פיסול אנושי

תומסקה

New member
פיסול אנושי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

טוב... אני החלטתי שאם מוחמד לא בא אל ההר... ההר יבוא אל מוחמד
אני אלמד את עצמי לפסל ככה
אם הם יכולים, שאני לא אוכל?!
אבל... כמה שאלות לפני... מישהי יודעת אם מוכרים בארץ עיינים כאלה? (תמונה בהודעה הבאה...) ואיך עושים גבות? אחרי האפיה אני יכולה לצייר עם אקריליק ואז למרוח לכה? זה יהיה בסדר? זהו בנתיים... ויש מי לאק
תום.

mat13

New member
אפשר להכין+מצורף הסבר

את אופה כדור פימו לבן בצורה ובגודל של העין.. אחר כן את מציירת את האישון עם עפרונות מים ומורחת בלכה
בהצלחה

תומסקה

New member
אני יודעת שאפשר... אבל אולי אפשר

לקנות מאשר להתחיל להסתבך עם זה...

תומסקה

עכשיו אי לא יכולה לחכות- אין לי ספק שיצליח לך.לדבי צביעה באקריליק לאחר האפייה - אין בעיה.ממליצה לך לשוטט קצת בריכוז הקישורים לפיסול כדי לתכנן נכון את הפיסול שלך. יש שם גם הסבר לגבי הכנת עינייםו... אל תשכחי לשתף אותנו בתוצאה

תומסקה

New member
לא אשכח... ../images/Emo9.gif

ולגבי ההסבר לעיינים- אני חושבת שיש לי כבר את כל ההסברים האפשריים ליצירת עיינים מפימו
רק רציתי לחסוך התעסקות... ותודה

יקנעמית

New member
תןמסקה, לי יש עיני-זכוכית....

כמו בתמונה המצורפת. הם נירכשו בארה"ב. אין לי מושג אם יש אותם בארץ, אבל, ראיתי אומנים ששמים במקום עיניים חרוז זכוכית שחור, חום, כחול או ירוק וזה יוצא ממש אותו הדבר. וחוצמיזה....אם נורא תירצי, אתרום לך זוג עיניים. בהצלחה.

../images/Emo6.gif

לרגע חשבתי שאת כבר מציגה בפנינו את הפיסול הריאליסטי הראשון שלך ונדהמתי
הפיה ממש מתוקה! איפה מצאת אותה? (יש לי כ"כ הרבה אתרי פיסול פיות במועדפים שאין לי כבר מושג איפה לחפש קודם) ולגבי העיניים, גם אני תהיתי ועדיין לא מצאתי כאלה. הן נראות מעולה בפיסול. בכל מקרה, אם תמצאי, נא לעדכן, כן? ובהצלחה!

מצאתי אחת מדהימה

וכמובן שאין מצב שאני אי פעם אצליח לפסל משהו כ"כ קטן וכ"כ מושלם.

תומסקה

New member
חח הלווואי... ../images/Emo6.gif

את יכולה לצרף את האתר של הפיה שצירפת? היה לי אותו פעם... אבל... נאבד

גם לי הוא הלך לאיבוד! ../images/Emo10.gif

רק התמונה נשארה לי, בתוך תיקיה שהולכת וגדלה, בה אני שומרת כל דבר שקשור איכשהו לפיסול (בתקווה שיום אחד יהיה לי זמן לשבת ולפסל הכל)

למעלה