פינת "תמונה
סיפור"

הייזל

New member
פינת "תמונה../images/Emo26.gifסיפור"

הסיפור בפינה אינם משתתפים בתחרות. קחו את זה בחשבון.

ננסק

New member
רגע לא נעים

הרגשתי ממש כמו דביל, אבל מה עוד יכולתי לעשות? עצרתי את הרכב ליד המתקן המוזר וכחכחתי בגרוני. "אה, סליחה?" עברו מספר שניות, אך לבסוף הוא הגיב. =אה, אה, כן?...= "אתה יודע אולי-" =אתה... אתה צורת חיים תבונית??= "אה, כן." =באמת?!= (אוהו, לא כל זה שוב פעם.) "כן, באמת. תשמע-" =אני המום!= מרתק. "אולי אתה יכול לכוון אותי אל עבר-" =אתה זקוק לעזרה?!= "כן." =ממני?!= "אני לא רואה כאן אף אחד אחר, נכון? אנחנו קצת באמצע שום מקום." =אבל עם כלי הרכב הזה בוודאי תוכל לעבור מאות אלפי-= "תתפלא, אבל הוא לא משהו." =וואו. אני לא מאמין. אני ממש מדבר לחיזר!= "כן, גם אני, ובינתיים אני לא מתלהב במיוחד. אדוני, תקשיב לי בבקשה!" =כן כן, כמובן.= "אתה יודע אולי איפה אפשר למצוא כאן בסביבה את מקדש האור הנצחי?" =בוודאי! בדיוק עברנו לידו לפני כמה שעות. הוא קצת מזרחה מכאן.= "אה, תודה רבה. דרך אגב, לאן אתם?" =התכנסנו כמה משפחות לטיול צלחות מעופפות להרי הגליל העליון. יש שם כמה זרמי אוויר קשים במיוחד למעבר.= "נחמד מאוד. פיקניק?" =כן כן. גם קצת קאמפינג. אנחנו נשארים שם ללילה.= "אה, מצויין. טוב, שוב תודה, ותהנו לכם." =להתראות חייזר! היה שלום! בהצלחה בדרכך!= הפנתי את הקאנו שלי מזרחה והתחלתי לחתור. הוא אמר "כמה שעות"? הא, עם הקאנו שלי אני יכול לעשות את זה בחצי שעה. חייזרים פרימיטיביים.

למעלה