פינת תקשור

רותי 11

New member
פינת תקשור

בפינה יענה לנו חבר ותיק בניק "נוצה אפורה"
הוא יענה לכם עד מחר בערב בשעה 21:00
ניתן להשאיר אצלו במסרים האישיים את הפרטים
האישיים שלכם כמו שם תאריך לידה ושם האם.
תהנו

פינת תיקשור

היי חברים אני שמח לפתוח כאן את פינת התקשור .. מקווה לעזור לכמה שיותר אנשים. אנא שימו לב שיהיה אפשר לשאול רק שאלה אחת.
שלחו לי פרטים אישיים לפרטי או השאירו את הפרטים כאן בפינת התיקשור ואת השאלה שלכם. תשובות יינתנו רק על גבי הפורום.
תודה

קוסמת ורודה יקרה

אז ככה, השיעמום שלך נובע מניתוק של הנפש שלך מגופי אור מסוימים שאחראים על השמחה והחיות בחיים שלך. הניתוק התרחש בילדות שלך. זאת חוויה שאת מנסה להדחיק והיא קשורה לתחום המיני. זה יכול להיות חוויה ממש קטנה ולא נעימה שעברת והיא צפה אל המודע שלך בתקופה הזאת כמסיכה של "שיעמום" אבל בתכלס מה שעומד מאחוריה היא טראומה מהילדות. אז מה עושים ?
מתחברים לאהבה עצמית. את חייבת להתחיל תהליך של אהבה עצמית מול המראה. ממש לעמוד מול המראה כל יום וחמש דקות כל בוקר להגיד לעצמך כמה את אוהבת את עצמך. שיפור ניכר אחרי כמה ימים יורגש מיידית.

זה קצת אישי מידי לטעמי אך זה מה שהתקבל. מקווה שעזרתי

נוצה אפורה

תודה

זה לא אישי לי מידי כי כבר דיברתי על זה . החוויה עצמה לא מינית אך זה אכן השליך על הקטע המיני ונהפכתי בעקבותיה לאמינית רב שנות חיי. אהבה עצמית טוב ננסה תודה רבה

אגב

זה לא חוויה לא נעימה אחת זה הרבה שנים של התעללות רגשית שעברתי מהילדות וגם בגיל ההתבגרות וכן לצערי זה מודחק כי אני לא זוכרת

אורנה136

New member
שלום נוצה אפורה

אין לי שאלה ממוקדת אבל אשמח למסר כללי כל שהוא לגבי.
תודה רבה!!!

שלום אורנה

בכללי מצבך טוב .. חשוב לי לציין זאת כי המון גורמים בחייך ינסו לשכנע אותך שהמצב אצלך לא טוב. נכון לתקופה הזאת אני רואה שקיבלת המון מידע רוחני על עצמך. חווית רבות הביאו אותך לתובנות על עצמך והידע ממש ניכר עלייך, במיוחד מידע רגשי לגבייך עצמך. המון מעגלים שנסגרו והושלמו. אני מקבל שמרוב ידע הלכת קצת לאיבוד. התנתקת מהקרקע, אבל זה תהליך טוב אלא שאת צריכה להתקרקע. המסר אלייך הוא לעבוד עם אדמה. לטפח עציץ או לעבוד בגינה. זה יביא איתו חיבור מחודש וקירקוע לעצמך. תגעי המון באדמה וככה תיצרי חיבור חזק לעצמך. רק לזה תדאגי עכשיו וכל השאר יבוא מעצמו

נוצה אפורה

אורנה136

New member
תודה רבה!!!

האבחנות שלך מאוד נכונות ואני כבר היום מתכוונת ליישם את המסר שלך.
תודה רבה!!!

elar84

אני באמת מקבל ורואה שמצבך מבחינה אנרגטית בכל מה שקשור לשמחה וחיות הוא רע. אני מקבל מסר על דמות גברית ש"גנבה" ממך את כל האנרגיה. נשארת עם המון ריקנות בלב ותחושת חוסר מעש. עלייך לטהר את ההילה שלך ולהחזיר אל עצמך את רסיס הנשמה ש"נגנב" ממך. לפעמים במערכות יחסים מסוימות הדברים האלה קורים. במיוחד שאנחנו מנסים לעזור לאנשים שלא נותנים לנו דבר בתמורה. חשוב לדעת לקבל בחזרה וכאשר אנחנו רואים שהנתינה שלנו לא מוערכת עלינו לנתק מיידית את הקשר הזה או להגיע למצב שבו אנחנו מגיעים להסדר מסוים מול הבן אדם שנמצא מולנו. התמסרת יתר על המידה ועל ידי זה פגעת בעצמך נואשות. זה שיעור נורא קשה אבל הכרחי להתפתחות הרוחנית שלי. כמה לתת וכמה לקבל מן הסובבים אותנו.

ממליץ לך ללכת לטיפול אנרגטי מפנק שיעצים את ההילה שלך אצל מישהו שיודע ועוסק בזה כמה שנים. הילר או מתקשר או מישהו בסגנון.

נוצה אפורה

LANA 244

אני מרגיש כמה את רוצה להצליח אך המסר כאן הוא קודם כל לראות שמבחינה מסוימת את כבר מצליחה. את מפעילה על עצמך הרבה לחץ ולא רואה כמה כבר הצלחת. זאת לא עוד סיסמא רוחנית. זאת דרישה מההדרכות הגבוהות שמלווים אותך מידי יום. לא אתעלם מבקשתך, פשוט את חייבת להבין שאת כבר מצליחה וכבר בדרך הנכונה. רוצה להגדיל את ההצלחה שלך ? את חייבת לדעת איך להתמודד ולהתעמת עם גברים ועם האספקט ה"גברי" בעולם העסקים וזה אומר : לדרוש את מה שמגיע לך, לדעת "לצאת מהקופסא" - להביא רעיונות חדשים לעבודה שלך שיגדילו את ההצלחה שלך ושל המערכת שבה את עובדת איתה. והמסר הכי חשוב הוא לעבוד כפליים ממה שאת עובדת עכשיו. להתאמץ ולהתמסר לחלוטין לעבודתך כי פה את ח-ס-ו-מ-ה. הפחד שלך להתמסר הוא פחד לתת את כל כולך ולהישאר בלי ערך ששווה את העבודה שלך והפחד הזה מונע ממך להתקדם לשלב הבא שלך בהצלחה שלך. תתמסרי והסירי דאגה מליבך כי כן רואים אותך ! ואת המאמץ שלך! תסמכי על האלוהות שתכוון כל אנרגיה שאת נותנת לתמורה ראויה ושווה.

נוצה אפורה

למעלה