פיספסנו ביוץ????????????????

מצב
הנושא נעול.

תישי

New member

המחזור שלי הואיל בטובו להגיע ( 3 חודשים!!!) ולקחתי איקקלומין והמשכתי עפ אסטרוגן. ועשיתי מעקב זקיקים ביום שישי. עדיין קטנים. וגם אתמול - עדיין קטנים. אבל התקשרתי לומר לרופא את התוצאות. המזכירה שלו אמרה לי שלפי עובי הרירית (11) כבר עבר הביוץ!!!!!!!!!!!!!! היתכן? על זה לא קראתי!!! אני מבואסת קשות!

תישי

New member
ועוד שאלה מביכה...

המחזור שלי הואיל בטובו להגיע ( 3 חודשים!!!) ולקחתי איקקלומין והמשכתי עפ אסטרוגן. ועשיתי מעקב זקיקים ביום שישי. עדיין קטנים. וגם אתמול - עדיין קטנים. אבל התקשרתי לומר לרופא את התוצאות. המזכירה שלו אמרה לי שלפי עובי הרירית (11) כבר עבר הביוץ!!!!!!!!!!!!!! היתכן? על זה לא קראתי!!! אני מבואסת קשות!
ועוד שאלה מביכה...
מותר/אפשר/כדאי לקיים יחסי מין לפני הזרעה? ואולי אם בכלל אל תהיה הזרעה כדאי לנסות "לתפוס" עוד היום?

מעולם לא שמעתי שניתן לקבוע ביוץ

מעולם לא שמעתי שניתן לקבוע ביוץ
על פי עובי הרירית. מאוד תמוה בעיני. ולעניות דעתי זה ממש לא מתפקידה של המזכירה (אגב, מזכירה או אחות?) לאמר לך כאלה דברים. היא אמורה להעביר את הנתונים לרופא ולהעביר אליך בחזרה הוראות ממנו ולא לעסוק בספקולציות משלה. עד כמה שאני זוכרת, ההסימנים לזה שהיה כבר ביוץ הם היעלמותם של זקיקים שהיו שם יום קודם, רמת E2 ורמת פרוגסטרון. בכל אופן, אין שום מניעה לקיים יחסי מין, בתנאי שאין בעיית זרע. אם הזרע לא איכותי, כדאי לוודא קודם שאכן בוטלה ההזרעה ורק אז בהחלט למהר לעשות "עבודת בית". מקווה שהמזכירה טעתה ושהחודש לא יתפספס לך. בהצלחה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה