פיסורה ! הצילו:(

Maayan871

New member
פיסורה ! הצילו:(

שלום לכולם!
טוב, אני עדיין לא ילדתי, אני בת 25 וסובלת בזמן האחרון מפיסורה. היות וראיתי כמה הודעות שמתקשרות לנושא פה החלטתי להשאיר פה הודעה.
אני יותר מאשמח אם מישהי שחוותה את זה והתגברה על הפיסורה תוכל לתת לי טיפים!!!
קיבלתי כמה סוגי משחות, בינתיים אני לא רואה את האור בקצה המנהרה, ולא ממש ששה לניתוחים.
שמעתי שיש אבקה שנקראת פגלקס, האם מישהי ניסתה?
אני לא ממש סובלת מעצירות, משתדלת הרבה לשתות, לאכול ירקות וסיבים כמה שאפשר, ועדיין...שום שיפור. אני אובדת עצות. הכאבים איומים!!!

תודה ומקווה שאקבל תגובות...
מעיין

משוש30

New member
פגלקס או משהו בסגנון בכל בית מרקחת

בלי מרשם רופא. עושה את העבודה מעולה! תוך 24 שעות יפסיק לכאוב לך.
בנוסף לפעמים הלידה עצמה עוזרת אבל כמובן אין טעם לחכות. מותר בהריון, לא ממכר, תקחי כל עוד תצטרכי
בהצלחה!

לכי לפרוקטלוג. הוא ייתן לך משחות

יותר רציניות. אל תזניחי.

משוש30

New member
שתתחיל בפגלקס אותי זה הציל אחרי הלידה

הראשונה והפרוקטולוג לא עזר בשיט.

Maayan871

New member
הייתי..

כמובן שהייתי, אבל המשחות לא ממש עוזרות, זה בא והולך :(

אז תלכי לפרוקטולוג אחר.

ברצינות. לא נראה לי שזאת בעיה לא פתירה. במקביל כמובן תשתמשי בפגלקס (או נורמלקס, זה תכשיר
דומה). אבל בלי קשר חייבים לטפל גם בפצע.

לי גם היתה פיסורה והפרוקטולוג נתן לי משחה מיוחדת שרקחו באופן מיוחד בבית המרקחת. היא עזרה לי מאוד.

את באמת עוברת סיוט. כל כך מבינה אותך...

Maayan871

New member
היי

איזה כיף לשמוע ממישהי שזה עבר לה, אני ממש מפחדת שזה לא יעבור. נתנו לך במקרה את משחת ניפדיפין\רקטוג'סיק? אחרי כמה זמן זה עבר לך?

אף פעם לא סבלתי מעצירויות, אני ממש מפחדת לקחת את הפגלקס הזה, מפחדת שזה יגרום לשלשולים או ישפיע על מערכת העיכול בצורה לא רצויה...

משוש30

New member
פגלקס לחלוטין לא ישפיע בשום דרך אלה למעשה

סיבי ניילון שלא ממכרים, לא משפיעים על מערכת העיכול בשום דרך חוץ מ"לנפח" את נפח המים ו"להחליק" את העניינים. ממש אין לך ממה לפחד. תאמיני לי זה שינה לי את החיים במצב שלך אחרי לידה.

Maayan871

New member
היי משוש

וזה שזה "ניפח" את הצואה זה לא כאב עוד יותר??? כמה זמן השתמשת בזה?

אוף, שליחה על השאלות הקצת מפגרות..אני באמת פחדנית מהדברים האלו וממש אובדת עצות:(

משוש30

New member
לא הפוך לגמרי. וזה מנפח את המים בקיבה לא את

הצואה. תפסיקי לפחד ותקחי את זה. אני אומרת לך הייתי כבר לפני ניתוח של הפיסורה וחברה שסיפרה לי על פגלקס פשוט הצילה אותי.
ובלי תחליפים תחפשי את פגלקס. מצאתי שכל הדברים שאמורים להיות זהים כמו נטורלקס עבדו קצת פחות טוב.
מה שמדהים הוא שאחרי 24 שעות (לוקח לזה 24 שעות לפעול) זה פשוט מפסיק לכאוב. מדהים. באמת!

Maayan871

New member
*סליחה

מחר בבוקר אנסה. הלוואי ואת צודקת וזה יעזור.
תודה רבה!

אני לא זוכרת את שם המשחה.

כמו שאמרתי - זה היה משהו שהכינו לי במיוחד בבית המרקחת. משהו שלא כלול בסל התרופות, עלה בערך 100 ש"ח ואחר כך קיבלתי על זה החזר. זה מה שאני זוכרת...

ומפגלקס אין לך בכלל מה לפחד. הבת שלי שסובלת מעצירויות מהלידה משתמשת בזה כבר שנים ואין לזה שום השפעות שליליות - רק חיוביות...

washi tashi

New member
אולי את מתכוונת למשחת ניפדיפין?

כי זאת באמת משחה שצריך להכין במיוחד. העיקר שעזר לך.

mbar30

New member
אני סובלת מזה - ואני כבר עשיתי ניתוח

הדבר היחיד שמציל אותי זה פשוט פרוקטו-פואם
קצף שמחדירים למקום לפני ואחרי יציאה
להשתדלל לאכול נכון
הרבה מרקים
והקצף הזה הוא רק עם מרשם רופא
לי זה פשוט מציל את החיים

למעלה