פיסורה

MyFirst

New member
פיסורה

לבתי בת השנה ו-8 חודשים יש פצע בפי הטבעת. תזונתה מצויינת - ירקות, פירות, בשר. לא אוכל כלל ממתקים. הרופאה נתנה לנו אבילאק (5CC) למשך 6 שבועות כדי לרכך את הצואה עד שהפצע יעבור. כמו כן קיבלנו הפנייה לגסטרו ילדים. רציתי לדעת האם אין חשש שהאבילאק יגרום לתלות של בתי בו? כמו כן מכיוון שתזונתה מצויינת (גם שותה הרבה ויונקת) ממה יכול היה להגרם הפצע? עד לפני כחודשיים לא היו לה כל בעיות במתן צואה. תודה

מציע לראות גסטרואנטרולוג

לראות במה מדובר ולקבל מספר הסברים הגורם השכיח הנו יציאה קשה הגורמת לקרע לכל רופא יש את ההדפה שלו- אבל מספר שבועות של אבילאק לא יכולים לגרום לנזק כרוני- אם יש שלשולים ויותר גאזים- תפחיתי כמות לחצי יום טוב

MyFirst

New member
העניין הוא שהיציאות

אינן רכות יותר הן פשוט עטופות שכבה משומנת אך קשות כמקודם. יש לנו תור לגסטרואנטרולוג לעוד 4 שבועות...ובינתיים כאמור אני מוטרדת.

תשובה לבינתיים

אישית אני מאמין במוצר בשם פגלאקס המוצר בטוח לשימוש גם בתינוקות ניתן להשיג בבתי המרקחת של מכבי לאומית וסופר וניו פארם תתייעצי עם הרופא שלך ואם תכתבי באיזו קופה את אולי אוכל לעזור במתן תור מוקדם יותר כל טוב

MyFirst

New member
אנחנו שייכים

לקופת חולים כללית. האם ה"פגלאקס" דורש מרשם רופא? במה יתרונו? תודה

עצירות

מול הכללית אני לצערי לא יכול לעזור פגלאקס לא דורש מרשם- אינו ממכר- אינו גורם לתלות-ניתן לשימוש בילדות ובמהלך הריון אני בטוח שהרופא בכללית יעזור כל טוב

למעלה