פיסגה - החזרי מס

צפוני

New member
פיסגה - החזרי מס

אשמח לקבל חוות דעת על פיסגה חברה העוסקת בתווך לקבלת החזרי מס הכנסה. איש מכירות שלהם פנה אלי בהצעה לבדוק את זכאותי להחזרי מס. הם מטפלים בנושא מול מס הכנסה, יש להם רפרטואר עשיר של סעיפי החזרים. תמורת: פתיחת תיק 200ש"ח 30% מההחזרים שיתקבלו מה דעתכם? אני נוטה לנסות אותם.

צפוני

New member
ועוד שאלה.... בנקים

זוגתי ( שתחייה) ואנוכי רוצים לפתוח חשבון משותף. אני רוצה לערוך טופס מכרז אותו אשלח לשלושה בנקים קרובים למגודיי ובו אבקש אותם לציין את תנאיהם. כל אוכל להשוות אחד מול האחרים ולהחליט. אשמח ( שוב) אם תוכלו לסייע לי בבנית השאלון. חשבתי לכללול בו את הסעיפים הבאים: 1. עמלות על פעולות בחשבון עו"ש 2. ריבית על חריגות 3. דמי ניהול חשבון ( יש דבר כזה?) 4. אני מעוניין להפקיד סכום מסויים בתכנית צמודת מדד ונזילה, מה הריבית אותה הם מציעים. כפי שאתם רואים הרשימה לא ממצה ומקצועית ולכן בקשתי לעזרתכם. תודה

odedg

New member
עוד רעיונות

שלום, רעיון יפה! כל הכבוד! אני מציע לבדוק למשל מסגרות האשראי וכמה ריבית על כל מסגרת, כמה ריבית על חריגה , נגישות למידע על חשבונך, הטבות נוספות, לדעתי, צריך לדרוש מהבנקיפ פרסום של המידע הזה כי זה מינימום של מידע נאות. הפרסום והמידע לצרכן צריכים להיות בשפה מובנת לכל נפש!

odedg

New member
החזרי מס

שלום לצפוני! חברה שעוסקת בתיווך להחזרי מס היא בדיוק כמו שתיארת- מתווך. ההבדל לפי מה שאתה מציין שבמקרב של תיווך דירות, למשל, אתה לא משלם על "פתיחת תיק" ואחוז הרווח ברוטו הוא בין 0 ל 2 אחוז. אני לא שמעתי על החברות האלה, אבל לדעתי תשלום מראש של 200 ש"ח לפי חוק המספרים הגדולים יכול לעשות "קופה" לא קטנה בזכות עצמו ולהוריד המוטיבציה להמשיך ולהתאמץ (בלשון המעטה...). לחילופין, 30 אחוז זה גם לא מבוטל. האם אמרו לך מראש מה אתה צריך להביא להם כמסמכים, ומה הסיכויים שלך לסכומים משמעותיים להחזר?

odedg

New member
החזרי מס

שלום לצפוני! חברה שעוסקת בתיווך להחזרי מס היא בדיוק כמו שתיארת- מתווך. ההבדל לפי מה שאתה מציין שבמקרב של תיווך דירות, למשל, אתה לא משלם על "פתיחת תיק" ואחוז הרווח ברוטו הוא בין 0 ל 2 אחוז. אני לא שמעתי על החברות האלה, אבל לדעתי תשלום מראש של 200 ש"ח לפי חוק המספרים הגדולים יכול לעשות "קופה" לא קטנה בזכות עצמו ולהוריד המוטיבציה להמשיך ולהתאמץ (בלשון המעטה...). לחילופין, 30 אחוז זה גם לא מבוטל. האם אמרו לך מראש מה אתה צריך להביא להם כמסמכים, ומה הסיכויים שלך לסכומים משמעותיים להחזר?

missB

New member
דרשו ממך יותר מדי כסף!!!!!

יש מספר לא מבוטל של חברות או סתם רואי חשבון שיעזרו לך לבדוק זכאות לקבלת החזר מס. מה שמקובל זה בדרך כלל לגבות או סכום מוגדר עבור הטיפול או אחוז מההחזר - לא גם וגם כמו שביקשו ממך. גם האחוזים שביקשו ממך נשמעים לי גבוהים במיוחד. כשאני ביררתי לא מזמן ביקשו ממני בין 15-20% בלבד. הצעתי לך - בדוק אצל חברות אחרות המתעסקות בנושא או אפילו סתם טלפן לרואי חשבון בספר הטלפונים וברר האם הם מטפלים בנושא ומה המחיר. אין לי ספק שתוכל לקבל את אותו שירות בפחות עלות

למעלה