוסמת הורודה

בתיקשור קיבלתי שיש מישהו מהעבר שלך שאת עדיין אוהבת, ההתעסקות שלך בו לא עושה לך טוב. יכול להיות שזאת מערכת יחסים שעשתה לך רע והפרידה היתה נכונה אבל משום מה את מסרבת להמשיך הלאה. הלב שלך הוא הדבר הכי יקר לך. שהלב נקי המציאות מלאה בשפע. עוד מסר שהגיע הוא הזמן לקצת טיפוח עצמי. לכי לספר ותפנקי אותך בתספורת ותצאי לקניות תתפנקי ובבגדים חדשים. בעיסוי מפנק וכדומה. תסכימי לעבור לשלב הבא שבו את לוקחת אחריות על החיים שלך ושמה את העצב במקום הנכון לו.

בהצלחה

מסר לזוגיות

זאת לא תקופה נכונה לזוגיות, אני רואה המון כאוס מסביב להילה שלך. מי שרואה את אותה תוצאה כל פעם זה סימן לצריך לשנות את הדרך, זוגיות היא עניין רגשי שלא יכול להכיל את כמות הכאוס שאני רואה מסביבך. אתה צריך לדעת איך להגן על עצמך מפני הסביבה. לבלום ניצול וסחיטות אנרגטיות. מניפולציות וכדומה. אבל בראש ובראשונה תנוח ותבין שהסביבה משקפת לך את מה שאתה עושה לעצמך. לא להוכיח לעצמך כלום. אל תתאמץ מעבר למה שצריך, לא להכריח את עצמך להתנהג אחרת מהטבע שלך! לא לשקר לעצמך!
אתה הולך נגד הטבע שלך וחבל.

תפתח את הלב ותגלה את האני האמיתי שלך

בהצלחה

כתבתי בלשון זכר אבל אם את בחורה במקרה אני מתנצל. כבר הכרתי בחורות בשם המלא שלך וזה קצת מבלבל

אני מבין

אני מבין שלא היה לך קל לשמוע את המסר, ההדרכות לעיתים רחוקות נוטות "להיכנס" באנשים שצריכים להתעורר ולהשתנות, המצב שלך ניתן לשינוי. ואני ממליץ על פתיחת צ'אקרת הלב. יש המון מטפלים שישמחו לעזור לך. ואם אתה בתוך העולם הרוחני בעצמך אתה יכול לעשות את זה לבד.

למעלה