פינת
עיר השבוע

Secular

New member
פינת ../images/Emo82.gifעיר השבוע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

והפעם:סידני,אוסטרליה. העיר השנייה בגודלה באוסטרליה אחרי מלבורן,וללא ספק אחת מהערים הדומיננטיות של גורדי השחקים בעולם עם יותר מ-90 בניינים מעל 100מ´, כולל מגדל התקשורת AMP שגובהו עומד על 305מ´. למרות כל גורדי השחקים המדהימים,סימן ההיכר הבולט ביותר של העיר הוא ללא ספק בניין האופרה בעל הצורה האנטרופית. עוד סימן היכר בולט לא פחות הוא הנמל שוקק החיים של העיר,אשר כולל בו פסלים מונמנטלים,ובניניים קולונילים ישנים אשר משתלבים מצויין בקו הרקיע יחד עם גורדי השחקים. לעיר מחוברים גשרים רבים,ובינהם גם הרבור ברידג´ שרובכם מכירים מסרטים וסדרות שהופקו באוסטרליה. כמו כן,בעיר ישנה מערכת תחבורה מתקדמת,אשר משלבת חשמליות על גשרים מסילתיים בדומה לשיקגו,אך בשונה משיקגו,המערכת מודרנית בהרבה וידידותית לסביבה. לסיום,אחד הדברים היותר מדהימים בסידני,הוא הלילה בו משתקפים צלליות גורדי השחקים על האוקיינוס השקט בכל צבעי הקשת,ומשרים אווירה רומנטית וייחודית לעיר זו-נ.ב:מצורפת תמונה להמחשה!!

oren*

New member
עיר השבוע לא אמורה להיות פעם

בשבוע? אין לי בעיה לקרוא כל יום מידע מעניין כמו שאתה מביא פה על ערים מסביב לעולם, אבל אל תקרא לזה עיר השבוע
"עיר היומיים"

Secular

New member
אורן,זה פשוט שם קליט מאד,זה הכל../images/Emo8.gif../images/Emo70.gif

kyle

New member
שימו לב!!!

אני נורא אוהב את סידני... אז, "הקפצה"!!!

kyle

New member
טוב, אז אני צריך ללכת!

(יעני עוד פעם הקפצה!) נ.ב. אני מציע את עצמי כ"המקפיץ" של הפורום! כל אחד בעל הצעה מפתה, נא לפנות אלי באיסיקיו מס´ 137755131 או בפלאפון: 666 - 666 - 666

kyle

New member
בקשה

נא לא להוסיף הודעות לנושאים אחרים חוץ מזה! נא לא להוסיף הודעות לנושא זה עד שישתלשל לו שילשול של כ-50,001 הודעות! אה... הקפצה!...

Secular

New member
קייל,אתה בסדר../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מה זה כל העניין הזה של ההקפצות???

kyle

New member
אני רוצה שאנשים ידיבו לעיר השבוע -

סידני!!!!

א.א.אפל

New member
secular...

איך שאני תופס את פינת עיר השבוע, היא אמורה להיות פינה שנדון עליה (העיר המדוברת) עמוקות, ולא סתם נשמעכמה פרטים ונלך הלאה. לכן, לדעתי עדיף להאט את הקצב ולהישאר עם עיר בשבוע. אשמח לדעת אם שאר הכותבים בפורום תומכים בי או לא.

stan_southpark

New member
הידעת ../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

שיש בסידני מפרץ שקוראים לו וווולווומווולוו (woolooomooloo)

kyle

New member
בן יא ****!!!!!!!

אני סיפרתי לך על המפרץ, שד.א. כותבים אותו "WOOLOOMOOLOO"!!! ואני הבאתי לך את התמונה!!!! אז אם הם ירצו, אני אשים! יא גזלן!!!

DrunkGoat

New member
עצור שניה :/

אני חושב שכשאתה כותב על עיר השבוע, מומלץ שתתן לנו גם כמה נושאים לדון עליהם, או כמה שאלות, תהיות, חידות או וואטאבר שיש לך בקשר לעיר. (כדי שלא סתם נקרא את הפסקה שכתבת ונעבור הלאה (וחוצמזה, תן לנו קצת יותר מיומיים))

vhp

New member
סידני

אם מישהו ירצה תכניות של בניינים שונים באוסטרליה. . . יש לי קצת אני מבצע שם פרוייקט במלבורן עם עוד 2 אדריכלים.

למעלה