פיסול דמויות על עוגה

mishmish25

New member
פיסול דמויות על עוגה

שלום רציתי לשאול אם אתם יכולים להגיד לי עם מה עושים את הדמויות על העוגות? זה מרציפן או גם בצק סוכר? ו.... אני רוצה להכין לבן שלי עוגה עם בצק סוכר ליום הולדת, יש לכם אולי טיפים טובים איך ומה. אף פעם לא ניסיתי לעשות עוגה עם בצק סוכר. תודה
 
הדמויות אכן מפוסלות מבצק סוכר

את מוזמנת לחפש בקישורים, יש שם מדריכים למינהם שיכולים לעזור לך, ובמידה ויש לך עוד שאלות אנחנו כאן
 

mishmish25

New member
אז זהו שחיפשתי שם קודם

והקישור עם ההסברים והתמונות לא נפתח לי משום מה. תודה על העזרה.
 

mishmish25

New member
טוב עוד שאלתיאל קוואק../images/Emo3.gif

1. איך אני גורמת לבצק סוכר לא להיסדק? 2. מה אני צריכה בשביל שהוא יידבק לעוגה ולא יברח. 3. כמה צבע מאכל אני צריכה לשים על איזה כמות... כלומר האם יש איזה יחס מיוחד כשמוסיפים צבע מאכל לבצק? 4. איך שומרים על עוגה שמצפים בבצק סוכר? 5. איזה עוגת שוקולד מומלצת וטעימה לעטיפה בבצק סוכר? סליחה שאני מפגיזה פשוט היום הולדת ביום שישי ואני התעוררתי מאוחר מידי.. מה שכן מחר אני הולכת לקנות מצרכים ואת הבצק וכו' אז אם יש גם טיפים מה לקנות ומה לא אני אשמח. תודה וסליחה
 
אז כה

1. תעבדי אותו היטב, יענו תלושי הרבה, וברידוד תשתמשי בכמה שפחות קורנפלור. נוסף על כך את העוגה תניחי על בסיס יציב מאד (קאפה / דיקט וכו') 2. תמרחי קרם על העוגה. אפשר גנאש / נוטלה 3. צבעי המאכל חייבים להיות צבעכי ג'ל או משחה, והכמות שאת מוסיפה היא על פי הצבע הרצוי. שמים את הצבע בעזרת קיסם ובמידת הצורך מוסיפים עוד 4. שומרים אותה במקום קריר ומוצל, אך לא במקרר 5.תסתכלי במאמרים יש קובץ מתכונים ויש שם גם עוגות שוקולד מומלצות. בעיקרון מה שחזוב זה שתהיה עוגה יציבה לקנות - בצק סוכר, צבעי בסיס ואם יש לך כסף מיותר אז כיד הדמיון והכיס... יש המון דברים שכיף שיהיו בבית. האמת שאלת כל שאלה אפשרית כמעט
 

mishmish25

New member
וואו תודה סליחה שהפגזתי

אבל פשוט התעוררתי מאוחר מידי... המון המון תודה
 

טלי 234

New member
תשובות ../images/Emo13.gif בבקשה תקנו אם אני טועה!!

הי מישמיש, אמנם לא עשיתי עדיין עוגה, אבל חרשתי בפורום די הרבה
מקווה מאוד שכל התשובות שאני נותנת נכונות - הן נובעות מהרבה קריאה פה...
1. לפי מה שהבנתי עובדים עם קורנפלור עם הבצק סוכר ובסוף מברישים את הקורנפלור כדי שלא יראו. 2. אפשר להדביק בצק סוכר לעוגה עם גנאש או קרם. 3. צבע מאכל - מוסיפים קצת עם שיפוד לבצק, לשים ורואים אם יש צורך בעוד. לפי מה שהבנתי מספיק ממש קצת צבע מאכל. 4. עוגה עטופה בבצק סוכר שומרים במקום קריר ויבש - אסור במקרר כי הבצק תופס לחות. 5. מתכונים לעוגה יש כאן. אני מחפשת את המאמר שדברת עליו כדי להעלות תמונות... בהצלחה ואני מתה לראות כבר תוצאות של העוגה לשון המדהים!!!
 

mishmish25

New member
המון המון תודה ואם יצא טוב אני

מבטיחה לשים תמונות... נשמע לי ממש כייף לעשות עוגות ככה. מי יודע אולי מצאתי תחביב חדש...
 

טלי 234

New member
נחליף חוויות אחרי יום שישי ../images/Emo13.gif

את אם העוגה של שון ואני עם הסדנא
 

טלי 234

New member
תמונות הסבר - תמונה מספר 1

גם לי הוא עשה בעיה בהתחלה. אני משערת שזה המאמר שרצית, אם לא - תגידי לי.
 

mishmish25

New member
עוד שאלה...קטנה

בסוף יגרשו אותי מפה
כתבן לי לשים גנאש או קרם.. סליחה על הבורות שו האדה גנאש? ואני יכולה לשים גם קרם רגיל של עוגה כושית? כלומר שוקולד מומס עם שמנת? תודה וסליחה על ההתקרצצות....אני אלך לפינה
 
שוקולד מומס עם שמנת=גנאש!

ואת יכולה לשים כל קרם שיהיה מספיק יציב וסמיך כדי שבצק הסוכר לא יירטב ממנו, ושיכול כמובן לשהות מחוץ למקרר (עוגות מצופות בצק סוכר שומרים מחוץ למקרר). הקפידי לשים שכבה לא עבה. שכבה שתמלא חורים, כמו "שפכטל", תחליק את פני העוגה ותווה "דבק" בינה לבין בצק הסוכר.
 

mishmish25

New member
טוב לדעת שאני עושה את זה שנים

חחחח נו טוב.. עכשיו עוד שאלה שעלתה לי... אני צריכה לשים את הבצק סוכר אחרי שהקרם התקרר או מייד? הצילו אני ממש אבודה...
 
למעלה