פיסבוק

itzikzo

New member
פיסבוק

שלום חברים שאלה
בשעתו כשהייתי עצמאי פניתי לאיש פרסום בכדי לפרסם את העסק שלי בתחום הצילום בפיסבוק ובגוגל. הוא אמר לי בכדי לפרסם בפיסבוק צריך שיהיה לך 5000 חברים. מאיפה אביא מספר כזה גדול של חברים? בקיצור לא יצא כלום היום אני צלם פנסיונר ויש לי 4600 חברים כשאני מפרסם צילום כל שהוא אני בקושי מגיע ל12 לייקים ואני עושה השוואה בין 2 התקופות. והבנתי שהפרסום בפיסבוק לא בהכרח יביא לך לקוחות אומנם היום זה לא רלוונטי מבחינתי אבל בכל זאת כל כך מעט לייקים את זה אני לא מבין אולי משהו יכול להסביר לי איך זה עובד

dudi4321

Active member
לחברת הפירסום יש כלים להגדיל באופן וירטואלי

סוג של בלוף, פייק או רמאות, את כמות החברים והעקבים. משלמים והם דואגים לנפח את כמות החברים.
מסתבר שלקבל תגובות צריך כנראה אדם עם דופק.
החברים האמיתיים או העוקבים שרואים מה שפרסמת מגיבים.
פייסבוק מנפה מידי פעם את החברים הפייק האלה (בּוֹטים). כאלה שהוכנסו באופן יזום מחברה ולא הגיבו מעולם.
בכלל הצעירים מעדיפים אינסטרם ששם יש ללא פירסום וללא בלופים (בינתיים)

enigo

New member
יש כללים מסוימים איך להגדיל את התגובות להודעות שלך ברשתות

חברתיות, ולא משנה אם אלו תמונות או הודעות טקסט. אני לא אתיימר לפרוש כאן את התורה - יש שפע מדריכים ברשת, אם זה מעניין אותך, שכוללים הנחיות לגבי שעות, מבנה התוכן, מילים שחשוב שיופיעו בכותרת וכן הלאה.
בנוסף, יש גם אלמנט של הדדיות - בדרך כלל מי שמגיב לאחרים - זה מעודד אנשים להגיב לו.
וכמובן יש גם עניין התמונה - היא צריכה להיות מהסוג שמושג תגובות, ובאיכות טובה מספיק.

אני לא מכירה את הנושא ברמה העיסקית,

אבל אני יצרנית תוכן, כמו שזה נקרא, ברמה הפרטית/אישית שלי. אני נהנת מזה. פוסט שמגיע להרבה אנשים הוא פוסט שמגיבים אליו. אז שווה לכתוב על התמונה משהוא. לספר סיפור. ליצור דיאלוג עם חברי הפייסבוק שלך. לדעת מה מענין את קהל היעד שלך

מנסיון של צלמים אחרים, אני מבינה שפייסבוק לא יעשה את עבודת השיווק לבד, אבל כן יצור לך פרופיל ויתן ללקוחות פוטנציאלים חלון לעבודות שלך

בהצלחה!!!!

למעלה