פיספסנו
(מגילה)

..נעמה

New member
פיספסנו ../images/Emo46.gif (מגילה)

מאתמול תיכננתי את ההודעה שאכניס היום שקיבלתי כוריגון ויצאנו לדרך וכולי מלאה באופטימיות ורודה, אך היום הרופאה שלי מתקשרת בצהריים ואומרת שהיום נמצאו בדיקות הדם שנאבדו אתמול וכבר בייצתי... סוף סוף חודש שמשהו זז אצלי. בחורה סולידית כמוני שבד"כ מצליחה לגדל זקיק אחד ויחיד (ויקר) ושלא נדבר על הרירית שלא מצליחה לעבור את הקו האדום, אתמול ב US נצפו 3 זקיקים 18 ועוד 2 17 ורירית שלא ידעתי כמותה (מאוד מביך אותי לכתוב על רירית). החיוך לא ירד לי מהפנים מאתמול. טוב, אז מה נשאר לעשות? לברוח מהעבודה , לרוץ הביתה לחפש את נעמה@בן לעשות את מה שצריך... ולהתפלל שזה לא מאוחר מדי. אם מסתכלים על חצי הכוס המלאה, לפחות פוליצסטית כמוני בייצה לבד!!! חבל חבל חבל אבל אנחנו אופטימיים ולא מאבדים תקווה. אוהבת נעמה

נועם@בת

New member
../images/Emo93.gif מה ´זתומרת בדיקות דם שאבדו ?

לכי תבני מדינה עם מעבדה כזאת. לדעתי- למרות ההמלצה של התנזרות 3-4 ימים לפני ההזרעה, כדאי לצמצם את זה ליומיים, וכך לכסות אפשרות של ביוץ מוקדם. איזה הפתעה הכינו לך השלות והרחם, 5 זקיקים ורירית ענקית
. בתור פוליציסטית זאת בטח חוויה מתקנת לבייץ לבד- רק חבל שחוויה מקלקלת בהקשר הכללי. אולי באמת לא כל הזקיקים פקעו בבת אחת, ויש עוד ביצית אחרונה אחת שבכל זאת מחכה לזרע בסבלנות. הלווי הלוואי הלוואי.
והמון אופטימיות נועם

וזה, כמו שאת יודעת

גם מה שאני חושבת. יכול להיות שחלק מהזקיקים הבשילו מאוחר יותר והטאגדום-טיגידאם של היום (
) יתפוס אותם לא מוכנים, ואז עוד מעט תודיעי לנו על ה-
שלך. ממש מקווה שבכל זאת תעשי לי את החודש. |נשיקות| מרב

עמית@

New member
אוף איזו בעסה!

מקווה שעוד לא מאוחר, תתפסי אותו מהר. הלוואי ויצלח בידך

שחר חדש

New member
אוף. אוף. איך קורה דבר כזה?

עירפו את ראשם!!! לא מאבדים בדיקות דם! בטח שלא בדיקות דם גורליות כל כך (לפחות שיתחשבו בעיתוי!). ודווקא נשמע שהשחלות שלך השתדלו נורא (וגם הרירית כנראה). למרות האכזבה הנוראית (והכל כך מיותרת) את יכולה להיות גאה בעצמך: גידלת זקיקים יפים, רירית מוצלחת ואפילו בייצת לבד. לדעתי, זה רק הסיפתח לסיפור האמיתי...

נעמונת איזה ביש מזל וגם רשלנות ...

מצד הרופאה מה זה ??????.גם ככה זה קשה נפשית ועוד להכניס אותך לכזה לחץ עכשיו כל מה שנותר זה לקיים מצוות ..אז יאללללה למשימה הקדושה מאחלת הצלחה יונית

אולה *

New member
רוצי הביתה!!!! ../images/Emo3.gif

זה באסה לשמוע דברים כאלה מרופא. אבל: תמיד תסתכלי על הצב החיובי, ויש 3 כאלה: 1.את בייצת לבד - כל הכבוד! 2.חסכת הזריקה (טוב, יתרון מפוקפק, אבל יתרון) 3.תעשו את זה בלי רופא ובלי כוסית ובלי מעבדה. והלוואי הלוואי שתצליחו!!!
אולה

..נעמה

New member
וזה בדיוק מה שעשיתי ../images/Emo112.gif

מרוב לחץ שכחתי להתעצבן על זה שנאבדו הבדיקות ורק שפגשתי את נעמה@בן פתאום זה התחיל לעצבן אותי. תודה תודה על כך שאתן אופטימיות.

ש-ע-ר-ו-ר-י-ה!! במדינת ישראל!!!!

איך נאבדות בדיקות דם ככה סתם????? אני הייתי חוטפת את החלסטרה
(וצירוף של ג´ינג´ית ופולניה ביחד לא הולך ברגל....
) כל פעם אני מגלה פה בארץ שלנו שערוריות חדשות וכולם מתנהגים כאילו כלום... בכל זאת אני מאחלת לך לילה פראי, תשתדלו לא לישון...עם כאלו נתוני פתיחה - הסיכוי מאוד גדול.
מהמרת שהחודש הוא החודש!

טוב שיש חצי כוס מלאה ../images/Emo72.gif

הפיספוס מבאס נכון. מגניב שיש לך נעמה@בן בבית
אהבתי את הניסוח, מקווה שעשיתם מה שצריך היטב ושנראה אותך מאושרת בקרוב.

למעלה