פיספסתי

sivanr1

New member
פיספסתי

מישהו יכוך להגיד לי למה סם מתה ? פיספסתי חצי שעה ראשונה

מממותק

New member
תשובה למה סאם מתה../images/Emo7.gif

סאם התעוררה בבוקר וכעסה על ויל שלא העיר אותה לראיון העבודה, והיא יצאה מאוד כועסת מהבית. מאוחר יותר היא התקשרה לויל כדי להיפגש איתו ב-4. ויל הלך לקנות צמיגים, ואיחר לפגישה עם סאם, אז היא הלכה וכנראה שהייתה תאונת דרכים והיא מתה. זה בערך מה שהיה.....

e t e r n i t y

New member
אוי..../images/Emo7.gif

איזה פרק עצוב היה. בכיתי... ידעתי שהולך לקרות משהו רע. בתחילת הפרק הכל היה נראה יותר מידי טוב.

q1231

New member
אמרתי שיה פרק עצוב

באמת חבל שהרגו אותה. סאם וויל היו הזוג היחיד שהחזיק מעמד מאז תחילת הסדרה וחבל שסאם נהרגה.

q1231

New member
*יהיה

אגב המפיקים מההתחלה תכננו להרוג את סאם כפי שהיא נהרגה אבל ג'סיקה גוואר (סאם) לא ידעה מזה דבר עד שסמיואל ג'ונסון (אוון) בישר לה את זה.

שגיא24

New member
פרק בהחלט עצוב!!! ../images/Emo12.gif

בהחלט הייתי בשוק מהפרק, בעיקר כי לא ידעתי שזה מה שהולך לקרות בעצם. אהבתי דווקא שהסדרה לא התרכזה בלוויה של סאם או במשפחה שלה, אלא דווקא בויל ובשאר החברים, זה נתן הזדמנות ממש טובה לראות איך הם מתמודדים עם הענין. בדרך כלל בסדרות אמריקאיות שמים דגש על ההלוויה עצמה והמשפחה, פה זה היה ממש שונה. יצא לי לראות את הסדרה בערך מהפרק השני שלה וזה ממש דיבר אליי: אהבה, חברים, ידידים, עבודה, לימודים. מה שבאמת מעניין בגילאים הנ"ל.

q1231

New member
זה מה שהופך אותה לכ"כ אמיתית

ובגלל זה כ"כ כיף לצפות בה כי היא מדברת אלינו ומתמודדת עם בעיות שאנו ניתקלים בהן בחיינו מדי יום.

למעלה