פיסול - בצק סוכר

daniela21

New member
פיסול - בצק סוכר

היי, אין לי ניסיון עם בצק סוכר, מעולם לא ניסיתי לעבוד איתו או עם חומרים דומים. אני רוצה להכין מתנה אישית וחמודה - לפסל 2 דמויות מבצק סוכר ולשים אותם ב"עציץ" מקושט בסוכריות. העניין הוא שאינני יודעת איך לעבוד עם הבצק ואיך לצבוע אותו. יש עטים או טושים שאפשר לקנות ולצייר איתם על הבצק? איך עושים "צבע גוף"? ראיתי שמוכרים צבעים לבצק הסוכר, אך אין את הצבעים שאני מעוניינת בהם ועלותם מאד גבוהה. חשוב לי להכין א המתנה לבד ולא לקנות. ראיתי שמתקיימות סדנאות, אבל אני לא מעוניינת לשלם מחיר גבוה עבור מתנה חד פעמית. למישהו יש רעיון ותשובות לשאלותיי? תודה!

net the jet

New member
היי דניאלה ../images/Emo24.gif יופי לפגוש אותך כאן

אז ככה... אנסה להסברי בקצרה. בעקרון עם עבדת עם פימו או פלסטלינה, זה די דומה. הבעיה שזה קצת יותר רך ויותר דביק. על מנת שלא ידבק אנחנו עובדים עם קורנפלור או אבקת סוכר, לא בכמות גדולה, רק שלא ידבק. הבצק ברובו מגיע לבן, לקבלת צבע גוף יש כמה אפשרויות של צבעי מאכל ( תלוי של איזה חברה ) יש ivory של וילטון, יש automn leaf של suagrflair וכ"ו.... מעבדים את הצבע לתוך הבצק ע"י לישה ( ממש טיפונת שמוצאים עם קיסם ) לגבי עלות- קופסת צבע בין 15 ל 20, תלוי של איזה חברה. בגדול, יש הרבה שהתחילו מקריאה פה של מאמרים ושאלות. בכל מקרה את מוזמנת להתקשר ( יש לך עוד את הטלפון שלי ? ) ואשמח לעזור לך....

daniela21

New member
איזו קבלת פנים :)

קראתי קצת במאמרים, נראה לי די מסובך. אני חושבת שהכי נכון שמישהו יראה לי. אחרי שראיתי את המחירים, כולל את עלות הצבעים, אולי ישתלם לי להוסיף עוד 100 ש"ח וללמוד איך עושים משהו יותר איכותי ונכון, מאשר לנסות להכין משהו בעצמי, לבד ולהתפדח אח"כ.. :) העניין הוא שאני צריכה את המתנה הזו ליום שבת ואני בסה"כ רוצה לדעת לפסל דמויות נאיביות וחמודות של ילד וילדה... התקשרתי לכל מיני סדנאות (מהרשימה בפורום) ורק שתי סדנאות התאימו לצרכים שלי ולצערי הן לא יתקיימו בקרוב.. מה היית עושה במקומי? מחפשת בכ"ז סדנה של עיצוב ופיסול בבצק סוכר או קונה בצק סוכר עם כמה צבעים ומנסה להכין משהו לבד ללא ניסיון קודם? המון תודות!

net the jet

New member
אם את יודעת שיש לך טיפה יכולת בידיים- ותוכלי

להתמודד לבד אחרי הסבר פרונטלי קצר, את מוזמנת אלי, אני אראה לך בצ'יק, אתן לך גושים צבועים ( חבל שתקני ) כי את צריכה ממש ממש מעט. בכיף בכיף...

למעלה