פיספסתי את הפרק הראשון!!!!!

THE AnGeL2

New member
פיספסתי את הפרק הראשון!!!!!

יווווו, היתיי בטוחה שהפרק הראשון הוא בשמיני.... מישהו יודע אם יש שידור חוזר?

קרלוצה

New member
בטח יהיה שידור חוזר רק אחרי

שתיגמר העונה כמו ששידרו את ההעונה הראשונה

אלעד27

New member
נצל"ש

מישהו יודע באיזה ערוץ משודרת הסידרה Lost? גם אם אין את הערוץ הזה בארץ, ומישהו יודע באיזה ימים/יום ובאיזה שעות היא משודרת? וגם באיזה ערוץ תשודר העונה הרביעית של אליאס? תודה לכל העונים.

הסדרה LOST תשודר בערוץ

HOT ACTION, החל מתחילת 2005. העונה הרביעית של אליאס תשודר בארץ עוד 3 שנים, ומי יודע מה ייקרה אז....
תוכלי להוריד את פרקי העונה הרביעית החל מתחילת ינואר למחשב. לא אפרט יותר.

אלעד27

New member
אני בן. ../images/Emo11.gif

ולא התכוונתי לארץ, התכוונתי באילו ערוצים הסדרות משודרות בחו"ל. את Lost כבר התחלתי לראות. אני רוצה לדעת איפה תשודר העונה הרביעית כדי לדעת אם אני אוכל לצפות בה. לא התכוונתי בארץ.

אוקיי, אז היא משודרת ב-ABC החל מ...

ינואר הזה. תוכל להוריד אותה בדרכים לא חוקיות כשהיא תתחיל להיות משודרת שם, אך אני לא אפרט יותר מזה....

אלעד27

New member
אין את הערוץ הזה בארץ?

אם כן, איזה מספר? ו-Lost משודרת באותו ערוץ? אילו שעות?

LemonLimeLilach

New member
לא אין את ABC בארץ

לוסט בינתיים משודרת בימי רביעי, ב 8 אם אני לא טועה, ועדיין לא יודעים באיזה יום/שעה העונה הרביעית של אליאס תשודר

joeys pizza

New member
איך יכולת?

זה הפרק אחד הטובים של העונה. כדאי שתוריד/י אותו. ואם את/ה רוצה יש לי תרגום בעברית בשבילו.

THE AnGeL2

New member
חשבתי שזה ב8.11..........

וקודם כל - אני בת. אבל חוצמזה, אני באמת רוצה להוריד אותו אבל אין לי מושג איך!!! בחיים לא הורדתי פרקים של סדרות - אני תמיד רואה בטלוויזיה..... אני אשמח אם מישהו יסביר לילדה נחשלת כמוני איך, ואם תשלח לי את התרגום.....

דיקידאק

New member
../images/Emo4.gif חבל אם היית גרה באזור המרכז

הייתי מביאה לך את הפרק יש לי אותו מוקלט, בכלל החל מעכשיו אני עושה קלטת פרטיות אך ורק של "זהות בדויה" תחשבו אני מפגרת, תחשבו אני יותר מדי מכורה, תחשבו מה שתחשבו אבל זה מה שזה. חחחחחחח

THE AnGeL2

New member
אני גרה בצפון -

ברמת הגולן....... אבל נראה לי דווקא רעיון גאוני!!! עכשיו תוכלי לראות אותם תמיד! אולי גם אני יעשה את זה.....

LemonLimeLilach

New member
זה דבר גאוני

אני תכננתי לעשות את זה כשתתחיל העונה השנייה. ואז טסתי לארה"ב וקניתי שם את העונה בדיוידי. להיות מכורה זה טוב!

דיקידאק

New member
זה רעיון מעולה שתדעו לכם ... ../images/Emo6.gif

עד היום ראיתי את הפרק 8 פעמים לא כולל יום חמישי בשידור. הסדרה עושה לכם לראות את הפרק שוב ושוב ושוב.... כשבא לי אני יושבת לראות את כל הפרקים רק מה, חבל אין לי את העונה הראשונה אבל לא לדאוג גם זה בתהליכים.

דיקידאק

New member
לא יודעת עדיין אבל תהיי בטוחה

במידה ותהיה לי את העונה הראשונה את תדעי!

למעלה