פיסיוטרפיה של רצפת האגן

פיסיוטרפיה של רצפת האגן

אני בת 21 וסובלת מוסטבוליטיס.. הלכתי לסקסולוגית שכחלק מהטיפול הפנתה אותי לעשות ביופידבק של ריצפת האגן על מנת לראות מה המצב השרירים ואם אני צריכה לעשות פסיוטרפיה.. דרך קופת החולים זה לוקח חודשים והמספר של המטפלת הפרטית שהיא הביאה לי לא קיים פשוט.. זה נשמע מוזר אבל נסיתי למצוא מספרים אחרים באינטרנט אבל פשוט לא הצלחתי למצוא... אני שייכת לקופת חולים מכבי ואני גרה באיזור השרון.. מישהו יכול לעזור לי עם זה?.. וביכלל מישהי עברה טיפול כזה ויכולה לחלוק חוויות?

האם את מחפשת פיסותרפיסטית דרך הקופה או פרטית?

אני יודעת שבמרפאה של דר' רונית אלוני יש שתי פיסויותרפיסטיות. אבל אני לא יודעת מה בדיוק הפרוצדורה. אולי תצרי איתם קשר ותשאלי. הנה קישורים לשתי המטפלות: טלי רוזנבאום - ראיתי שהתארחה כאן כמה פעמים ונירה כהן צוברי בהצלחה

שאלתך הופנתה לטלי רוזנבאום פיזיוטרפיסטית רצפת

האגן וחברה בצוות המרפאה של דר' רונית אלוני. תשובתה תופיע כאן במהלך הימים הקרובים.

רותה 1

New member
טיפול בוסטיבוליטיס

אכן הטיפול הנכון בוסטיבוליטיס הוא טיפול משולב של מטפלת מינית מוסמכת שמטפלת בך באופן פרטני ומשלבת גם את בן זוגך אם קיים, ובין טיפול פיסי בו את לומדת לטפל בצד זה. שתי המטפלות צריכות לעבוד בתאום ולהתקדם על פי ההתקדמות שלך. אני לא מספיק יודעת מה קורה בתחום זה באזור השרון, ואני לא יודעת למי המטפלת שפנית אליה - מקושרת. אם תרצי את יכולה להגיע אלינו למרפאה, יש כאן שתי מטפלות פיסיוטרפיסטיות מוסמכות שעובדות בצוות. אם המטפלת המינית שלך היא באיגוד הישארלי לטיפול מיני = איט"ם היא תוכל לעבוד מולן. אשמח להסביר לך יותר פרטים טלפונית. בינתיים את מוזמנת לקרוא על הטיפול הפיסיוטרפי.

למעלה