פיספסנו...

פיספסנו...../images/Emo43.gif../images/Emo104.gif

אז אתמול, משמרת ערב, הגעתנו (אקונומיקה, אני ועוד 2 מתנדבים) עם חולה לאסף הרופא. בו בזמן קטטה המונית במושב יציץ גרמה לכל האמבולנסים של רחובות להיות עסוקים אז הוציאו אותנו מאסף הרופא ל...גדרה ! לקחתנו חולה לקפלן ("כאילו" בצקת ריאות : רופא קבע שיש לו בצקת ריאות והיתה לו סטורציה 99) וכמובן רצתי לשאול אם עינבל עובדת...ושוב פספסנו. אז עינבל : התקבלנו יפה מאד ע"י אחות חמודה בשם מאיה משולם ויש לך ד"ש ממני ומאקונומיקה עד הפעם הבאה...

nsr

New member
ענבל../images/Emo36.gif

את עובדת בקפלן
אני שואל את זה כי אני מאיזור לכיש ואנחנו מפנים לרוב לקפלן אז אולי אני אפגוש אותך שם

דן צ

New member
יכול להיות שפגשת אותה

ואתה לא יודע שזאת היא אז אם תראה אחות מהממת שמשליטה סדר במיון ומשביתה את הרופאים תדע כי זוהי ענבלי

inbale

New member
אחחחחח איזה אאוטינג פראי ../images/Emo8.gif

פשששששש אמנון...עשית לי אחלה אאוטינג. אני רק מקווה שלא כולם שמו לב. nsr פעם הבאה שאתה במיון שלנו תשאל מי זאת ענבל אבל אני חייבת להזהיר אותך...המתנדב האחרון שפגש אותי מתחנת רחובות עדין לא התאושש והוא לא חזר לכתוב בפורום מאז....ודנדוש - בחייאת - מהממת???? מסכן הבחור יגיע למיון ויבהל..למה להעלות את הציפיות לאנשים?

אכן שלושה ../images/Emo104.gif

ענבל אכן האכזבה הייתה מרובה... וזו לא פעם ראשונה שזה קורה... לילה טוב

גלגולX

New member
zה לא הרבה מידי???

אצלנו באיזור רק שניים יכולים לעלות. ואם יש ת.ד. איזה שמים שתי פצועים על לוחות גב ועוד שלש מתנדבים???

התקן של מד"א ../images/Emo104.gif

קובע שמותר עד 4 מטפלים כלומר נהג+ מתנדבי נוער ו/או חובשים...

Action force

New member
תקן ורישיון האמבולנס.

לאחר בדיקה מקיפה בנושא, על כל נהג להיות מודע למספר המבוטחים ברישון האמבולנס שלו. ראו דוגמא: היה אמבולנס עדי44, GMC עד 5 אנשים. והיום יש נגב74, FORD עד 4 אנשים. עזבו אותכן מתקן, אני גם לא מציע להיות 3 מתנדבים. מסורבל מידי! 2- ממוצע, יעיל...

Snapple

New member
ככה זה

שיש יותר מידי מתנדבים ואמבולנס שפועל רק ארבע שעות כול ערב....

Action force

New member
לא יודע מה איתך..

אבל אני מעדיף שיהיו 4 מתנדבים במשמרת על לבן, מאשר אף לא אחד. תמיד עדיף שכמה שיותר אנשים יעברו קורס כלשהו. ועברו 50 אנשים, ורק 15 פעילים, זה מספיק טוב בשבילי כאזרח! אני מרגיש בטוח יותר. האמת מספיק לי שיידע לעשות עיסויים, ואת המספר של מד"א... במקרה כמתנדב, יצא לי להסביר לשיכבת ט´ בבית ספרי על מד"א, אז שאלתי אותם מה המספר של מד"א... הרוב ענו 102 או 103... א....א...א...א....

Snapple

New member
אי פעם אמרתי משהו שונה?

לי ממש לא אכפת שיש ארבע מתנדבים (כולל נהג) במשמרת. אתה זה שאמרת שעדיף שניים, ולכן הסברתי לך את המצב בתחנה שלנו שבגללו לא ניתן שיהיו רק שני מתנדבים על אמבולנס.

למעלה